• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Jaws46 drágám !
    2x is el kellett olvasnom ezt a csodás beszit annyira de annyira köszönöm hogy tollat ragadtál és megfogalmaztad élményünket ;)
    Először is örülök hogy üzenetben is nagyon jól elcsevegtünk amikor online voltam :) Már akkor tudtam fantasztikus embert ismerhetek meg hamarosan :)
    Ez találkozásunkor sem volt kétséges. Köszönöm a kis meglepit amit kaptam igazán figyelmes vagy te is!!
    Nagy örömmel tölt el hogy megfelelt számodra a helyszín minden sarka :)
    Igyekeztem hogy felejthetetlen élményt nyújtsak. Az én kis masszázsom azért 3-4 perc mert nem szerettem volna azt hogy elfáradj amíg masszírozol ;)) na jó nem.. egész nap bírnád ugye ?:)


    Nyugi nem kalandoztál el ..:)
    Örömmel sok -sok szeretettel várlak vissza.

    Ui: köszöm hogy feldobtad a napom. Ha erre járnál üzenetben előtte jelezz nyugodtan :)
    Puszillak ,ölellek.

  • Egyeztetés:

    Lizát már régebben kinéztem magamnak, hiszen igen bő portfólióval rendelkezik, s szinte mindent megmutat magából a fotóin. Amit láttam nagyon tetszett, s elhatároztam, hogy mindenképpen meg fogom látogatni Őt! Először szöveges üzenetben „támadtam” az oldalon, amit kedvesen fogadott. Majd jött a telefonos egyeztetés, ahol mindent elmondott amire kíváncsi voltam. Most már a hangját is hallhattam, ami szintén tetszett, határozott volt és barátságos. Egy órás ismerkedős randiban állapodtunk meg, amit már nagyon vártam.
  • Megközelítés:

    Lizát szinte a belvárosban lehet megtalálni, az egyik többsávos főútvonal mellett. Jár a közelben földalatti és troli, de talán még busz is. Én nagy százalékban tömeg-közlekedve közelítem meg a lányokat, most is így tettem, a délutáni csúcsforgalomban, egy kicsit izgultam is, hogy késni fogok, de szerencsére maradt pár percem, ami alatt rendbe szedtem magam, majd hívtam Lizát a kapualjból. Mivel belváros, a parkolás egy kicsit nehézkes autóval, meg gondolom fizetős is . . .
  • Helyszín:

    Egy régi építésű ház többedik emeletén található a lakás, ahol Liza fogadja a vendégeit. Lift van, igazi régimódi. A lakás felújított, nagy belmagasságú. Szép rend fogadott, valamint Liza cipői a bejáratnál. Szép konyha, szép előszoba. Nagy fürdő káddal, óriási tükörrel, s egy csomó tusfürdővel felszerelt. Ha ügyes vagy akkor Liza fotóin is felfedezheted. A masszázs szoba viszont kicsi, egy tatamival ellátott, ami szinte betölti a teret, körben tükrök, amiben prímán lehet mozizni mindent, hidd el érdemes . . .
  • Lány külseje:

    Mint már írtam, Liza fotói voltak amik igencsak felcsigáztak, hogy meglátogassam! Izgatottan vártam a percet, hogy megpillantsam, s mikor beléptem a lakásba, szemeimmel kerestem, s mikor megláttam megnyugodtam, hogy a fotók nem hazudtak! Liza egy csodaszép fiatal lány. Vékony, magas, csodálatos alakú! Arca helyes, zöld szemei ragyogtak, hosszú sötétbarna haja pedig leomlott a vállán. Kézbeillő tinis mellei hetykén állnak, amikor lekerül róla a melltartó, formás mellbimbók koronázzák. Egyszerűen gyönyörűek . . . Szolibarna finom bőr, lapos has, darázsderék, formás, kőkemény popó, simára borotvált punci és végtelenül hosszú lábak . . .
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba betoppanva találkoztam Lizával, melltartó bugyi szettben fogadott, kibontott sötétbarna hosszú hajjal. Nagyon csinos volt, már itt megcsodáltam vékony alakját. Bemutatkoztunk, majd a cipőmet ledobva kísértem vendéglátóm be a lakásba. Megkérdezte, hogy mit kérek inni, s mivel szénsavmenteset kértem, így kaptam egy pohár vizet. A fürdőszobán keresztül megközelítettük a masszázsszobát, ahol mutatta, hogy hová tehetem a ruháimat. Tusolás előtt átadtam egy kis ajándékot Lizának, aminek nagyon örült! Egy kis beszélgetés után megkaptam a türcsimet, aztán irány a tusoló. Vizet könnyű beállítani, majd patyolattisztára mostam magam. Időnként Liza is belibbent a fürdőbe, immár Éva kosztümben. Csodálatos alakja van, és azok a mellek . . .

