• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randink napja előtt egy nappal hívtam. Nagy meglepetésemre elsőre felvette a telefont. Hamar találtunk is szabad időpontot másnap 3ra kértem a találkát.
  • Megközelítés:

    A lakás ahol Niobé rendel Angyalföldön található négyemeletes panel ház,mellette egy stadion épül. Mivel bkv-val érkeztem a parkolásról csak annyi infóm van hogy a ház mellett van megállási lehetőség.
  • Helyszín:

    Belépve Niobé rendelőjébe egyből tudtam hogy egy nagyon igényes nőhöz jöttem. Jól berendezett tiszta szobák. A tetthelyen igényesen előkészített tatami és masszázspad foglal helyet és hát a tükrök. A fürdőben patent tisztaság,rengeteg tusfürdő,szájvíz található.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor a legszembetűnőbb a feltöltött képekhez képest a tetoválások,persze ennek az infónak a tudatában voltam mikor eldöntöttem hogy eljövök hozzá. Az egyik karja teljesen tetovált illetve a hátán figyeltem meg. Engem egyáltalán nem zavart mivel a teste hibátlan. Formás feszes popója mellett gyönyörűen domborulnak a műcicik amit a masszázs résznél használ is. Kitakart arcal hírdet de ettől sem kell félni szép arcú hölgyemény és hát a szája... Én elsősorba a képeken látott szája miatt jöttem és hála Istenek a valóságban is ugyan ilyen szája van amivel érti is a dolgát nem csak csinálja,de ezt majd később.
  • Erotikus masszázs:

    Mielőtt elmentem volna zuhanyozni átbeszéltük mi is fog történni a következő egy órába. Elmondtam neki hogy a nem a szakszerű masszázs miatt jöttem hanem inkább az erotikus dolgok érdekelnének. Zuhany után már meztelenül várt,segítettem bekenni a testét olajjal majd indulhatott is a fantasztikus csúszka masszázs. Felejthetetlen élmény. Teljes felületet a lábamtól az arcomig csúszkált fel alá. A melleit sokkolóan használja. Közben simogattam ahogy értem és hát a dákónak se kellett több a második végig cúszásnál már kő kemény is lett.
  • Levezetés:

    Az óra felét kb. a csúszkával töltöttük el. Majd kértem hogy jöjön egy kis mell szex amit szintén teljes mellbedobással végez. Olyan szinten hogyha nem figyelek valószínüleg a melle közé lövök. De ugye a szája miatt jöttem és kértem is mielőtt elkezdi a franciát pihenjünk egy keveset. Beszélgettünk pár percet majd mikor már úgy éreztem nem fogok 10másodperc alatt elsülni kezdhette az oktatást. Nagyon lágyan kéjesen szopik a hölgy néha a felfel pillant én pedig felkönyökölve moziztam. Még ma is feláll ha ezekre a percekre gondolok. A technikája kiváló! Olyan impulzusokban részesített hogy 5percnél nemhiszem hogy tovább bírtam. Ha tudom hogy így szopik nem kértem volt a mellszexes felvezetést.Végül a szájába élveztem el. Majd megvártam míg kiköpi az utódokat és mentem is zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az elején átadtam. Masszázs hölgynél most voltam először így nem tudom hogy mennyi lehet az óra másoknál de az biztos hogy a kapott szolgáltatás megéri a ***.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. A programunk is kitöltötte az órát. Még biztos visszanézek hozzá de akkor már hosszabbidőre! Aki szexmentes erotikára vágyik annak csak ajánlani tudom!
Happy Massage