• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első csengetésre felvette a korai hívásomat, igencsak meg is lepve vele engem....aztán túljutva a "sokkon", nagyon kellemes beszélgetés során ki is alakult az első randink időpontja:)
  • Megközelítés:

    A környék ismerős volt sok évvel ezelőttről, de Napsi egy másik házban rendel, mint akihez abban az időben jártam. A környék nagy felfordulással járó közlekedési anomáliái ellenére, a belvárosból percek alatt kiértem, és kis sétával el is értem a megadott címhez. BKV több vonala is a környéken jár, pár perces sétával több irányból elérhetők a megállók.
  • Helyszín:

    A parkoló a ház másik felén van (legalábbis a GPS oda vitt), de telefonos iránymutatással 1 perc alatt átsétáltam a hosszú épület túlsó sarkára, ahol ráleltem a megadott ajtóra. Lifttel magasra utaztam, majd pár lépésnyire rá is leltem a kapucsengővel megegyező számú lakásajtóra. Benn komoly félhomály fogadott, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy nem fogok-e fejre állni elbotolva valamiben, de természetesen semmi ilyesmi nem történt, Napsi kedvesen "vakvezetett" be a szobába, s várta ki türelmesen, míg szemem megszokta a fényviszonyokat, amelyek persze egyáltalán nem zavartak a randi folytatása alatt :) Kellemesen berendezett és szépen rendbe tett kis lakás a helyszín, tiszta konyhán vezet az út a korrekt, minden szükségessel felszerelt, kádas fürdőszobába. Személyi higiéniás kellékek is szép számban rendelkezésre álltak. A szobában egy kinyitott kanapéágy vár, ami ebben az állapotában megfelelő méretű még az én testemnek is, bár Napsi időnként már csak kucorogva fért el mellettem, körülöttem...dícséretére legyen mondva, egy zokszó nélkül..:))
  • Lány külseje:

    Nagyon szép, filigrán alkatú, a hirdetése képeiről visszaköszönő, finom vonalakkal megáldott fiatal lány ez a Napsika. Hihetetlenül szépen mosolyog, gyönyörű, fehér fogsora villog mélypiros ajkai közül, haja felkötve/feltűzve egy kis konty-félébe, testét egyelőre könnyed esésű köntös takarja, amely a fürdőből visszatértemkor már nincs rajta, szépségét egy világoskék bugyi/melltartó kombó díszíti csak. Kedvesen simul hozzám, ölelem és simogatom pici testét, élvezettel szívom magamba finom illatát. Nagyon arányos, vágykeltő a lányka teste, kis cickói és kerek popsija gömbjei arányosak egymással...nagyon tetszik, na! :))
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal jártam nála, ezért egy hosszabb beszélgetésbe merültünk a fürdőben való megtisztulásom után. Az ágy szélén ültem, Ő mellettem, combjait kedvesen és bensőségesen keresztül fektetve az enyémeken, s csevegésünk közben finoman simogattuk egymást. Nagyon vidám és öntudatos, életkorát meghazudtolóan komolyan gondolkodó lány képe alakul ki előttem, miközben azért egyre az jár az agyamban, hogy mennyire szeretném már meztelen valóságában magamhoz szorítani...:) Hasra fekszem néhány perccel később, Ő pedig nagyon kellemes, de mindenképpen "csak" érzéki simogatásnak minősülő erősségű masszázsomba kezd lábaimon, majéd halad feljebb egészen a hátam közepéig. Jól van ez most így, nem is kérek keményebb érintéseket, élvezkedem a beszélgetéssel párhuzamos munkálkodásában. Aztán egy idő után valahogyan mellém hanyatlik és úgy folyik tovább a csevej, hogy már én simogatom őt...:) Dorombolva fogadja és dícséri érintéseimet, nekem pedig őszintén jól esik a gyönyörű, picúr testének hajlatain járatni kezeimet. Levarázsolom róla a két textíliát, és már egyre erotikusabb érintésekkel okozok neki tetszést....ami oda vezet, hogy lassan hanyatt fordítom mellettem, és beindulok....:)
  • Levezetés:

    Én vagyok tehát az első élvezet-adó, és én igen jól érzem magam ebben a szerepben. Füle tövétől a bokájáig végigpuszilgatom a testét, nagyon szép, épp tenyérbe illő cickóit finoman csókolom, izgatom nyelvem hegyével, s lassan - néhány csiklandósabb pillanatot is okozva..:) - jutok el öle kincséig. Gyönyörű, puha-sima puncit találok lassan szétnyíló és ellazuló combjai között, amit több évtizedes, nickemhez méltó tapasztalattal és odaadással kényeztetek leginkább nyelvvel, ujjaimnak épp csak a hegyét használva növelvén gyönyörét. Jó ideig élvezkedem az élveztetésében, aminek hatására lassan de biztosan felizgul és saját altesthullámaival is tolja magát rám, miközben ujjaink hol összefonódnak, hol mellei szép gömbjein dolgoznak együtt, hol az övéivel egyre növekvő erővel markolássza alkaromat, simogatja, húzza ölébe még inkább a fejemet. Nagyon intenzív és hosszan lecsengő orgazmusba sikerül elvinnem, melyből lassan és mély lélegzetekkel csillapodó testfeszültséggel tér vissza a nyugalomba. Én viszont érzem még, hogy öle nedvei további, finom nyelvmunkára adnak lehetőséget, így az előzőnél is finomabban érek hozzá, nyelvem és ujjbegyeim épp csak cirógatják hyperérzékeny, de vágyakozó kincsét és nem sokkal az első után egy második, Napsit immár végleg kielégítő kielégülésbe zuhan. Nagyon szép és törékenynek látszó a finom kis teste, amint mellettem/alattam fekszik, és örömmel töltenek el dicsérő szavai is. Pár perc után hanyatt fekszem mellé, Ő pedig elértve vágyamat, olajat véve tenyerébe kezd neki férfiasságom izgatásának. Kézzel és ajkaival is finoman tevékenykedik, majd a végső, megkegyelmező rohamot kézzel abszolválja, miközben varázs-szépségű arcát két tenyerembe fogva, nyüszítve élvezem körös-körül magunkat. Mennyei volt! :) Kis idő múltán letisztogat, s mivel megállapítjuk, hogy jócskán túlléptük a tervezett időkeretet, gyorsan megtisztulok és teljesen feldobódva, igazi kincs lelésének tudatával, angolosan távoztam..:)
  • Elszámolás:

    Telefonban előre megbeszéltük a matekot, egy kis "napsugárvirág-csokor" csomagolásában, borítékolva adtam át érkezésemkor, szóba sem került ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Napsi egy igazi kinccsé válhat sokunk számára. Gyönyörű, kedves, izgalmas és remek partner. Nagyon komoly esélye van arra, hogy az egyik legkeresettebb, legkedveltebb masszőz legyen. Én még biztosan visszatérek hozzá..:)
Happy Massage