• Pema

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap késő délután telefonon kerestem Pemát az időpont miatt. Egyből felvette és megbeszéltük a randit másnap délelőttre. A telefonban kedves volt mint mindig. Már sokadik randink volt ez.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem mint mindig. Parkolni a ház előtt lehet, viszont nagyobb autóval ez nehézkes is lehet, mert keskeny az utca, de eddig még mindig megtudtam oldani a parkolást. GPS a házig visz.
  • Helyszín:

    Családi ház emelete a helyszín. Teljesen rendben van minden része a háznak. A fürdő is kulturált és van minden, amire szükség lehet. A szobában vannak teák, kávék, szörpök, csokik és Pema bőszen kínálgatja és bizony a menetek közt jól tud esni egy egy frissítő üdítő.
  • Lány külseje:

    Pema egy gyönyörű nő. A képei nem hazudnak. Már nem fiatal, de nőies alakja és gyönyörű arca kompenzál mindenért. Pema ezekben az egybe ruhákba szokott fogadni. Hasonlókban van a képeken is. Ezt egy pillanat alatt leszokta dobni miután beérünk a tett helyszínére és így elég hamar elénk tárul a meztelen valóság, amit megvallók őszintén napokig tudnék nézegetni. Pema alapjáraton nagyon kedves és jó vele beszélgetni. Nem érződök egyáltalán, hogy csak kötelező beszélgetést folytatna. Teljesen barátnő feelinges az egész randi.
  • Action:

    A masszázs előtt elfogadtam a felkínált kávét, közben átadtam a hozott ajándékot (kedvenc csokiját) majd egy gyors zuhannyal kezdtem a szeánszot. Miután végeztem a tisztálkodással Pema áttörölgetett egy kicsit és bevonultunk a szobába. Kérdezte, hogy mivel szeretnénk kezdeni és masszázst választottam, hogy egy picit oldódjak és amúgy is jólesik a masszázsa. Persze nem profi masszőr vagy ilyesmi, inkább ilyen barátnő feelinges ez is, ami nekem kifejezetten tetszik és természetesen itt már anyaszült meztelen. Először a hátamat masszírozta aztán kérte, hogy forduljak meg. Még folytatta egy picit elölről is majd rátért a kényeztetésre. A ügyesen franciázik. Kényezteti a golyszikat is és a környező területeket sem hagyja ki. Mivel nincs nagy farkam, így időként beszokta kapni tövig, ami kifejezetten jól esik a bő nyálas francia közben. Amikor közel voltam az élvezéshez, szóltam, hogy most én szeretném egy kicsit kényeztetni őt. Pemának nagyon szép fazonra igazított puncija van. A látvány is jó, de nyalni még jobb. Nem sikerült a csúcsra juttatnom, de a nyögésekből és kis remegésekből arra következtetek, hogy azért neki sem volt annyira rossz. Amikor már elfáradt a nyelvem kértem, hogy ismét ő kényeztessen engem. Ügyesen keményre szopkodta a farkam, majd jeleztem neki, hogy jöhet az óvszer és egy gyors lovacskával szeretném zárni a randink erotikus részét. Pema ebből a pozícióból észveszejtően jól nézz ki. Mondjuk melyikből nem? A szám egy picit eljátszadozott a mellbimbóival, majd hátradőltem és élveztem a lovaglást ön feledetten. Pema kis váratva rám hajolt és neki állt csókolgatni az arcom és a nyakam, majd elkezdett fülembe lihegni. Hát nem kellett több. Hatalmasat élveztem a gumiba. Pema megvárta míg egy picit megnyugszok, majd lemászott rólam és megtörölgetett. Mivel már csak párperc volt hátra az 1 órából kértem még egy gyors hát masszírozást, amivel zártuk a mai randinkat.
  • Elszámolás:

    Pema teljesen korrekt. Én a barátnő feelinges szeretkezésért járok hozzá és most is ezt kaptam tőle.
  • Összkép:

    Jelenleg is visszajáró vendég vagyok és az is szeretnék maradni még egy jó darabig. Pema nagyon kedves és nagyon kommunikatív. Az elejétől a végéig odafigyel az emberre. Úriembereknek tudnám ajánlani.
Happy Massage