• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még tavaly korábbi rendelőjében találkoztunk először, viszont bánatomra elköltözött az üveghegyen túlra. Így mikor megtudtam, hogy a környéken lesz dolgom kaptam is a telefont. Nem tudta felvenni, de rövidesen visszacsörgetett, (ez nálam nagy piros pont) szerencsémre rám ért, így gyorsan fixáltuk is a részleteket.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedésről nem nyilatkoznék mert nem használom, viszont a GPS megtalálja a házat, parkoló van bőven,(ingyenes) árnyékba is lehet állni, ez a közelgő hónapokban jól jöhet, ha valaki nem akarja a 70 fokos kocsiban rásütni a kezét a kormányra induláskor.
  • Helyszín:

    Kevés emeletes panel nem túl sokadik emeletén, tiszta rendezett lakásban, világos színek dominálnak. Összehajtott törülköző és szépen rendezett ágy mutatta, hogy itt bizony várták a jöttöm. Szobában van még egy fehér komód, meg egy piros kis székféleség, amit talán be is lehetne vonni egy-két pózhoz, de most nem próbálkoztam vele. Fürdőben tágas zuhanykabin, a népszerűbb tusfürdők megtalálhatóak. Tip-top minden.
  • Lány külseje:

    Mint azt láthatjuk Tiának elképesztő alakja van, mert a képek nem sokat bíznak a képzeletre, talán csak a bájos arcát az állandó mosollyal. Bársonyos bőr, illatos mindenhol és a punci borotvált, igazi főnyeremény.
  • Action:

    Vetkőzés után kicsit leültem az ágyra beszélgetni, majd irány a fürdő. Fürdőből kilépve már meztelenül várt rám. Ej, de meg tudnám szokni, ha otthon is így kellene kijönnöm a zuhany alól :)
    Lassan indítottunk simogatás, csókok először állva, majd az ágyon. Később délre vettem az irányt hogy kényeztessem. Hanyatt fekve lehunyt szemmel fogadta ténykedésem. Csak légzése üteméből és csípője mozgásából, (aránylag kevés infóból) kellett dekódolnom hogy jó úton haladok-e. Eltartott egy kis ideig de megtaláltam a helyes utat ;) Megfeszült, megremegett, majd kezét odatéve jelezte hogy elértük a megállót.
    Cseréltünk és oldalról fölém hajolva kezdett foglalkozni velem. Fenomenális ahogy csinálja, pont jó erővel, remek ütemben és még akkor is körbe tudja nyalni a nyelvével, mikor a szájában van, csillagos ötös. Közben úgy helyezkedik, hogy mindenhonnan hozzá lehessen férni. Nem is hagytam sokáig mert hamar végem lett volna. Ehelyett gumi szerzés után missziben lett hamar végem. A látvány és a mozgása sem semmi, de ráadásul lenyúl és a golyókkal is játszik közben.
    Tisztálkodás után beszélgettünk, ha nem figyelek oda lehet el is dumáltuk volna az időt, mert remek partner ebben is, kínos csendre nem kell számítani. Második kör szintén rövid franciával indult, de ezúttal ő került felülre. Sajnos itt sem húztam sokáig, úgy látszik ez egy ilyen nap volt.

    Hosszú időre mentem, így még volt hátra bőven, ezért rövid szünet után rákérdeztem, hogy megpróbálja-e feléleszteni a századost még egy körre, mire óriási mosollyal kérdezte "Hú, Tényleg?". Talán bóknak vette, hogy harmadik körre is érzem a kedvet,(hozzáteszem joggal veheti annak) mindenesetre nekem nagyon jólesett a reakciója.

    A már ismertetett franciával hamar meglett az eredmény és sikerült egy hosszabb futamot rendezni, de elmenni már nem tudtam. Eljött az időm is így irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem, apró kis ajándékkal fűszerezve, talán ezt nevezik az új átlagnak. Szó se esett róla.
  • Összkép:

    Gyönyörű, kedves, mosolygós, figyel a vendégre, az ember tényleg az ajtón kívül hagyhatja a világot egy kis időre míg vele van. Ha ismét a közelben lesz dolgom meglátogatom, ha Ő is úgy gondolja.
Happy Massage