• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Drága Aquila! :)

    Nagyon köszönöm a beszámolód, örülök, hogy jól érezted magad. Hasonlóan felejthetetlen részemről is az élmény! Van még mit kihoznunk a másikból, remélem lesz még lehetőségünk!
    Millió csókom,
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Reggel dobtam egy sms-t miben leírtam szándékom. A kiírás szerinti elérhetőségének kezdetén vissza jelzett és kaptam lehetőségeket. Elolvasás után vissza hívtam és szóban is egyeztettünk. Kedves hang, gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    A kapott tájékoztatás és cím alapján nem probléma. Gps ismeri oda vezet. Forgalmas gépkocsik és villamos járta utca az I.-ső kerületben. Parkoló hely akad, de borsos. Tömegközlekedés kiváló.
  • Helyszín:

    Egy régebbi épületben, emeleti, polgári lakás. Szép tágas, több szobával, fürdővel. Tiszta, rendezett, hangulatos. A tatamis szobát választottuk. Szekrény sor az egyik oldalon végig tükörajtóval. Kanapé párnákkal, hova a ruházat pakolható. Van még egy polc és kis asztal. A hangulatot mécsesek és halk zene fokozza. Innen nyílik a fürdő mi egy nagyszerű káddal és minden szükségessel fölszerelve. A helyszín kifogástalan.
  • Lány külseje:

    Egy vékony köntös volt rajta. Szőke kontyba fogott haj és csodálatos nagy kék szemek.
    Puszival üdvözölt és máris invitált befelé. Szája csókra hívogató, finom, húsos, szép ívű. A cickók remekművek mindamellett megőrizték érzékenységüket. Vékony derék, melyhez arányos csípő és kellően kemény popsi társul. Combjai, lábak kecsesek. Egy kedves jelenség. Büszke lehet kinek oldalán megjelenik.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után egy kis közelebbi ismerkedés. Kis visszafogottságot éreztem,de már vette is le a köntöst, puszik és javasolta szabadítsam meg a cicifixtől. Ekkor láttam először e csodás ikreket. Míg ismerkedtem velük Barbi megszabadult a bugyitól és összesimultunk. Izgatólag hatott csodás teste. Masszázst javasolt indulónak. Bemutatkozójában azt írta,hogy bízzuk csak rá magunkat. Már hasaltam is a tatamira.
    Olaj és szakszerű akkurátus massz kezdődött. Lábfej,vádli comb. Majd a másik. Kellően erős és haladt följebb. Fenekem,derekam, hátam nyakam. Mindent jól átdolgozott, közben pótolta az olajat. Hátra nyúltam egy kis combsimogatásra, de jelezte még korai.
    Melleivel és testével is csúszkált rajtam, mit a tükörből is élvezhettem. Punciját végig éreztem testemen ahogy mozgott. Mellei ebből a szögből a legszebbek. Vissza fele is haladt és ekkor már benyúlt és megsimította a zacsimat és elhangzott a fordulhatsz.
  • Levezetés:

    No ekkor már csak akartam egy csókot. Olajos a szám mondja. Nem gond én is olajos vagyok.Olaj kezére, kezemre és kenegettük egymást. Én főleg a cicikkel foglaltam el magam. Jó markolni őket és a bimbik hálásak egy kis szopogatásért. Lejjebb helyezkedett és lompit kezdte dédelgetni. Először kézzel, majd nyelvvel és szájjal. Kis segítség és tövig eltünteti, de aztán megy magától. Fölemelkedik és úgy láttam mintha gyönyörködne benne. Közben beszélgetünk és jókat nevetünk. Aztán folytatja a szopást, mit cefetül élveztem.
    Csók és hátára fektetem. Száj, nyak és a cicik. Élvezettel szopogattam,de mozdul, érzem lefele terel. Örömmel veszem az irányt kedve szerint. Kicsit még bóklászom a combokon és a punci körül. Barbi ezalatt párnát tesz feje alá. Hoppácska! Ő is szemmel akarja kísérni ténykedésem. Ahogy finoman bele nyalok megremeg, szinte azon mód emeli csípejét. Belenyalok vaginájába is. Lucskos és finom ízű. Folytatom is mire Barbi egyre izgatottabban reagál. Ujjaimat a bejáratra helyezem. Remegve várja, hogy beljebb toljam és finoman megjött hangja is. Puncija szűk, de a kellő reakciónak köszönhetően szépen nyeli ujjaimat. Belülről masszírozom, majd finoman dugattyúzni kezdem. Igazándiból nem tudtam kibontakozni, mert remegve elszállt. Érzékeny lett mint mimóza. Na ekkor olaj ide, olaj oda volt csók.
    Nem szólt, nem fenyegetett, hogy most aztán, csak egyszerűen hátamra fektetett. Olaj a kézre és lompit kezdte babusgatni. Hol kézzel, hol nyelvével, szájával.Ha épen nem voltam szájában beszélgettünk. A szünetek egyre rövidebbek, egyre csak szájában vagyok. Olyan jól csinálta, hogy elkapott a hév és dugni kezdtem száját. Fejét rányomtam és mozogtam rendesen. Zokszó nélkül bírta. Éreztem, érezte, hogy kitörés következik. Farkam kitöltötte torkát és ekkor már kézzel vezényelte lompit, ki eleget is tett az invitálásnak és szabadjára engedte magomat. Hatalmasat élveztem és remegtem, mint az a bizonyos kocsonya. Meg is kérdezte jól vagyok e? Megvárta míg megnyugodtam és ezután kezdett megtisztogatni.
    Ezután ajánlott egy levezető masszt, de inkább össze bújtunk és beszélgettünk.
    Idő kezdett a végére járni. Kértem menjünk együtt fürdeni így mégis csak egyszerűbb a hátmosás. Pillanat kimegy egy percre. Még jó, hogy dolgozott a rutin. Barbi is nőből van és megfürödtem. Öltöztem mire vissza jött.
    Cipő, vigyázz magadra egy pihe puszi és el.
  • Elszámolás:

    Rosszul lettem tájékoztatva. Őt nem kérdeztem, csak most kattintottam a bővebb infóra.
    Nem baj, majd kiigazítjuk.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam egy nagyon kedves és szép lány társaságában. Lesz ez még kicsit vadabb és kívánósabb is remélhetőleg. Ezzel együtt mindent megkaptam mi a massz műfajba belefér. Remélem Barbi sincs rossz véleménnyel rólam. Köszönöm, csóókjaim.
Happy Massage