• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, gyorsan ment. Első próbálkozásra, már régi ismerősként köszöntött. Közelben voltam, 15p után már benne (akarom mondani nála) voltam :-) Hiába voltam már ott, mégis sikerült eltévednem, pedig pontos útbaigazítást kaptam... Szétszórt vagyok.. De megoldottuk.
  • Megközelítés:

    Kelenföld. Minden feltúrva a környéken, de BKV és autó is jó lehet ha az ember nem csak a navira hagyatkozik, hanem szétnéz. Parkolás nekem még sosem okozott gondot, a pneldzsungelben mindig lehet helyet találni...
  • Helyszín:

    11. ker Sok sok sok emeletes panel legtetején! Hogy magamat idézzem, "a Királylány tornyának legfelső emeletén." Nagyon szépen kipofozott diszkrét kis odú, ahol rögtön otthon érzed magad. Az ajtót egy méhecske jelöli, melyet valószínűleg a magamfajta tájékozódásra képtelen figurák ihlettek :) Fürdő tiszta, rendes jól felszerelt. Rengeteg márka köszön vissza, és ha a tusolóban nem is találod meg amit keresel, érdemes kint is szétnézni. A játszótér pontosan megfelel a céljának, minden igényt kielégít. Tükör az ággyal szemben, klíma az ágy felett hogy ne gyulladj (be)meg, kanapé, és rengeteg variáció a ruháknak, és a szeánsznak is.
  • Lány külseje:

    Egy dögös belevaló karakán csajszit fogsz megismerni Brenda Baba személyében akinek minden adottsága megvan ahhoz hogy ezt a szakmát sikeresen űzze. Ott kerek ahol kell, ott kemény ahol kell, és ott szögletes ahol kell. Gyönyörű szolis bőre harmonizál arcával, hajával, és az európai emberek minden igényével. Képei abszolút átadják neked a valóságot, nem érhet meglepetés.
  • Action:

    Érkezésem után rögtön egymás szájában kötöttünk ki, rég nem találkozásunk eredményeképpen. Hazaértem! Várt rám! :) Pár mondat a hosszú hosszú távollétemről, mely közben kérés nélkül kerültek le a ruhadarabok, és irány a zuhi... "Csak alaposan és gyorsan!" - volt a mottóm, h mihamarabb visszaérjek. Eközben lefutottuk a szokásos üdítőt vizet valamit köröket, és irány a tetthely... Nem is tétováztunk sokáig, hamar a tettek mezejére léptünk. A szájától lefelé haladva végigpusziltam teste minden porcikáját - az ikrekre külön hangsúlyt fektetve- míg el nem értem a szent dombig... :) ott kiderült hogy zsákutcába került a nyelvem, és hát mivel egy ilyen zsákutcából nem egyszerű szabadulni, néhol gyengéd, néhol kifejezetten heves nyelvcsapásokkal igyekeztem Brenda vendégszeretetét meghálálni... Mézédes kelyhe tevékenységemnek köszönhetően legalább kétszer rándult görcsbe, majd engedett el hangos sikoltások közepette. "Bárcsak sose lenne vége..." De vége lett mert úti parancsot kaptam... "Most én jövök!" Elkezdődött a francia óra második félideje, melyet hanyatt fekve kaptam meg. Én a tükörrel szemben, Brenda a tükörnek háttal, pucsítva dolgozott a KicsiÉn-en. Mélytorkos elemeket is bevetve változatos kényeztetésben részesültem, melynek hatására eléggé közeledtem a érkezésem céljához, így kértem hogy a fólia sátor melegében hagy látogassam meg barlangját. Egy jó kis vágta után viszont már nem bírtam tovább, és a DNS-em hamar a tasakba került.
    Nem siettünk, nem ugrott le, egyszerűen kiélveztük a pillanatot...
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, a szolgáltatási listát tekintve bőven a "csak ennyi?" kategória. Csak a végén került szóba. akkor is csak futólag... ottfelejtettem valahol ahol majd megtalálja és ennyi. Nem rontottuk vele a varázst.
  • Összkép:

    Egy szexi, tapasztalt, belevaló szupecsaj vár, hogy elfeledtesse veled a hétköznapok gondjait. Egy percig sem kell zavarban érezned magad. Mindketten tudjátok, hogy mért találkoztatok, és azt is hogy el is éritek a céljaitokat.
Happy Massage