• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Orelem!

    Kicsit késve bár itt vagyok és élek. :) (még jó)

    Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Nálad nem egyszerű a dolog másik oldalról megírni ezt.
    Szóval... igen valóban, nem tegnap ismerkedtünk meg és hát ez látszik is mikor találkozunk. Az a lököttség de ugyanakkor a tisztelet meg van mindkét fél részéről, na jó a csipkelődés is - azt nem lehetne kihagyni. :) Na meg a mákos palacsinta. Az akkora adag, hogy kétszerre-háromszorra tudom csak megenni, legalább sokáig tart. :)
    Még így visszaolvasva is tudom mikor mi történt pedig nem tegnap volt az biza igaz. Szeretem az írásaidat, mert van benne tény, huncutság, öröm - a söröm ha szeretném, haha - lököttség, nevetés. Voltak részek ahol már én is nevettem de egyszerűen neked ilyen a stílusod ami szerintem nagyon jó és tartsd meg jó szokásod ahogy én téged, haha. :)

    Sok újat nem tudok írni számodra csak azt, hogy azt megígérhetem, hogy ilyen maradok sokáig még ahogy a való életben. :)

    Puszillak
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Régóta vagyunk jóban így az egyeztetés nem tétel, most telefonon történt. Kicsit pontosítottam a mit szeretnék extra volt most, de így könnyebb készülni. :) A korábbi sok írásból is kiderül csak erősíteni tudom nagyon korrekt pontos infókat ad, de cserébe illik hasonlóképp korrektül érkezni, is. Tudtam hogy ne biztos pontos érkezésem kivételesen, de nem okozott gondot, mondta ha tudja mi a pálya és az belefér a keretben nem gond megoldjuk. A legjobb ahogy ezeket megbeszéljük kis ugratások kis szurkák imádok vele beszélni. Is ;)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés kedvező bár a környék a betonemberek önmegvalósítási terepe lett, de élhető, utazható parkolható kinek-kinek kedve szerint.
  • Helyszín:

    Lakótelep panel ház. Új a lift! :) Megközelítés sima ügy (mondjuk nem nekem de ez az én gondom :) ) házszám látszik, tájékoztatás telefonon, tökéletes. Kellemes homály belépéskor. Amit imádok a süppedős szőnyeg a műterem felé... De egyebekkel sincs gond. Kis zuhanyzó kellő számú tusi, szájvíz müa. pohár kis ledobóka, szóval komfortos. Türcsi száraz kilépő korrekt. Mi kell a jó időtöltéshez? Ja igen egy kellemes szoba, mert ez az, ahol Alexa drága rendel. Kis kedves praktikus berendezés tükrök kellő számban. Ágy kényelmes és mert itt igazi a masszázs élmény is, így van masszázságy is.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű magas lány! Mondom mindezt úgy, hogy a kicsi lányok állnak hozzám közel ( a macska forma kicsik ^o^) De Alexa személyisége, kedvessége fantasztikus. Ott áll előttem fehér két rész neműben, mellecskéje halma már ekkor szemragasztó. Hosszú haja kibontva, mindig eljátszom a gondolattal és néha gyakorlatban is, mellére omló hajából kicirógatom bimóbval kezdve az egész kis csodás formás cicijét.
  • Erotikus masszázs:

    Minthogy nála van tényleg igazi masszázs és ereje is van nem csak kívánság listán, hogy akár lehet erős is. Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette. Miközben beszélgettünk vele is velem is sok dolog történt, volt mit korábban félbehagyunk gondolatot, ott folytattuk ahol letettük a gondolat fonalát.. barátságos csevegés.Miközben dolgozik rajtam és csevegünk végig moziztam. Szeretem nézni amikor egy-egy erősebb mozdulatnál megfeszül mellizma vele hullámzik ruganyos melle. Amikor előttem áll pont szemközt nézhetem csoda formás puncijának dombocskáját és nini friss a tereprendezés (mert nála nem vágva, de epilálva és az amikor friss az olyan selymes) Kaptam is az alkalmon ahogy ismét mellettem állt már kalandoztam is lába közé. az valami oly élmény, mint Marco Polo mikor igazi kínai selymet tapinthatott. No gondoltam minnyá telepük az ágyra ott kicsit közelebb navigálok..
  • Levezetés:

    és lőn az ágyon vagyok, mintha megéreztem volna pedig csak kis lelki döccenésem akartam extrával helyre billenteni, de így hogy most ez csoda selyem lehetett részem.. Igazából nem hosszú ez a rész Alexa ismer miként működik az öreg puska, és hát ugye nem tegnap pattant ide közénk szóval jó kezekben voltam, DE
    mellém térdelt és beszélt miközben megfogta falloszom kicsit krémmel mozgatta simított életet lehelt ami eddig nem esemény illetve az, mert jó és csodás, de.. no egyszer csak átemelte lábát felettem és popsija, de főleg puncija volt tőlem. És nem tegnap óta vagyok hódolója a női nemnek (és főleg az igennek ;) ) de ilyen szépet. Teljesen csak a punci van előttem kezeimmel marokra fogom a két a farpofát és markolom s csodálom a bejáratot, barna ajkak közt búvó kis rózsaszín nyílás, úgy markolom hogy elérem kissé az ajkak szélét összenyomom széthúzom, szinte beszél hozzám. Az alap, hogy falloszom jól tartotta éreztem, hogy keményedik és egyre jobb, de nem tudom ő mit tett ott, mert kicsit hátrébb tolatott, nem sokat csak kis incselkedős, bekínálóst, érezhette leheletem hevét, de nem adta még. Nem forszíroztam, éreztem ennek művészete van, ennek izgalma még csak alakul. Néztem a gyönyörű formát. Kicsit megmozdult már érezhettem illatát nyelvem nem érte, ha kicsit emelkedem elérem, de még nem. De jó hogy nem még egyszer bár nagyon közel, de színek a barna mélysége a rózsaszín szűziessége és ekkor egy kicsit közelít számban érzem a puha rózsaszínt a selyem barna puhaságát.a nagy ajkak a nyelvemmel játszanak a rózsaszín mélybe vezető lágyságát és ekkor magamhoz húzom, hogy minél bennebb legyen arcom a csodában, mert alant szerte árad örömöm kézzel foghatóan...
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk azt az elején a polcra teszem, amikor megyek nem üres kézzel megyek valami kis finomságot igyexem még vinni :) Szeretek ott lenni és amit hagyok örömmel teszem nagyon korrekt lány.
  • Összkép:

    Ha lelkem fáradt és testem sem erős Alexánál mindre van gyógyír, vidám kis lénye feldob, tréfái nevettetnek, de a komolyabban beszélünk is van, de csak az első poénig, amit vele mindig örömmel... valahogy így vagyunk kitalálva. Nagyon szeretek hozzá menni.
Happy Massage