• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randi napjàn, dèlelőtt hìvtam, pàr csörgès utàn azonnal felvette. Kedves hangja van, illetve jófej stìlusa telefonon keresztül is àtjött. Igazàból itt egy ideje kinèztem màr magamnak, a pozìtìv vèlemènyek miatt nagyon nem is èrdeklődtem, hogy pontosan hogyan alakul nàla a program. Mindenkèppen szerettem volna menni hozzà ès szerencsèmre volt is szabad időpontja. Ettől függetlenül magàtól röviden, korrektül tàjèkoztatott:) Illetve, adatlapjân is minden megtalàlható.
  • Megközelítés:

    GPS segìtsègèvel mentem, könnyen odatalàltam. Közelben sok parkolóhely van. Viszont a forgalom mindkettőnkkel kitolt, ìgy kisebb csúszàssal kezdtük a programot. De telefonon, üzenetben tartottuk a kapcsolatot ki hol tart èppen:)) A csúszàs nekem nem okozott gondot. Èn igazàból ràèrtem, illetve mivel először voltam nàla, hajtott a kìvâncsisàg is:D
  • Helyszín:

    Újépìtèsű lakóhàz. Lakàs a cèlnak megfelelően, szèpen berendezve. Tiszta stb....csak pozitívumot tudok ide ìrni.
  • Lány külseje:

    Hàz előtt taliztunk, fekete hossszú hajàról gondoltam, hogy ő tart felèm, îgy èn is szèles vigyorral megindultam felè. :) Kèpeknek teljesen megfelel, illetve a koràbbi leìràsoknak amit róla olvastam. Magas, szèp arcú, modell alkat
  • Action:

    A közös fürdès utân a szobàban vègre egymâsnak estünk. Az âgy mellett ölelkeztünk, csókolóztunk, nyaltuk, faltuk a màsikat ahol èrtük. Magas csaj, így nagyon jól összepasszoltunk. Markoltam azt a bomba popsìjàt, húztam magamhoz, nyalogattam közben a szèpen megkemènyedett mellbimbóit, közben ő is màr dörzsölte magàt a meredező hìmtagomhoz.
    Aztàn az àgyra ledőltem, Rami egy kivàló franciàs kènyeztetèsben rèszesített, volt ott minden amitől beiundul az ember, nyàlcsorgatàs , közben szemkontakt....a környèkèvel is foglalkozott. En is meg akartam kóstolni, ìgy 69 ben folytattuk tovàbb. Miutàn kinyalakodtam magam, kèrtem vèdőfelszerelèst, amit a szàjàval szèpen felhelyezett.
    Lovaglóban kezdtünk, ő diktàlta az iramot, nèha kicsit alàdolgoztam, közben simogattam a szèp nyakàt , a tenyèrbeillő cickókat. Aztàn doggyba fordultunk, azt a gyönyörű feszes popsijàt , szerettem volna ebből a helyzetből megcsodàlni. Rami közben nyögdècselt, tolta magàt ràm. Miutàn elfàradtam, hàtamra dőltem ismèt, Rami ràmjött szemből ès szàjjal+ kèzzel kivègzett.
    Tisztàlkodàs, törölgetès utàn leheveredtünk egymàs mellè ès beszèlgettünk sok mindenről. Közben simiztük egymâst....felajànlott egy masszàzst ugyan, de most ez is jól esett nekem ahogyan voltunk.:)
    Aztàn ismèt közös zuhannyal zàrult a randi.
  • Elszámolás:

    Miutàn megèrkeztem, vetkőzès közben kitettem egy jól làtható helyre. Mèrtèke megtalàlható az adatlapjàn.
  • Összkép:

    Nagyjàból egy èvjàrat vagyunk Ramival, így ez szerepet jàtszhatottabban h jól megèrtettük egymàst. Megvolt nàla a teljes baràtnő feeling, mintha egy règi fősulis csoporttàrsamhoz ugrottam volna fel egy óràra, aki ràadàsul külsőleg is fullos:))
    Mindenkèppen hozta a vàrakozàsaimat, amit róla alkottam a beszàmolói alapjàn.
    A jövőben biztos jelentkezem mèg nàla, ha a környèken jàrok. ;)
Happy Massage