• Mása a szexmániás

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, egyből felvette. Egy órán belül tudott is fogadni. Megbeszéltünk fél órát, de később meggondoltam magam, hogy talán levés lesz, és küldtem egy sms-t, hogy mégis egy órára jönnék. Szerencsére rugalmas volt, belement.
  • Megközelítés:

    Én ismertem a környéket, ezért nekem könnyű volt, de mivel a városközpontban van, bárki odatalál. Több BKV-járat is megáll a közelben, és a parkolás is ingyenes.
    Amikor odaértem, hívtam, és megkaptam a kapucsengő számát.
  • Helyszín:

    Tízemeletes panel. A folyosó le van zárva, ezért ha Mása nem akarja, nem tudsz elmenekülni, de egyébként szokásos panel.
    A lakás egy normálisabban felújított panel, nyilván az ember nem vár csodákat. A zuhany, ha jól láttam, hidromasszázsra is képes, de nem próbáltam. Tusfürdőből volt több, én egy aránylag semleges illatút választottam. A kapott törölköző száraz és ropogós volt.
    Az akcióhelyiség egy fél szoba, benne franciaágy, egy szék és egy ventilátor.
    Az ágy mellett végig tükör van a falon, így nézheted magadat és az akciót.
  • Lány külseje:

    Szerintem Mása teltebb, mint a képeken, de engem nem zavart. Aki viszont vékony lányokat keres, az semmiképpen ne menjen.
    A hölgynek kellemesen nagy mellei vannak (ami nekem fontos), és lehet markolászni, gyurmázni őket. A puncija borotvált, nyalásra jól reagál.
  • Action:

    Elég stresszes voltam a munka miatt, ezért nem voltam formában, de Mása lelkesen próbálkozott életet lehetni belém.
    Először csókok, egy kis simogatás, majd hanyatt löktem, és nyalni kezdtem. Kezdett sóhajtozni, de úgy éreztem, ebben a pózban kitörik a nyakam, szóval cserét kértem.
    A franciája kellemes volt, nem hagyta ki a zacsit sem. Amikor kértem, hogy csinálja másként, szó nélkül váltott.
    Úgy éreztem, ideje védőfelszerelést kérni, úgyhogy felhelyeztük, és misszionáriusban folytattuk. A farkam kellemesen érezte magát benne, de valahogy az agyam nagyon nem tudott kikapcsolni, úgyhogy végül kiültem a székre, és franciát kértem befejezésnek. Néhány perc szorgoskodásnak meg is lett az eredménye, és a szájában landoltak az utódok.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, mennyi most az átlag, de nekem nem tűnt soknak. Volt fél órás és egy órás ár is. A pénzt előre adtam, és annyit, amennyit a telefonban megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nehéz megmondani, mert Mása kifejezetten kedves, lelkesen tette a dolgát, de mégsem éreztem, hogy hű, ez aztán most az évszázad dugása volt. Ennek persze jócskán én is részese voltam, ezért talán még egyszer visszamegyek kipihenten.
Happy Massage