• Glerry

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kezdeti nehézségek után (korábban is próbálkoztam, de akkor nem az én hibámból nem jött össze a találkozó) ismét megpróbáltam elérni, és ezúttal már minden gond nélkül sikerült egyeztetnünk. Egy órával később nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Kőbányai panel, autóval voltam, a parkolás is egyszerű, többféle buszjárattal megközelíthető a helyszín.
    Egy másik lépcsőházhoz hívott, majd amikor felhívtam, kért egy pár perc türelmet, és nem sokkal később az ellenkező irányból megjelent, és innen már együtt mentünk a közeli lakás felé. Azt mondta, erre a korábbi rossz tapasztalatok miatt volt szükség.
  • Helyszín:

    A lakás a bejárattól nem messze van, belül diszkrét, tiszta, kulturált. Egy kisebb kutya volt a szomszéd szobában, de nem volt zavaró. A fürdőszoba kicsit szűk, de maximálisan felszerelt. A szoba viszont tágas, az ágy is kényelmes.
  • Lány külseje:

    Dögös szomszédlány típus, nem vékony, nem is sportos. Van rajta mit fogni, de teljesen arányos. Kedvencem a nagy, szinte körzővel megrajzolt, kerek ikrek. A képek visszaadják a valóságot, az arca is tetszett.
  • Action:

    Egy órára mentem, és az időmet az utolsó percig ki is töltöttem. Glerry végig kedves volt, nem siettettet, annak ellenére sem, hogy a második élvezés csak nehezen jött össze.
    Miután beértünk a lakásba, üdítővel kínált, majd gyorsan lezuhanyoztam, Glerry pedig követte a példámat, de megnyugtatott, hogy az ő felfrissülése nem az én időmből megy.
    Azt telefonon tisztáztuk, hogy csókot még szimpátia esetén sem vállal, így ez a lehetőség kimaradt. Ami egy kicsit rosszul érintett, hogy francia is csak gumival van, annak ellenére, hogy az adatlapján alapként szerepel, és természetesen én is a lehető leghigénikusabb állapotban voltam. Ettől függetlenül a francia kellemes volt, majd cseréltünk (mivel kölcsönösen nem szereti), és én is viszonoztam valamit a kedvességéből. A nyalakodást követően szemből tettem be, Glerry közben kézzel izgatta magát, és egy heves, hosszantartó együttlét után, hátulról is megismerkedtünk, és elsőre így lett végem.
    Némi pihenés után kaptam egy kellemes, szakszerű masszázst, majd kézzel állította fel a szerszámom, majd gumi fel, és rövid franciás felvezetés után, ezúttal is szemből kezdtünk, a legvégén pedig kértem, hogy kézzel fejezze be. Így is történt, és Glerry kitartásának köszönhetően a melleire lőttem a második adagot.
    Törölgetés után lezuhanyoztam, majd kevéssel az időmet túllépve távoztam.
  • Elszámolás:

    Kérdeztem, hogy szeretné-e ha előre rendezném, azt válaszolta, hogy igen. Leraktam az asztalra, de ott létem alatt végig érintetlen volt.
  • Összkép:

    Néhány apróságtól eltekintve nagyon jól éreztem magam. A natúr francia elmaradását Glerry kedvessége, és az aktus minősége feledtette.
Happy Massage