• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban hívtam fel. A kért vasárnapi időpont szabad volt. Megerősítettem VTR-en is, de valami technikai probléma megakadályozta a visszaigazolást. De a randival nem volt gond. Előző nap és aznap reggel is megerősítettük telefonon.
  • Megközelítés:

    A Béke tér közelében található. A 20E busszal közelítettem, onnan egy sarok. A parkolás nem probléma. A Szegedi úton mindig van (fizetős) hely. A csendes kis utca neve jármű, féreg és kút jelzője lehet.
  • Helyszín:

    Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak kapui egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngetsz. Dupla kódos beengedés. Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
    Szép, levegős lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. Játszószobánk közvetlenül a fürdő mellett volt, meglehetősen tágas. Franciaágy, szobainas, kanapé, éjjeliszekrény, vörös félhomály. A fürdő pöpec, minden van. Tusolás a kádban, függöny mögött (túl rövid, kifolyik róla a víz), kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Vivien nekem nagyon tetszik. Arca szép, bájos, aranyos. Van mit fogni rajta, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kereste a kedvem. Higiéniája tökéletes.
  • Action:

    Nyárias, piros miniruciban fogadott, fehérnemű nem volt alatta. Bodzaszörppel és őszilével kínált, előbbit választottam. Zuhanyozás után együtt szájvizeztünk. Ezt követően lesimogattam egyetlen ruhadarabját, és gyönyörködtem pazar idomaiban. Combomra ültettem, ajkát és kebleit csókoltam, selymes bőrét simogattam. A csók valóban csók, nyitott szájjal, pörgő, és látogatóba járó nyelvekkel.
    Elterültünk az ágyon, és végigpuszilgattam a testét. Nem tetőtől talpig, mert a combok között megpihentem. Szép, szabályos, illatos és fincsi, teljesen borostamentes, de cuki sövénykével díszített puncit nyalogathattam. Hamarosan viszonzásban részesültem, majd gumit húztunk. Papásmamás testhelyzetben kéredzkedtem be a gyönyör kapuján. Közben édesem cickóin, kitárulkozó és felajánlkozó testén legeltettem szemeimet. Combjaival átölelt, karjait feje fölé emelte, fejecskéjét lehunyt szemmel forgatva-tekergetve élvezte csípőmozdulataimat. Én pedig az ő ritmikus szorításait, amíg csak el nem élveztem.
    Tisztálkodás, és egy újabb szomjoltó bodzaszörp után Vivien kiugrott egy kis szünetre, majd összebújtunk. Egy keveset beszélgettünk is, de nagyra értékeltem, hogy szavak nélkül is meghitt összefonódásban tölthettünk pár percet. Egy idő után persze ismét kényeztetni kezdtem Vivient. Ajkak, nyak, cicik, punci kerültek sorra. Kérte, hogy ez alkalommal az ujjazást mellőzzük egy kellemetlen nőgyógyászati élmény miatt. Majd ismét ő kuporodott térdeim közé, és repített a mennyország felé. Félúton azonban megtorpantunk egy gumihúzás erejéig. Az előző, igencsak jól sikerült aktus nyomán ez alkalommal is misszionárius testhelyzetet vettünk fel. Kispajtásom manuális rásegítés nélkül is könnyedén megtalálta a helyes utat, és vígan csusszant hüvelyébe. Mármint Vivien hüvelyébe, amely azért egy kicsit az enyém is lett ily módon. Jól sáfárkodtam a köztulajdonnal, mindketten az élvezet és a gyönyör hangján tudtunk csak megszólalni, habár szavak nem is, csupán artikulálatlan hangok hagyták el ajkainkat. A többi néma csend.
    Édesem türelmesen engedte, hogy benne nyugodjak le, amely bizalom és kedvesség nagyon jól esett. Nemkülönben az is, hogy a levezető tusoláshoz társamul szegődött.
    Végezetül megtette nekem, hogy meztelenül búcsúztatott, nagyon értékeltem.
  • Elszámolás:

    A rövidke hosszabbítóval ellátott csokrot hálám jeléül helyeztem el az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Vivien egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nagyon aranyos lány. Kedvessége, partnersége erről a tőről fakad. Ezen felül szép, nőies idomokkal remekül ellátott hölgy. A vele eltöltött pásztoróra nemigen hagy kívánnivalót maga után.
Happy Massage