• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pàr nappal ezelőtt tàjékozódó telefon, majd a randink napjàn a du. óràkban vettem észre hogy a "telefont most felveszi, azonnal tàrcsàztam és flottul sikerül megbeszélni az időpontot.Pamela készséges volt rugalmas egyszóval ahogy a nagykönyvben.
  • Megközelítés:

    Mondhatni minden egyértelmű!Autóval mentem mint mindíg,biztonsàgi okokból hasznàltam a gps.-t, de, ment volna nélküle is.Semmi furfang, hàz falàn nagy betűkkel a hàzszàm, parkolóhely kb. 10 m-re a bejàrattól.Mivel útközben folyamatosan a nagy kék buszokat kerülgettem, gondolom a tömegközlekedés sem jelent gondot.
  • Helyszín:

    Teljesen àtlagos normàl panellakàs, kis előszoba, kis fürdő , kis szoba.Egyébként kell nagyobb?A célnak maximàlisan megfelel, baràti összejövetelre alkalmatlan, de most nem ez volt a program.A szàmomra nélkülözhetetlen szék az előszobàban cipőlevételhez, a fürdő, bàr próbàltam az itt töltött időt rövidre szabni és nem a hibakereséssel foglalkozni, tökéletesen tiszta, jó illat.Többre nincs is szükség.A tetthely kicsi, takaros szoba, nagy àggyal, hangulatos megvilàgítàs, halk zene.Soha rosszabbat!
  • Lány külseje:

    Hàt igen!Minden túlzàs nélkül mondhatom , hogy Pamela az egyik legszebb làny akivel valaha talàlkoztam.Az Ő esetében a sokak àltal hasznàlt "milf" kifelyezés nem az igazi, mivel bàr kora kétségkívül nem 20, ennek ellenére 20 éveseket megszégyenítő adottsàgokkal rendelkezi.Olyan sima,feszes bőr ami szédítő, olyan kemény izmos fenék ami a tornàszlànyokéval vetekszik.A cici szilikonos, mégis természetességet sugall, tapintàsa izgató, bimbók szépek.Pamela arca, amit végre meglàthattam, làgy vonalak, baràtsàgos szemek, mosolygós szàj, az arckitakaràs az jelen esetben valóban csak diszkréció.
    Valamilyen kis apró feszes ruhàcskàban fogadott ami kiemelte kislànyosan szép alakjàt.Egyszóval Pamela teste rendelkezik a tinik bàjàval és egy érett nő kisugàrzàsa ezt àtlag fölé emeli.
  • Action:

    Tudjàtok, hogyha valaki egyszer megtanul biciklizni, akkor azt soha nem felejt el.De hosszú kihagyàs utàn az első néhàny tekerés még bizonytalan.
    Na pontosan így voltam én is!A visszatérés!Ha jólemlékszem több mint két éve függesztettem fel aktív részvételemet az oldalon(persze közben leskelődtem), és most úgy kellett partnert vàlasztanom, hogy az első lépések könnyen menjenek.Pamela tökéletes vàlasztàs lett.Az ajtón belépve s Őt megpillantva tudtam, hogy igen Ő! az.Az ajtő mögött vàrt, mosolyogva, kedvesen,
    bemutatkozàs a szokàsos koreogràfia, de mégis, valami apró plusz volt ami azonnal csökkentette a veszültséget ami bennem volt.Mert volt bőven!
    Kis ismerkedés, cipő le, Pamela bevezetett a szobàba, szemem le se tudtam venni róla, kecsesen lépkedett előttem, néztem a ruhàcska takaràsàban fenekét és éreztem a tudatom lassú tompulàsàt, a gondolat, hogy néhàny perc múlva birtokolhatom szép lassan köd formàjàban ereszkedett ràm.
    Tiszta illatos törülközőt kaptam ,iràny a fürdő alapos mindenre kiterjedő tusolàs, szàj és egyét öblìtés majd vissza Pamelàhoz.
    Ekkor màr az àgyon àrt, minden feleslegtől megszabadulva, féloldalt fekve, egyik làba kicsit felhúzva, mint egy festmény amit gondosan, művészien beàllított modellről alkottak, tette mindezt olyan természetességgel, amitől Ő is egy festménnyé vàltozott.Szerencsére csak egy pillanatra, hiszen ott volt előttem teljes valójàban, szólt hozzàm"gyere helyezd magad kényelembe".Bukàcsolva, esetlenül léptem az àgyra mellé, szemeim, aljas , perverz módon faltàk a làtvànyt, a festményt, ami a legfinomabb ecsetvonàsokkal lett megalkotva.Egyszóval a Szépséget!
    Lassan ovatosan, làgy érintésekkel kezdtünk bele egymàs testének megisseréséhez, simogatàsok, néhàny idétlen szó a részemről"gyönyörű vagy Pamela", részéről kedves mosoly a vàlasz.De vàgytam, hogy minde porcikàjàt megtapinthassam, hasàra feküdt, kecses derekàt végigcsókoltam és elérkeztem lejjebb, a szentélyhez, ahol làthatóvà vàlt a legszebb viràgszirom.Pamela kicsit megemelte fenekét, hogy közelebb kerülhessek kislànyos kelyhéhez, nyelvem szorgalmasan izlelte a nektàrt majd hogy mindent megkapjak hàtàra fordult, làbàt széttàrta és birtokba vehettem a gyönyör kapujàt.
    Meddíg tartott?Nem tudom!A következő kép, hàton fekszem, Pamela dús haja làtszik, szàja melegsége àtöleli meredező testrészem, làgy mozdulatokkal, halk nyögések közepette kaptam a kéjt.Nyelve érintése, majd ajkai birtoklàsa lassan elhozta azt a pillanatot amikor Pamela úgy làtta eljött a behatolàs ideje.A szükséges óvintézkedések megtétele utàn Pamela hàtàra feküdt, làbai közé helyezkedtem.Kelyhe befogadta, àtölelte, szorította, én vonaglottam kéjesen élvezve a pillanatot.Egy perc, két perc , öt perc?Nem tudom!Most én a hàtamra!Pamela fölém emelkedett. làbàt széttàrta, szép lassan eltüntette merev testrészemet, haja izgatóan lobogott előttem, melleit simogattam és figyeltem ahogy jàr le- föl.Tudatom màr rég elvesztettem, kontroll nélkü jöttl az orgazmus.A pillanatra sem emlékszem, csak arra, hogy szép lassan tér vissze tudatom.Meleg van, folyik rólam a víz!Pamela végzi befejező símítàsokat, kaptam àsvàny vizet, életmentő volt szàmomra.Húú!Most most is borzongok!
    A maradék időben beszélgettünk, làgy érintések mellett.
    Megtudtam, hogy Pamela àgyon kívül is vonzó személy!Tulajdonképpen most kezdtük ismerkedni.
    Azutàn jött a pillanat, óràra tekintve illanàs kis tusolàs, öltözködés, búcsú Pamelàtól!
  • Elszámolás:

    A bövebb infóban, személyesen közölt összeg kis borítékban.Én picit kerekítettem, nem szokàsom foglalkozni azzal hogy sok vagy kevés..Az elején kis asztalkàra, tovàbbi sorsa ismeretlen.
  • Összkép:

    Csak pozitív érzésem van.Mivel első alkalom volt, sok következtetést nem tudok levonni.Az én kezdeti feszültségem mindíg meghatàrozó.Pamela àtlag feletti szolgàltató.Vàgyok újabb talàlkozóra, rememélem eljön mihamarabb.
Happy Massage