• Szilvi20

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kis randevúnknak ez volt a legjobb - és mint később kiderült - egyetlen jó pontja. Az később lett világos számomra, hogy egy telefonos kisasszonnyal beszéltem, aki nagyon kedvesen tájékoztatott és elmondta, hogy minden(!) alapban van a programban, kivéve a popsit.
  • Megközelítés:

    Házhoz jött, így erre nehéz mit írnom. Az ismerőseim dicsérik a tömegközlekedést felém. A ház előtt parkolni katasztrófa, de ezt csak azért írtam le, hogy meglegyen a megfelelő számú karakter.
  • Helyszín:

    Mint fentebb említettem, nálam voltunk. Az én igényeimet kielégíti. Általában mindenkit kínálok kávéval, aminek a minőségére kényesen ügyelek.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő a hölgy. Fiatal vékony, széparcú. Ebben hiba nem volt. Egy testhez álló bőr hatású nadrágban jelent meg, magassarkúban. Volt valami fátyolos a tekintetében, úgy tűnt, hogy nem nagyon van ott fejben. Ebbe inkább nem akarok semmit belemagyarázni. Amúgy elég szótlan és ideges teremtés, meg ahogy az kiderült az esze sem túl sok. Volt valami fátyolos a tekintetében, úgy tűnt, hogy nem nagyon van ott fejben.
  • Action:

    Itt kezdődtek a nem kis gondok. Érkezésekor éppen ráhangoló filmet néztem, ami szemmel láthatóan nem tetszett neki, így rákérdeztem, hogy kikapcsoljam-e, amire igennel felelt. Így is tettem. (első nagy kérdés, miért van az adatlapján a pornófilm nézés, ha egyáltalán nem szereti?). Kérdeztem, hogy szeretne -e fürdeni. Nem, mert most fürdött. Mondom OK. Mint fentebb említettem, a telefonban még fullos volt az "étlap" ami alapján valami nagyszerű élményre számítottam, ahol sok mindent ki lehet próbálni (férfiasan bevallva, egy másik oldalról hívtam, ahol minden az alapban volt feltüntetve). Ehhez képest a hölgy ledobta a ruháit (bugyi, melltartó maradt), és közölte, hogy feküdjek az ágyra. öt perc ismeretség után: nekem kicsivel több idő kell a hangulatba kerüléshez. Rákérdeztem, hogy hova lehet lőni. A válasz: bárhová. Kérdem én: szájba, arcra? Nem, csak testre, de az extra (WTF??) Vette elő a gumit és már húzta is rá a félig lankadt farkamra, majd, nem túl nagy átéléssel elkezdte a szájmunkát és a kézimunkát. Ez tartott kb egykét percig. Ekkor hanyatt feküdt és lehúzta a bugyiját, jelezvén, hogy itt az idő, hogy betegyem. Mielőtt beraktam volna, végig húztam az ujjaim a punciján; bár ne tettem volna. Ekkor csapott meg az az áporodott (bocs a fogalmazásért) p..aszag, amitől majdnem lefordultam az ágyról. Itt eldőlt a kölcsönös francia(ami szintén extra lett volna) és az ujjazás sorsa is (bármi meglepő, de extra). Mindenesetre misszionáriusban löktem rajta néhányat, hogy minél előbb legyünk rajta túl. Mindeközben feküdt, mint egy fadarab, semmi pozitív attitűd, semmi. Arra már rá se mertem kérdezni, hogy lehetne-e más pózban. Amikor kitáraztam, egyből húzta a bugyiját, nadrágot, cipőt és indult az ajtó felé. Elmondtam, hogy miként jut ki a házból, de rám se nézett, se puszi, se pá.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a hölgy, ami rendben is van egy ilyen első (és ez esetben utolsó) randinál.
  • Összkép:

    Rettenetes. Mindamellett, hogy ennyi erővel egy guminőt is dughattam volna, de még a higiénia is nagyon kérdőjeles volt. Senkinek nem ajánlom.
Happy Massage