• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdv MZ/X!


    Ha már a kezdetektől fogva pimaszul máshogy írtam a neved mint ahogy te választottad magadnak, gondoltam következetesen kitartok e mellett.

    Először is köszönöm a méltató szavakat! Másodszor pedig...hol is kezdjem?
    Mások vagyunk, nagyon mások. Te sokat bókoló, rajongó, a legapróbb részletekbe is belemenő, én távolságtartóbb, a sok bóktól zavarba jövős, a rajongást figyelmen kívül hagyós típus. Aztán valahogy mégis csak működik a dolog. Magam sem egészen értem, hogy milyen módon, de immár letudtuk a harmadik masszázsunkat. Véleményem szerint megvolt az oka a mostani csöndesebb, kevesebb beszédes randinak. Nem emlékszel a múltkorira? Na ott volt sok duma, meg vita, meg hullámvölgy, meg látványos megsértődés (na nem a te részedről), meg jeges csönd, aztán nagy kibékülés, aztán ismét egy kis nézeteltérés. Mindez persze masszázs és csúszka előtt, alatt, közben, után. Mint egy szappanoperában. Így most jobb a békesség alapon óvatosak voltunk. Néha elgondolkozok azon, hogy biztos szükség van-e erre a sok drámára, szókimondásra, pimaszkodára, íncselkedésre, pajtáskodásra, nevetésre, és a hangulatok szinte teljes tárházára? Azt hiszem nem menne már nekem másképp. Engedem, hogy jöjjön aminek jönnie kell. Ha kell akkor a csúcsok csúcsáig repülünk, hogy utána akár egy mély szakadék következzen, egy igazi hullámvasút minden téren. Számomra is kiszámíthatatlan és izgalmas így.
    Ma volt egy olyan élményem ami kissé elgondolkodtatott. Neked többször mondtam már, hogy nem vagyok udvariatlan, de a tőled kapott sok bókot nem tudom túl jól kezelni. Vagy nem reagálok rá, vagy egy béna poénnal elütöm a dolgot. Ma viszont az egyik vendégem pont a te ellentéted volt. Se egy pozitív visszajelzés, se egy kedveskedés, a lelkesedés teljes hiánya. Kifejtette, hogy az ilyen randik többsége szerinte elég felejthető élmény. És igaza is volt: tényleg nem lett a miénk sem egy nagy durranás. És tudod miért? Pont a pozitív visszajelzés hiánya miatt. Visszasírtam a te rajongásod, bókolásod. És nem a hiúságom legyezgetése miatt. Ha látom, hallom, érzem, hogy a másik jól érzi magát velem akkor az ad nekem egy olyan pluszt amitől a találkozás egy egészen más dimenzióba kerül. Tudom, hogy jó úton járok és ennél semmi nem inspirál jobban. Nem szeretem a száraz, személyiség nélküli randikat, ahol lemegy a standard program, a ház fala a helyén marad, és semmi különös nem történik.
    Szóval kérem minden leendő vendégemet, hogy merjen önmaga lenni, merje átadni magát az élménynek és merjen inspirálni. Legyen eredeti és izgalmas. Én bele merem adni a teljes személyiségemet, a fantáziámat, az erotikus kisugárzasomat, tedd te is ugyanezt. Ebben az esetben biztos felejthetetlen lesz az élmény amit átélünk.
    Eddig három randink volt és mind a három egészen másmilyen hangulatban telt. Hogy milyen lesz a következő? Bár tudnám. Valószínű egy szappanoperához híven még lesznek benne fordulatok. Bár ha a sormintát akarjuk követni akkor a következő ismét vitás lesz. Végy egy nagy levegőt és bátorság MZ/X, bátorság.

    Legyen szerencsénk máskor is!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Mint már egyszer, most is csütörtökön telefonáltam Aliznak. És most is egy szombat délelőtti randit kértem tőle, ami végül pénteken került lefixálásra, a kívánságom szerinti időpontban. Otthon, a gép előtt ülve – mintha Skype-oltunk volna – nézegettem a hirdetése képeit, miközben hallgattam a kedves kis hangját, amely, ha lehet, még kedvesebben hangzott, amikor igent mondott. A randi már ekkor elkezdődött számomra.
  • Megközelítés:

    A Déli pályaudvar felől indultam el felfelé az Istenhegyi úton, számolatlanul hagyva el a kanyarokat, mígnem megpillantottam az ismerős házat. Letettem a kocsit a sok hely egyikére. A bátrabbak akár busszal is mehetnek, de időt kell szánni rá. ( Busztól 50 m.)

    Az autóból kiszállva szippantottam egy nagyot a hegyvidéki levegőből. Kicsit körbenéztem, majd a házra. Érdekes az épület, hiszen a háznak a legfelső emelete a földszint. Az „emeletek” a hegy oldalában vannak és a völgy irányába építették, talán nem is olyan régen. Odaléptem a kapuhoz, ami épp nyitva volt. Azért szóltam Aliznak, hogy itt vagyok és lefelé vettem az irányt.
  • Helyszín:

    Már nyílt is az ajtó. Egy előszobaszerű helyiségbe léptem be, ahol a cipőmet levettem. Aliz bevezetett a rendelőjébe. Ez egy viszonylag kis szoba, abszolút célszerűen berendezve. Mindennek meg van a helye. A fali tükör előtt egy tatami várt ránk. A fürdőben – ahová Aliz ma hamar elküldött egy puha törcsivel – kád, száraz kilépő és minden egyéb szükséges dolog a rendelkezésemre állt.

