• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken hívtam fel, mert nem tudtam, hogy hétfőn "rendel-e és nekem a kedd volt a jó. Második hívásra vette fel. Meg sem szólalhattam, amikor örömet sugárzó hangon, a nevemen szólítva jelentkezett be. Beindult a csivitelés a beszámolómról, meg még a jó ég tudja mi mindenről. Persze az időpontot is összehoztuk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, megint a ház előtt parkoltam le. Még úton voltam, amikor felhívott, hogy forgalmi okból, öt percet késni fog. Ez a precizitás nekem nagyon tetszett.
  • Helyszín:

    A helyszín? Modern új építésű panel. A lakás tiszta, egyszerű, de nagyon kellemes. Szépen berendezett nappali, mindenféle tisztálkodási cuccal ellátott fürdőszoba. A tettek mezején jókora francia ágy, a szekrényen tükör.
  • Lány külseje:

    Az előző beszimre kaptam egy enyhe savazást, mert keveset foglalkoztam Ramóna külsejével és sokat az akcióval. Hát tolunk egy kicsit az arányokon. Nos, ha valaki csak a hirdetésen szereplő számszerű adatokat nézné, azt is gondolhatná, hogy " na! még egy csontrakéta." Hát pedig nem. A képekről is lejön, hogy egy valóban magas vékony lányról van szó, akinek minden porcikája szépen ívelt, ahol kell ott gömbölyű, úgyhogy a lány egyszerűen gyönyörű. Szép, karakteres arca van, hatalmas fekete szemekkel gyönyörűen csillogó fekete haj növeli a lány amúgy sem lebecsülendő nőiességét. Rami élénk, vidám, cserfes, de nagyon intelligens és céltudatos. Rendkívül kellemes jelenség.
  • Action:

    A ház előtti parklóban találkoztunk. Vidám, széles mosollyal jött hozzám. Két puszival üdvözöltük egymást és cseverészve mentünk az épülethez. A lift lent volt. A csevegés itt megszűnt, mert tele szájal nem illik.
    Hatalmas smacizással repültünk felfelé. Aztán kiléptünk és mentünk Rami lakása felé. Beérve ölelések, puszik, igazi csókok oda-vissza. Egy parányi szünetben a nappali asztalára tettem a borítékot. Rami mondta, hogy ráértem volna a végén, mert bízik bennem. Hát mondtam, hogy én is bízom benne, meg annak így is úgy is ott a helye. Közben levette ruházatának felső részét. Ott állt utcai cipőben farmer nadrágban és egy militali melltartóban. Eszméletlen dögös jelenség volt. Hát megint egymásnak estünk. Aztán kibontakoztam. Pánikszerű vetkőzés és az akkor kapott törülközővel loholtam zuhanyozni. Amikor kijöttem, már ment is be Rami de nyitva hagyta az ajtót. Zuhanyozás közben ment a csivit. Én az ajtóban álltam. Megkérdeztem, hogy zavarom - e, mondta, hogy abszolút nem. Mi most dumálunk. Azt nem szereti, ha valaki sunnyogva kukkol.

    Aztán irány a tettek mezeje. A franciaágy mellett szoros öleléssel állva kezdtük a bemelegítést.Csókok, simogatások. Majd Rami háta mögé sodródtam. Szorosan átöleltem és csókoltam simogattam markolásztam ahol értem. Ő popsival nekem feszült. Félre söpörtem a gyönyörű fekete haját és csókolgattam hátulról a nyakát, a vállát miközben előre nyúltam és mammográfiai vizsgálatba kezdtem. Nemsokkal később, még mindig hátulról a lányra tapadva végig simítottam azt a gyönyörű testet és leértem a csodálatos puncihoz. Rami, még álló helyzetben az egyik lábát az ágyra helyezte, hogy tágabb teret biztosítson szorgoskodásomnak.Persze ő sem tétlenkedett. Egyszer csak a kezében volt a zacsit, majd a tesó is sorra került. Ekkor már indítványoztam, hogy helyezzük magunkat vízszintesbe.

    Rami hanyatt feküdt és hatalmas csókolózásba kezdtünk. Majd kölcsönös simogatások közepette elindultam lefelé. Közben ment a duma és a nevetés. Meg is jegyezte nevetve, hogy egy hülye vagyok. Egyet értettem vele és közben folytak a munkálatok. Nem ragozom. Fej, tor, potroh alapos vizsgálaton ment keresztül, majd leértem a lényeghez. Rami már gyömöszölte is a párnát a popsi alá. És kezdetét vette az általam régen várt nyalakodás. Sajnos most nem sikerült öt a csúcsra juttatnom. Ekkor indítvány érkezett, hogy váltsunk kutyusra. Nem volt ellenemre az ötlet. Már fordult is a megfelelő pózba. Persze Rami gondoskodott arról, hogy a tükörben a látvány minél jobban érvényesüljön. Hát én toltam rendesen. A tükörbe néztem és láttam Ramit, ahogy szikrázó fekete szemekkel, teleszájjal "vigyorogva" nézte a hatást. Ekkor tutivá vált, hogy egy igazi boszi.

    Jeleztem, hogy elfáradtam. Már pördültünk is. Én hanyatt, majd Rami egy mozdulattal lekapta a gumit és indult a francia. Huh. Miközben bő nyállal és nagyon érzékien ügyködött, váltogatta a pozitúrát, hogy minél hatékonyabban tudjam simizni, markolni és persze gyönyörködni a látványban. Hát semmi sem tart örökké. így végeztem a tettek mezején.

    Amikor észhez tértem felpattantam, hogy hú az idő. Rami megnyugtatott, hogy öt perc lenne, de ne törődjek vele. Ráhúzunk negyed órát, mert ő késett 5 percet. Félóra lett belőle, de ő csak nyugtatgatott, hogy van bőven ideje felkészülni a következő vendégre. Hát aztán végül csak el kellett mennem. A történtek hatása alatt mentem az autómhoz. A szélvédőről leszüreteltem a mikulás csomagot, majd rátértem az egy igaz hazafelé vezető útra.
  • Elszámolás:

    Szóra sem érdemes. Nem az első és nagyon nem az utolsó találkozásunk volt. Az ügymenet ismert, a végrehajtás korrekt. A mikuláscsomaggal együtt is megérte.
  • Összkép:

    Amellett, hogy Ramóna gyönyörű, nagyon technikás és maximálisan odafigyel a vendégére. Én nagyon szeretem a jó hangulatú dugást és itt nem lehet okom panaszra. Egyébként uraim, ha esetleg valaki még nem kefélt forgószéllel, látogassa meg ezt a lányt és majd megtudja, hogy az milyen.
Happy Massage