• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia, jó volt olvasni amit írtál, köszönöm a kedves és szép szavakat. Örülök hogy kölcsönösen jól éreztük egymást(magunkat :P ) remelem lesz még rá alkalom, millió csók :**

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés könnyen ment, elsőre felvette. Megkaptam minden szükséges információt tájékoztatott mindenről amiről amit kérdeztem.
  • Megközelítés:

    Váci úttal párhuzamos utca nem messze a Dózsa György úti metró megállóhoz tőmegközlekedéssel kell egy kis séta bár busz troli nem tudom hol van a közelben lehet az közelebb is lerak, én kocsival érkeztem két utcával arrébb parkoltam már ingyenes volt de ház előtt is lett volna még több hely szóval lehet parkolni gond nélkül.
  • Helyszín:

    Új építésű ház sokadik szintjén egy kellemes kis lakás ahol egyedül fogad egy pici kutyus társaságában. Tiszta rendezett minden, a szobában két fotel található a pakoláshoz és egy méretes francia ágy a lényegi részekhez szemeb egy tükörrel amit igazából csak a vége fele vettem észre. A fürdő is tiszta több tusfürdő és szájvíz is található benne.
  • Lány külseje:

    Jázmin nem árul zsákba macskát ami a képeken és a leírásban látszik azt kapja az ember élőben is. Talán a képek kicsit dívás hatást keltenek nekem még is inkább a szomszéd lány jutna róla eszembe, bárcsak ilyen szomszéd lányok lennének itt. :) Kicsit bővebben nem túl magas de formás van mit fogni rajta de teljesen jól elosztva szép arca van aranyos mosolya kedves hangja igazi latinos kinézet.
  • Action:

    Érkezésemkor bevezetett a hálóba néhány irány mutatás, pár szóban megbeszéltük mik is a tervek ezt kővetően irány a zuhany és a tisztálkodás.
    Vissza térve ágyon fekve várt kért ő is néhány pillanatot ami tényleg csak pár pillanat volt amint visszatért nyomban megkezdődőt a közelebbi ismerkedés egymás testével. Kiss simogatás néhány elcsent csók ami annyira azért nem adta a barátnő filinget számomra, már mint a csók, de minden más abszolút jó volt.
    Kis ismerkedés után immáron ágyon fekve minden felesleges ruhaneműtől megszabadulva kaptam egy kellemes franciát majd kicsit kölcsönös kényeztetést kővetően elérkezte a gumi ideje.
    Amint felkerült kedves vendéglátóm megmutatta lovagló tehetségét ami igazán szép látványt nyújt, ezt kővetően klasszikus misszi ahol egy két csókocska még elcsattant utána kutyusban végződőt a móka.
    Késői érkezésem miatt részemről tervezet popsi sajnos már kimaradt de majd legközelebb talán ez se marad el. Viszont időben még jók voltunk úgyhogy kellemes csevegésbe kezdtünk amivel szaladt az idő de még mielőtt lejárt volna egy újabb menetre felvértezve rövidke negyed órás akcióba kezdtük ami legfőképpen szemből valósult meg és egy nem lassú tempót diktálva siker koronázta a törekvéseket.
    Zárásként pedig gyors zuhany, búcsúzás és a távozás maradt csak.
  • Elszámolás:

    Rendkívül kedves előzékeny volt a végén rendeztük én többre számítottam végül kevesebb lett egy bizonyos extra hiányában viszont így nekem a pontos adás vált nehezemre neki a vissza adás, mindenesetre átlagos az ott hagyott ajándék mérete extrákkal átlag felettivé válik . (ki hitte volna? :D )
  • Összkép:

    Jól éreztem magamat szinte mindent megkaptam amit szerettem volna Jázmin igen kedves és dekoratív lány jó volt vele lenni, mondjuk olykor a hanghatások és mimika nem volt szinkronban egymással de mondjuk, hogy azért mert már késő volt és hosszú volt a nap.
Happy Massage