• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Jackman!!

    Nagyon nagyon kös6zönöm a kedves soraid, nagyon jól estek!! És nagyon örülök, hogy felejthetetlen élményt tudtam neked okozni!! Remélem még több ilyen és még jobb élményben részesíthetlek drágám!

    Én is jól éreztem magam, igazi férfi vagy! Én is köszönöm az együtt töltött időt!

    Milliószor csókollak mindenhol,

    A te Dórikád ♥

  • Egyeztetés:

    Már régóta kedvenceim között szerepel Dórika. Sajnos a korábbiakban még nem sikerült találkozót egyeztetni vele. Most, hogy újra megjelent a felületen VTR-es hírdetésével, VTR-en keresztül vettem fel a hölggyel a kapcsolatot, a tervezett találkozó előtt kb. két héttel. Dórika még aznap este válaszolt, hogy a találkozó időpontja számára is jó, és szeretettel fogad. A találkozó előtti nap reggelén felhívtam telefonon, annak érdekében, hogy megerősítsem a találkozást. A telefont azonnal felvette és nagyon kedvesen biztosított arról, hogy a találka a tervezett időszakra rendben van.
  • Megközelítés:

    Dórika egy budai, nagy írónkrol elnevezett tér közelében található ház lakásában fogadott. A VTR-es üzenetében nagyon pontos címet adott a helyszín felkeresésére. Én tömegközlekedést használtam a megközelítésre. Több villamossal illetve autóbusz járattal is megközelíthető a helyszín. A közelben az utcán nehéz lehet parkolóhelyet találni, ugyanakkor egy földalatti parkoló nagyon közel helyezkedik el, ahol mindíg található szabad hely.
  • Helyszín:

    A találkozóra használt lakás egy belső udvaros 19-20. század fordulója körül épített házban fogadott. A ház maga egy kissé lehasznált, ráférne egy kis renoválás. A találkozóra használt lakás azonban teljesen rendben van; tiszta jól berendezett. A tetthely színhelyéül használt szoba tágas, jó nagy, földre helyezett matrac szerű fekhellyel. A fürdőszobában korszerű tágas zuhanyzó fülke van kialakítva, amelyben a fürdöhab palackok nagy választéka található. A zuhanyzó fülke melletti mosdó polcán pedig teli szájvízes palack várja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Dórika egy nagyon aranyos és helyes lány. A hírdetésben közölt képeknek nagyon megfelel élőben is. Talán közelről egy kicsit teltebbnek, de nem kövérnek tűnik. Arca tündéri, különösen ha mosolyog. Mellei gyönyörűek, csípője szépen keskenyedik, popsija kerek. lábai és közöttük vénuszdombja megigéző. Egy szép piros bugyiban fogydott, hozzá illő melltartóban. Az alakjánál tán a kedvessége még megnyerőbb. Az egész együtt töltött idő során nagyon bájosan viselkedett, amellyel számomra maradandó élményt nyújtott. Mindenben kereste a partnere akaratát és igényeit.
  • Action:

    Megérkezésem után az előszobában levetettem a cipőmet, majd a tetthely színhelyéül szobába vezetett Dórika, ahol átadtam puszik kíséretében azt csokoládét tartalmazó kis csomagot, amelyet első találkozásunk örömére hoztam a hölgynek. Nagyon örült az ajándéknak és a csokikbol egyet azonnal megkóstolt. Zavartalanul levetkőztem, miután meggyőződtem arról, hogy rajtunk kívül nincs senki a lakásban, a ruháimat egy szobainasra helyeztem. Irány a fürdőszoba, ahova Dórika elkísért. Alaposan megfürödtem, a szájvíz használatával szájhigieniát csináltam, majd visszatértem a szobába.
    Még álló helyzetben hatalmas csókolózásba kezdtünk, amit nagyon élveztem, mivel Dórika nagyon jól csókol. Közben leheveredtünk a megvetett matracra és tovább folytattuk a csókcsatát. Közben eltávolítottam először a melltartót, majd a kis piros bugyit. Ekkor láttam igazából, hogy Dórikának milyen szép mellei vannak.
    A csókolózás után végig pusziltam Dórika testét, kezdve a homlokától, lefelé haladva a nyakán, a hasán és a lábain keresztül egészen a lábujjakig. A nagy lábaujját, mindkét lábán, még jól meg is szopogattam. Ezt követően feljutottam a drága kelyhéhez és hatalmas puncinyalakodásba kezdtem. Először csak gyengéden, majd egyre intenzívebben, főként a csiklót és az feletti részt szopogatva. Dórika egy kis idő után finom remegéssel és ziháló légzéssel jelezte, hogy eljutott a csúcsra.
    Mivel az orgazmusa után Dórika szeméremtájéka egy kissé érzékennyé vált, pihentünk egy kicsit, amikor is a lánya karjaim közt mellettem hevert. Nagyon kellemes érzés volt. Kis idő mulva Dórika lendült akcióba és letért az ezredeshez és elkezdett franciázni. Nagyon finoman csinálta érzéki ajkaival, úgy hogy majdnem a csúcsra juttatott. Nem akartam azonban még a csúcsra jutni, lévén, hogy egylövetű vagyok. Ezért kértem Dórikát, hogy most nyelvével a popsimat kényeztesse. Habozás nélkül négykézlábra állított és finoman, gyengéden elkezdte nyalni a popómat. Kértem, hogy egy kicsit intenzívebben csinálja, amit meg is tett. Az anális kényeztetése csodálatos érzést eredményezett számomra. Kedvet kaptam magam is ehhez a formátumhoz, kértem Dórikát, hogy négykézláb állásba helyezkedjen, amikor megtette elkezdtem nyelvemmel kényeztetni popsiját, amit láthatóan élvezett is. Néhány perc popsi kényeztetést követően 69-es pozicióba fordultunk és kölcsönös franciázásba kezdtünk. Én alaposan nekiláttam Dórika puncijának Ő pedig nagy szakértelemmel és kellő intenzítású nyelv és ajak munkával hamarosan a csúcsra repített. Nagyot élveztem az ajkai közé, az ejekulátum teljes mennyiségét kiszívta és feltételezhetően Dórika a pocijába juttatta. Hihetetlenül nagyot repültem!!!
    Az akció után szilviakendővel alaposan megtisztítottam az ezredest, miközben Dórika is tisztálkodott egy kicsit. Ellazult állapotba kerültem, mikoris Dórika felkinálta azt, hogy megmasszíroz. Masszázs olajat felhasználva egy nagyon alapos gyúrást kaptam, különösen a hátam és a derekam nagy örömére.
    Kis beszélgetést követrően ismételten a fürdőszobát vettem irányba, Dórika elkísért, hogy a hátamról is jól le tudja mosni a masszázs olajat. A fürdés után felöltöztem és apró búcsúcsókok kíséretében elköszöntem Dórikától.
  • Elszámolás:

    A kis csokoládés csomag kíséretében, egy borítékban adtam át dórikának az érkezésemet követően. A rózsaszálak száma, ahogy szokás mondani, a pesti átlagnak felekt meg. Az együtt töltött idő örömeit tekintve azonban az arány sokkal kedvezőbb volt.
  • Összkép:

    Dórikában egy nagyon kellemes partnerre találtam. Egy nagyon szép hölgytől kaptam egy örökre felejthetetlen élményt. A szexben nyújtott csodálatos ügyessége mellett személyisége és kedvessége is elvarázsolt.
Happy Massage