    A tisztaságról nem ejtek külön szót, ez itt természetes. Kékes fényű hangulatvilágítás segített tompítani a kontúrokat, mintha egy fotós tett volna fel egy lágyító szűrőt a valóságra, mintegy kedvébe járva az öreg legénynek. Igen kellemes, „gyerekcsináló” zene szólt a találkozó aláfestéseként.
  • Lány külseje:

    Aliz kora ellenőrzött, harminchét éves. Aliz messze nem néz ki annyinak.

    Egy bodyhoz hasonló fekete valamiben fogadott. Ott, az előszobában, ahol még nagyobb a fény, ott lehet megcsodálni szép arcát, rabul ejtő tekintetét és remek alakját. Hosszú combjait, formás fenekét. Alizt a természet nemcsak szépséggel, de nagyon-nagyon kívánatos testtel is megajándékozta. Csak később tárultak a szemeim elé szép és kemény mellei. A tökéletesen sima szeméremdombja alatt pedig izgató – számomra ellenállhatatlan – (baba)punci várt.
  • Erotikus masszázs:

    Valahogy úgy alakult, hogy masszázs talán ma nem is lesz. De aztán mégis lett, bár a megszokotthoz képest más. A kölcsönös szeretgetés után hason feküdtünk egymás mellett. Ha eddig nem, hát most alkalom nyílt a beszélgetésre. De a két „nagyszájú” most csendben maradt. Azt hiszem mindketten elfáradtuk kissé. Pár perc múlva oldalt fordultam és simogatni kezdtem Aliz hátát, karjait. Ezt Ő nagyon szereti. Bevallom, én meg szeretem csinálni.
    A csendet Aliz törte meg egy idő után, mondván, hogy egy kis masszázst azért ad. Deréktól fölfelé kértem, ha már felajánlotta. Olyan jól, és talán olyan szeretettel is csinálta, amelyben még nem volt részem. Mind a hátam, mind a vállaim és karjaim át lettek gyúrva. (A hozzám igazított erővel.) Beleértve a kezemet, tenyeremet és az ujjaimat is. Amikor végzett, újra mellém feküdt és kérte, hogy egy kicsit még simogassam. Örömmel teljesítettem a kérését.
    Így ért véget a mai, másfél órás találkozónk.
  • Levezetés:

    Szombat délelőtt lévén a beszédes kedvünk még nem igazán ébredt fel. Így kerülhettem én ma gyorsan a fürdőbe és vissza. Aliz már a tatamin várt. Hasra feküdt, közel a tükörhöz. Mellé feküdtem és puszilgatni kezdtem a nyakát, a vállait, miközben levettem róla egyetlen ruhadarabját. Ott volt előttem az izgató teste. Nyakától a lábujjáig végigcsókolgattam. Visszafelé haladva – már alig vártam – popsijának két fele közé dugtam a nyelvem, majd széthúzva nyaltam-faltam az illatos lyukacskákat. Aliz meg- megemelve a csípőjét segített. Hosszan, nagyon hosszan élvezkedtem. Majd megfordult és elölről folytattam a szeretgetését. Ma – talán a szombat és a délelőtti időpont, vagy épp én miattam – éreztem, hogy nem biztos, hogy a mennybe tudom repíteni. Ezért finoman az ujjammal is besegítettem. Végül sikerült, de nem annyira fergetegesre, mint amennyire én szerettem volna. De az örömszerzés gyönyöre így is kielégített. Még sokáig így maradtunk és én puszilgattam, cirógattam a nyelvemmel, amíg Ő azt nem mondta, hogy forduljunk meg.

    Bekente magát és engem is olajjal. A cicijein szolgálatkészen segítettem szétkenni. Az ágyékomra ült. Ekkor rám hajolt és csúszkálni kezdett. Majd lassított és összeért a szánk és a nyelvünk. Csókolóztunk. Aztán felült és a puncijával folytatta a csúszkát az ezredesen. A fejét a kezébe fogta és így, szinte meglovagolva mozgott. Felkönyököltem és kértem, hogy most csak a puncival csinálja. Meredten bámultam, ahogy a szeméremajkai között vergődtem. Ilyet még filmen is ritkán látni. Előre, hátra mozgott. Utána újra a kezével is. Majd hátrahajtotta a popsijához és úgy mozgott. Ha az infarktus eddig elkerült, gondoltam, akkor már nem is kapok. Kértem, hogy forduljon 69-be. Belefúrtam a fejem a széthúzott popsija két fele közé. Valósággal lefetyeltem. Aliz érezte a lihegésemből, hogy kezei által (is) közeledek a véghez. A fejét a markában tartva gyorsított. Én az ujjamat a popsijára tettem és pillanatokon belül robbantam. Elég hangosan. Szerencsére ma is kettesben voltunk…

    Nem tudom mennyi idő telhetett el, amíg visszatértem, de Aliz még mindig törölgetett. Aztán kiment és magát is rendbe szedte.
  • Elszámolás:

    Az Aliznak szánt virágaimat egy kerek csokorból és még három szálból állítottam össze. Kérés nélkül tettem le, mindjárt az elején, ahogy az apró figyelmességet is akkor adtam át.
  • Összkép:

    Alizzal nincs két egyforma randi. Ma egy visszafogottabb Alizzal találkoztam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen is tud lenni. Helyesebben ma ilyen volt. Talán az időpont tette, talán csak egy hangulat. Bármi is, de jó, hogy így történt! És mégis kedves, aranyos. Annyira szeretnivaló volt! Egy Alizos barátnő feelingben részesültem.
    Hihetetlenül élveztem a mai találkozónkat!
    Aki nem hiszi, JÁRJON utána!
Happy Massage