• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan, pontosan ment, telefonon. Ő veszi fel a telefont és mindenről tájékoztat. 14:10-kor hívtam és 14:45-kor már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    BKK, autó, minden játszik, könnyű megközelíteni az objektumot. Én autóval mentem, parkolni lehet a ház előtt pesti átlag alatt. :D Bkk busz és metró 2 perc séta.
  • Helyszín:

    A lakás egy panel épület együttes x emeletén található. Lift visz fel az emeletre, így lustábbaknak sem kell mérgelődni a magasság miatt. A lakás a megszokott panel folyosó egyik bejáratából nyílik, bent pedig több szoba is van, fürdő, konyha. Bár én csak a szobát és a fürdőt használtam, a szoba teljesen a randinak megfelelő ággyal és bútorokkal berendezett, fürdőben nagyon sok tusfürdő, szájápolási lehetőség.
  • Lány külseje:

    Noya egy jelenség. :D Senki nem fog csalódni benne, a képeknek teljesen megfelelő, nincs semmi meglepő vagy átverés. A 3-as képnek megfelelő ruciban fogadott, bugyi nélkül, ahogy a képen is látható. Magassarkúban még magasabbnak tűnt, mint képzeltem.
  • Action:

    Be kell valljam, nem először jártam nála, csak arról nem írtam meg beszámolómat, amit már bánok.
    Szóval belépésem után ismerősként két puszi kíséretében fogadott. Cipő le, szobába be.
    Kicsit beszélgettünk, hogy mi történt az idő alatt, hogy utoljára nála jártam, kicsit kitárgyaltuk az embereket is, amibe annyira belemerültem, hogy már rám kellett szólnia, hogy vetkőzzek. :D
    Vetkőzés, tusoló bemutatása, mely már ismerős volt. Gyors tusolás, kilépésemkor az ajtó előtt várt és invitált be a szobába.
    Ágy mellett egymás simogatásával kezdtük felfedezni egymást, kibontottuk a melleket, majd az ágyra invitált. Ott kényelembe helyeztem magam és elkezdődött a Noyás francia. Zacsival is foglalkozik, nyálaz, hol kézzel, hol kéz nélkül, hol lágyan, hol durva tempót diktálva torokra vesz. Én közben simogatom, ahol érem. Így élvezkedek perceken keresztül majd bepucsít és felajánlja magát. Így kezdem nyalni a szép piercinges puncit a popsi nyílást is megtalálva néha. Majd átfordul, hogy jobban hozzáférjek. Kéri, hogy nyelvem végével csináljam, mert így szereti. Mikor már kellemesen nedvesedik egy ujjat is kér a kehelybe, és így nyalom, ujjazom. Elidőzök lábai között, lefetyelem rendesen, miközben már két ujjam is bent, és fejem ráhúzásával érjük el nála a kívánt eredményt. :D
    Majd ismét francia és felajánlja, hogy húzzunk gumit. Gumi fel és már helyezkedik is papás mamáshoz. Kérem, forduljunk ki az ágy széle felé, egy fotó erről az állapotról, hisz nála ez is alap, majd belé helyezem felgumizott farkam. Igazi pornós hanghatások, tolom neki, ahogy csak kifér a csövön. Nem is bírom sokáig, ki kell vennem, gumi le és egy akkorát lövök, hogy a feje mellett zúg el a löveg a lepedőre is, pedig a melleire célzok has magasságból. :D
    Kis pihi, ismét beszélgetés, jó beszélgető partner, nem lehet nála unatkozni.
    Pihegés után ismételten a már említett francia koppanásig, nem kíméli magát, és gumi, rá kis síkosító és pucsit is rendesen, hogy rakjam be. Villantás erről is, majd behelyezem punciba. A popsi alap nála és ezt egy előző alkalomkor ki is próbáltam, ugyanez volt az érzés. Úgy csusszantam be, mintha mindig is oda tartoztam volna, finom, puha és jól csúszik. Ezt már videózom is, mert ugyan beég a tudatomba, azért kell az emlék. Így dugattyúzunk, hanghatások a maxon ismét, kívánja, hogy dugjam, meg is teszek mindent, hogy jó legyen neki. Mivel érzem, hogy nem lesz második kör, és az időm is fogyóban, így nem erőltetem tovább a dolgot és megköszönöm Noyának az erőfeszítéseket.
    Pohár víz, tusi, kis beszélgetés még és búcsú.
  • Elszámolás:

    Randi elején a polcra helyezve az ismertet és nem is nyúl hozzá. Minden szála megéri. Főleg, hogy minden az alapban.
  • Összkép:

    Noya egy végtelen jófej csaj, van egy stílusa aitől vannak akik megijednek elsőre, de, ha kicsit több időt beszélget vele az ember rájön, hogy ez még vonzó is benne. Összességében mindenkinek ajánlom, készüljetek makktársak, mert Noya kicsavar, ahogy azt kell!
Happy Massage