• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr segítségével kértem időpontot kb a randi előtt egy héttel korábban. Gyorsan meg is kaptam a visszaigazolást, előtte pedig egy megerősítő smst kuldtem. Gyorsan ment minden.
  • Megközelítés:

    Bikás parktol gyalog pár percre található Niki lakása, könnyen megtaláltam, vagyis a mobilom, én pedig követtem :) A ház előtt bőven láttam parkolóhelyet aki esetleg autóval érkezne.
  • Helyszín:

    Sokemeletes tömbház emeletén található Niki. A lakas tiszta, igényes, minden a rendelkezésre áll ami szükséges lehet. Fürdőszoba zuhanykabinos, rengeteg tusfürdővel, szájvízzel, a szoba tágas és ami a legfontosabb az ágy óriási, kellően kemény hogy ne süppedjen, és vannak kispárnák is bőven.
  • Lány külseje:

    A fotok hitelesen visszaadják Nikit. Alacsony, nőies csajszi, óriási cicikkel, amiket imádtam. Punci borotvált, és tetoválással díszített. Arca kedves, nekem bejött, de mivel arcos fotókkal hirdet, ezért semmi meglepetést nem okozott.
  • Action:

    Eleje mint mindig, bementem, bekísért a szobába, dumcsiztunk pár gondolatot, én közben megszabadulttam ruháimtól, majd elugrottam tusolni. Innen vissza a szobába, Ő már az ágyon várt. Elkezdtem lehúzni róla a szexi fehérneműt amiben várt, és hirtelen két akkora cicivel kerültem szembe mint a fejem kis túlzással :) Csókolóztunk hosszan, majd én hanyadt, Ő pedig rajtam. További csókok, majd kiszúrta, hogy mennyire ki bir készíteni, persze jó értelemben, ha a füleim izgatja, harapdalja finoman, belenyal, belefúj stb. Nem hagyott békén, ugy álltam már mint az oszlop, de a kezelésnek még nem volt vége :) Ami utána jött, a farkam "beszorulva" a két gigacici közé, Ő pedig a szájával, illetve nyelvével játszik kis barátommal, miközben mélyen a szemembe néz. Hát ez a francia-ciciszex kombó annyira brutálisra sikerült, hogy ha hagyom, szerintem pár percen belül végem, ezert gumit kértem, mert szerettem volna bejutni a kis punciba is. Megkaptam a védőköpenyt, majd pedig belémült. Nagyon ügyesen lovagolt, közben hosszan csókolóztunk, és amit imádtam, hogy szinte fulladoztam az óriási cicikben. Pózcsere, majd missziben folytattuk amit elkezdtünk, de már nagyon sok volt ez neked, eddig bírtam, megtöltöttem a gumi. Kicsit még csókolóztunk, puszilgattuk egymást, úgy, hogy közben még benne voltam. Lassan ideje volt szétválni, levette a gumit, letisztogatott, majd elterültünk egymás mellett az ágyon. Simogattuk egymást mint a szerelmesek, és beszélgettünk. Valamiért olyan kisugárzása volt, ahogy feküdt mellettem, hogy a szokottnál gyorsabban kezdtem érezni, hogy a kivégzett kis barátom, kezd feltámadni. Egyre intenzívebb lett a simi, a csókolózás, hogy ujra kemény lettem, de ez mintha nem lett volna elég, ujra megkaptam a brutális ciciszex közbeni franciát, amivel akkora nyomast ért el a műszerben, hogy már attól kezdtem félni, nehogy felrobbanjon :). Szerencsere újra jött a gumi, mint előbb, majd ujra belémült, mint az első körben. Ugyanaz az intenzív, izgalmas lovaglás jött mint az első körben, csak nem akartam unalmas lenni, ezért gondoltam kutyusba folytathatjuk. Így is lett, hihetetlen volt előtten a gyönyörű popsi, toltuk elég hosszan, majd hasra feküdt, én meg fáradhatatlan dolgoztam rajta, míg meg nem jött munkám gyümölcse, mely a gumiban kötött ki. Még továbbra is benne, csókokkal, puszikkal kenyeztettük egymást. Lassan lassan azonban idejet lattam, hogy szetcsatlakozzunk, ovatosan elkezdtem kihuzni magam, Niki letisztogatott, majd elindultam tusolni. Annyira meg voltam zavarodva hirtelen a kapott élménytől, hogy véletlenül a gardrobba akartam bemenni tusolni, de Niki segítségével sikerült megtalalni a fürdőszobát :). Innen végezvén vissza a szobába, elkezdtem felöltözni, közben még kicsit játszhattam az óriáscicikkel, majd sajnos eljött a búcsú ideje és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A bővebb info gomb mindent elárul, nincs zsákbamacska. Mértéke az újfajta pest átlag.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élményt kaptam Nikitől. Végig nagyon jo volt minden. Amit az egészből kiemelnék, az a ciciszex-francia kombo, amikor a farkam a két gigacici között volt, Niki pedig még a szájával, illetve a nyelvével addig tudta fokozni az egeszet, hogy jo hogy nem robbantam fel, közben pedig moziztam az egészet, Ő pefig mélyén a szemembe nézett. Hihetetlen élmény az biztos.
Happy Massage