• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Winnie!!!:))

    Nagyon szépen köszönöm,a részletes,átfogó beszit Tőled,valóban kalandos volt a megismerkedésünk vonulata,már-már grafikont tudnék rajzolni hozzá,de ami késett,az nem múlt!:)))Megtisztelő,hogy én vehettem el a masszi "szüzességedet",és hozzá fűzném,remekül éreztem magam a társaságodba,mert egy igazi hús-vér Úriember vagy,így bármikor szívesen látlak újra ,a tökéletes vendéget Rólad kéne mintázni!;)))

    Szép napot,és hétvégét Neked ebben a fránya időben,de ne feledd,legközelebb fagyizunk is!!:)))

    Sok sok puszi a Wasabitól ;)

  • Egyeztetés:

    Nem egyszerű megadni, hogy mikor is kezdődött az egyeztetésünk. Mióta ezen az oldalon vagyok, elsősorban a szexpartnerek részleget követtem mohó figyelemmel, kíváncsian olvastam a hirdetéseket és a beszámolókat, próbáltam kiszűrni a számomra fontos információkat, a masszázst végző lányokra nem nagyon fordítottam figyelmet. Majd ahogy nyílt az érdeklődési köröm, egyre inkább az ő hirdetéseiket is követni kezdtem, és szinte minden alkalommal megakadt a szemem SweetWasabi fotóin. Mindig is a gyengéim voltak a szőke nők, kora gyermekkorom óta a svéd bikinimodellek voltak az ideáljaim, így talán nem is kell ezen csodálkozni :-)
    Valamikor március táján volt egy hosszasabb üzenetváltásunk, ahol kóstolót kaptam stílusából, ez egy újabb motiváció volt arra, hogy közelebbi ismeretséget kössünk, azonban a fránya influenza erősebb volt nálam, így akkor elhalasztottam a további egyeztetést. Az elmúlt időszakban hol nekem volt dolgom, hol ő pihent, így a mai napig kellett várnom, hogy vendégül láthasson newpesti ( az elnevezés Sweetwasabi szellemi tulajdona :-D) otthonában. A telefonhívásomat azonnal fogadta, szerencsém volt, és már 1,5 órán belül nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A telefonban megadott újpesti címre könnyedén elnavigáltam magam, említette, hogy ingyenes a parkolás, amit a ház előtt abszolváltam is. A tömegközlekedés sem tűnik fejletlennek, így a BKV-t kedvelő kollégák sem kell, hogy kétségbe essenek. A ház elől telefonon jelentkeztem, megadta a kapukódot, majd egy rövid itinert is kaptam az épületen belüli tájékozódást elősegítendő. A liftből kiszállva pár lépés múlva már a lakása ajtajában voltam, ahol gyorsan bebocsájtást nyertem.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve az előszobában fogadott Wasabi, kaptam is két puszit az arcomra, így megalapozva a jó hangulatot. Cipőm leraktam a kijelölt helyre, majd bekísért a szobába, ahol már várt a szobainas, ahová a további ruháim kerültek. Miután megbeszéltük a következő egy óra programját, mivel először voltam nála, így átadtam a megbeszélt összeget, bár ő ezt nem kérte, majd vele együtt a fürdőbe vonultunk. A helyiség mérete megfelelő, tisztaság van, valamint rengeteg féle tusfürdő, és minden egyéb kellék, egy nagy sarokkádban megtörtént az alapos tisztálkodás, ezután visszatértünk a szobába, ahol a nagy franciaágyra invitált, majd az előmelegített krémmel (vagy olajjal) elkezdődött a masszázs.
  • Lány külseje:

    A képek alapján kialakított képnek megfelelően néz ki, hosszú haj, huncut arc és szemek, gyönyörű alak, méretes mellek, napbarnított, finom bőr. Ha az utcán látnám, biztosan utána fordulnék, a mai alkalom után még inkább :-) Tudom, most le kellene írnom, hogy mi volt rajta, de vesszek meg, ha emlékszem, milyen felső volt rajta, ahogy ballagott előttem a farmer rövidnadrágjában, az agysejtjeim képtelenek voltak másra koncentrálni, mint a rájuk váró egy óra alatt várható új élményekre.
  • Erotikus masszázs:

    Eddig nem volt részem masszázsban, így ezen a területen teljesen szűzként követtem az eseményeket. A kellemesen meleg olajjal végzett masszázs nekem szakszerűnek hatott, kiterjedt a kéréseimnek megfelelő területekre (nyak, váll, comb és vádli), az erőssége nekem tökéletes volt.
    Először a vállam és a nyakam volt porondon, sok esetben fejfájással ébredem, emiatt kértem, hogy ezzel fokozottan foglalkozzon Wasabi. Után következett a hátam, ahol a beállt izmaim sorával találkozott, amelyekkel felvette hősiesen a küzdelmet, a csomóknak hadat üzent, izmos kezével mindent megtett, hogy ő nyerjen ebben a harcban. Egy-egy pillanatot leszámítva férfiasan tűrtem a megpróbáltatások, kemény voltam, és csak néhány könnycseppet dörzsöltem el a szemem sarkában.
    Utána következett a lábam, amelyre szintén nagyon ráfért már a gondoskodás, különösen a vádlimra. Wasabi tudása legjavát nyújtva minden porcikámat átgyúrta, amelyért köszönettel tartozom neki.
  • Levezetés:

    Ahogy az elején megegyeztünk, natúr franciás vígasságokkal vette kezdetét a kényeztetés, amelyhez Wasabi felfedte nekem a meztelen felsőtestét, ezzel alapozva meg a jó hangulatot. Bekente a felső testem olajjal, majd a sajátját is, csúszkált rajtam, ekkor a déli régióm határozottan jelezte, tetszik neki, ami történik. Rövidesen közelebbi ismeretségbe került a csodálatos mellekkel, ami tovább fokozta a hangulatot. A nagyon finom franciás kényeztetés ellen sem volt kifogás, sőt, egyre jobban élveztem a történéseket. A szájával végzett csodák után a kezei is beszálltak, így egyre közelebb kerültem a csúcshoz, amelyet csak fokozott, amikor a mellbimbóim is az érdeklődésének homlokterébe kerültek :-)
    Hiába szerettem volna, hogy ne érjen véget a kényeztetés, egy idő után fejet kellett hajtanom a természet törvényei, illetve Wasabi csábításban szerzett tapasztalatai előtt. Miután magamhoz tértem, ismét bevettem magam a fürdőbe, itt még tovább beszélgettünk, majd az öltözködést követően elbúcsúztunk, reményeim szerint a nem túl távoli viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    A telefonban, majd a helyszínen ismét megadott információknak megfelelő, még a tisztálkodás előtt átadtam, számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes meglepetés volt számomra Wasabi, nagyon jól elbeszélgettünk, kedves volt, jó fej, értelmes, és emellett a külseje is magával ragadó, a masszázsa számomra tökéletes volt, és nagyon kellemes volt a kényeztetés is, így talán nem meglepő, hogy még meg fogom látogatni a jövőben is.
Happy Massage