• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Jajj te cuki,édes vagy bocsika mégegyszer a kavarodásért,varlak szeretettel mint mindig,nagyon jól esett a dicséreted ;-)puszikaaaaaaa

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Reggel rácsörögtem, hogy kora délután szeretném meglátogatni. Elfogadta a javasolt időpontot. Ebből egy ici-pici kavarodás lett, merthogy nem rögzítette a kisokosban. De szerencsémre ettől függetlenül fogadott, így minden jó ha a vége happy ending. :)
  • Megközelítés:

    Újpest központjától néhány perc sétányira fekszik a hely. Parkolni lehet a közeli mellékutcákban, illetve a lakótelepen is vannak helyek, hétköznap munkaidőben.
  • Helyszín:

    Panelház felső emelete. Én már otthonosan mozgok, mert nem először fordulok meg a lakásban. Pici szoba, de megfelelően berendezett, kényelmes ággyal. Tisztaság és rend fogadott.
  • Lány külseje:

    Pamela kortalan! Ezt egy poén kíséretében nála is elsütöttem, és tényleg így gondolom. Harmincas éveit tapossa, de le a kalappal előtte. Teste gyönyörű vonalvezetésű, szobrász nem készíthet szebbet és kecsesebbet. Öröm bármelyik testrészét birtokba venni, különösen a 10 pontos cickókat. Szolibarna test, kemény popó, selymes bőr, igéző szemek, hosszú hajzuhatag. Ennyi bőven elég, hogy egy férfiember beinduljon.
  • Action:

    Fél órás szeánszok keretében szoktam meglátogani, merthogy nekem több idő kell a második menetre. Ezért inkább többször megyek hozzá. Kedvesen fogadott, nagy puszikkal, falatka ruciban. Mire előkerültem a fürdőből, már megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és meztelenül várt az ágyon. Szeretem eljátszani, mintha igazi szeretőm lenne és gyendégen feltérképezni szépséges testét, előjátékként. Ebben maximálisan partner és ugyanígy közeledik hozzám. A fókuszban a cicik vannak, merthogy lehetetlen betelni velük. Hanyatt fekve a számba kerülnek ezek a mesterművek, miközben csodás testét izgatom. Hagyom, hogy szépen megtalálja a velem egykorút és isteni franciába kezdjen. Mikor szinte eldurranok a kéjtől, megkérem forduljunk a kedvenc szerencseszámomba(69). Nyalakodás illatos kelyhében csak tovább korbácsolja a hangulatot. Mikor kellően felizgultunk az aktushoz, javaslom kerítsünk védőruhát. Finoman hatolok belé, élvezem amint behúnyt szemmel átadja magát az érzésnek. Cickókat masszirozva és csókolgatva, lassan diktálom a tempót. Időnként pihenőt tartva, újra pozícionálva hosszú combjait. Érzem közel a vég, csípőjét megemelem, belefeledkezem a cickókba, majd összeforr a testünk. Az orgazmus jóleső érzése eljut minden sejtemig. Mosoly, nagy levegő kifújás, huncut cirógatások követetik egymást. Elterülök izzadtan, majd pihenéssel, simogatással és beszélgetéssel zárul a mai program.
  • Elszámolás:

    Idén év elejétől feljebb kúszott a virágcsokor mértéke. Nagyjából most az új pesti átlagot súrolja, ici-picit alulról. De még így is megéri. Tudomásul kell venni, akinek fontos a minőség, azért cserébe megfelelő ellenszolgáltatás jár. Márpedig az itt kapott élmény, messze kárpótol mindenért.
  • Összkép:

    Top 3 hölgy, akivel életemben eddig találkoztam, hasonló "szolgáltatás" keretében. Garantált a megbízhatóság, igényesség, kedvesség, és nem utolsósorban a barátnő feeling. Igyekszem megtartani Pamelát törzsvendégként a bakancslistámon.
Happy Massage