• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap délutánján kerestem telefonon, elsőre nem vette fel. Utána nem sokkal visszacsörgetett, így már meg tudtunk beszélni mindent egy ma dél körüli randihoz. Ma délelőtt még kért egy megerősítést, és ekkor mondta meg a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    A parkolási mizéria miatti szokásomhoz híven, ismét BKV-val mentem, majdnem el is késtem, mert kimaradt egy buszjárat... mindenesetre a tetthely a Béke térhez közel van, onnan pedig sok járat elérhető. A parkolás az utcában fizetős, viszont volt jópár hely.
  • Helyszín:

    A ház egy újabb építésű társasház, gyalog is megjárható emelete. Mentem volna lépcsőn is, ha megtaláltam volna:D így maradt a lift, ami üvegfalú, odavágva a tériszonyomnak egyet :) Sebaj, ezen is túllendültem. Szóval, a társasház kamerázott, portaszolgálatos, takarított, rendben tartott, nem lelakott ház. A lakás is szépen berendezett, jó illatú, takaros kis garzon. Belépve az előtérrel, szobakonyhával egybenyitott helység fogad, balra 2 ajtóval - fürdő és valami -, és balra szemből nyílik egy kisebb hálószoba. A fürdőben kád fogad sok sok tusfürdővel, kikészített száraz törölközővel, szájvízzel, fogkefékkel. A szobában pedig egy gyönyörű Nő fogad, egy hatalmas, magas, jó szivacsú, nemnyikorkós franciágyon. Előtte kis szekrény - asszem tv-vel, de nem volt bekapcsolva-, mellette éjjeli szekrények, és még egy hatalmas gardrób van a szobában, a fél ajtaján tükörrel, csak a mozi kedvéért. Az én benyomásom szerint a hölgy itt is lakik, ezt rögtön gondoltam, az előtérben látható, legalább 20 pár cipőből :D
  • Lány külseje:

    Ami egyből megfogott benne, azok a csodás barna szép szemei, és a mosolya. Sötétbarna, hosszú haj, íves nyak, kézreálló, közepes cicik, lapos poci, szép és illatos babapunci, szintén kézreálló popsi, hosszú, formás lábak. Nagyon egyben van, igazi Nő! Értelmes, nagyon jót is beszélgettünk, humorérzéke kíváló, és elég könnyen is megnyílik mások előtt, pozitív energiát adó személyiség.
  • Action:

    Beengedésem után kaptam két puszit, és a cipőlevétel után már is leültünk beszélgetni egy asztalhoz, kaptam friss vizet is, ami jól esett. Oldódott a feszültség, nem néztem az órát, de legalább negyedórát trécseltünk mindenféléről. A végén megmutatta a fürdőt törölközővel, én pedig letettem a ruháimat egy székre, ingemet pedig egy fogasra. Majd gyors pancsira beneveztem, partnerem pedig kinn várt. Siettem is! Egy fehér, csipkés, átlátszó egyrészes felső volt rajta, és egy fekete, masnis bugyi, így már eléggé felcsigázva tértem vissza a fürdésből. Bementünk a szobába, és állva kezdtük egymás testét felfedezni... simogatva, lágyan, nekem háttal állva csókoltam nyakába, amit hangos sóhajjal honorált. Így köröztem le és fel, lejutva egészen a lábáig, majd levettük a felsőt, és megcsodálhattam feszes halmait kézzel és nyelvvel is. Ahogy egyre jobban belemerültünk, végén a lába is megremegett kicsit, így hason elnyúlt az ágyon, én mellé telepedtem, és folytattam nyaka, háta, popója csókolgatását, szép lassan... majd megfordult, és ugyanúgy csókolgattam, de most már a bugyit is belevettem, lágyan simiztem a lábai között ... a sóhajok erősödtek, így egy idő lenn maradtam, félrehajtottam a bugyit, és belenyaltam mézescsuprába, nagy nyögést kiváltva. Lassan, de határozott csapásokkal haladtam előre, ahogy kéje is nőtt, és nemsokára fel is ért a csúcsra, elnyúlva utána az ágyon... cirógattam, puszilgattam testét továbbra is, ami jól esett neki, de felajánlott egy franciás kényeztetést nekem is. Most másra vágytam, így közel 20 percnyi betonkeménység után az ezredes is akcióba lendülhetett, lágyan becserkészve a nedves punciját hanyattfekvős pozícióban. Ölelkezve, csókolózva szeretkeztünk, majd fordultunk lovaglóba, gyorsítva, lassítva, elveszve egymásban... megkérdezte, melyik pózt szeretném még kipróbálni, természetesen hátulról, azt a tenyérbeillő popókat fogva, így kicsúszott az ágy széléhez, én felálltam és így folytattuk, közben kezemet is bevetve a csiklónál, csókokkal kényeztetve a hátát és nyakát. Végül szólt, hogy a többszöri orgazmusai után - hármat említett - már kezd érzékeny lenni a puncija, így visszafeküdtünk papás mamásba, és az addig gyülemlett kéjt én is kiadtam magamból egy hatalmasat élvezve... csatakosan elnyúltunk az ágyon, beszélgettünk, majd egy frissítő tusolás, öltözés és rengeteg rövid csók után távoztam Tőle....
  • Elszámolás:

    Szó sem esett róla egész ottlétem alatt, a legvégén készítettem ki az asztalra, amennyire diszkréten tudtam. A mértéke az új pesti átlag egy extrával megtoldva, de az élmény, amit kaptam, felejthetetlen.
  • Összkép:

    Ismét beigazolódott az a mondás, amit már sokszor hallottam: harmincas, negyvenes Nőkkel a legjobb lenni, mert mindent tudnak, és még semmit sem felejtettek... Szóval Benne is egy igazi Nőt ismertem meg, igazi szerető érzéssel, akinél abszolúte nem az számít, hogy csak túl legyen rajta, hanem mindkét fél kielégítő testi, lelki és szellemi élményekkel gazdagodjon. Az emberfia itt nem siet sehova, hiszen egy szuper Nő kényeztetését élvezheti, és nem is sürgetik, sőt! Maradásra bírják!
Happy Massage