    Visszatérve a masszázsszobába Liza már feltűzött hajjal várt. Még beszélgettünk egy keveset, s mondtam, hogy én is szívesen megmasszírozom, ha igényli, amit örömmel fogadott mert már a nap vége felé jártunk. Hasra heveredtem, s indult Liza masszázsa. Kérdezte, hogy mehet-e olajjal, s igenlő válaszomra belekezdett a masszázsba. Ráült a hátamra lovagló ülésben, ami igen jól esett, mert szinte légies, sújt alig éreztem. Kezeivel elkezdte a hátamat masszírozni, igen jó erővel. Vékony a bors, de erős . . . Szépen végig gyúrta a hátam, időnként egy kis csúszka masszázst is bevetve a fantasztikus melleivel, amelyek először csak kicsit kent be, s nem nagyon akartak csúszni, de egy kicsit több olajat bevetve, már csak úgy szántották a hetyke mellbimbók a hátamat. Nagyon jól esett, mit ne mondjak . . . Majd kicsit lejjebb csúszva a testemen, kezelésbe vette a combjaim, utána a vádlijaim, mind kellő erővel, s igen jó technikával. Újból visszatért a derekamra, mármint ülésileg, s éreztem, ahogy a puncija finoman rám cuppan . . . Ó anyám, mennyei volt. Ahogy így ténykedett rajtam, moziztam a tükrökben, csodálatos látványt nyújtott Liza! Újból masszírozta a hátamat, izom csoportról, izom csoportra haladva, majd következtek a vállaim és a nyakam. Majd időnként újból csúszka, a csodaszép, formás melleivel . . . Közben beszélgettünk is igen sokféle témakört érintve, igen kellemes beszélgető partner is. Jó társaságban csak úgy repül az idő, s egyszer csak elérkezett a masszázs vége. Mondta, hogy forduljak, mert következik a második menüpont . . . Kérdezte, hogy mikor masszírozom meg Őt, most vagy utána? Naná, hogy most, már alig vártam, hogy ezt a fantasztikus csajt széjjel masszírozzam . . . 3 percet engedélyezett, de lehet, hogy egy kicsit túl csúsztam pár perccel! Dicsérte a masszázsom, aminek örültem, s ezen felbuzdulva megígértem Neki, hogy majd rendezünk egy fordított napot, ahol én masszírozok, s Ő fizet . . . Na ezen jót derültem, s mondtam, hogy itt csak én fizetek, a csajok nem . . .
  • Levezetés:

    Kényelembe helyeztem magam, fejem alá gyűrtem a párnákat, s figyeltem Liza ténykedését. Lábaim közé helyezkedett, s először finoman kézbe vette a cerkát! Finoman elkezdte gyúrni, majd miután már kezdett fickósodni, egy kis nyálat csorgatott rá. Majd a szájába vette s igen lágyan elkezdett franciázni. Felváltva dolgozott rajtam kézzel és szájjal, kiváló technikával, s majd úgy helyezkedett, hogy gyurmázni tudjam a csodaszép melleit, amik csak igazán dobtak a fickósságomon . . . Csodaszép mellei vannak, de ezt már azt hiszem említettem párszor! :) Majd egy újabb pozíció váltás után, szinte keresztbe helyezkedett fölöttem, majd így dolgozott rajtam, haladva a gyönyör felé! Így pont hozzáfértem kőkemény popójához, amit bal kezemmel gyúrva, a kezei közt ért a vég . . .!!!

    Utána letörölgetett, majd irány a zuhi, ahol kölcsönösen megfürdettük egymást, még egyszer utoljára végig simizhettem tinis testét. Mennyei volt! Felöltöztem, majd még váltottunk pár puszit és kaptam egy ölelést is, hogy magammal vihessem az illatát. Ezután kiléptem az életbe egy csodaszép lány emlékével . . .
  • Elszámolás:

    A telefonban közölt rózsaszálakat egy kicsit felkerekítve tettem le a nagy asztalra a randink végén. Így pont a **** köszönt volna ránk, ha lett volna nálam, így több részletben helyeztem le. Köszönöm a bizalmat . . .
  • Összkép:

    Liza egy csodaszép testű tini, szép arccal. Azok a mellek, mit nem adnék, ha minden nap csodálhatnám őket. Bocsi, hogy elkalandoztam . . . Fiatal kora ellenére igen könnyen rá tud hangolódni a vendégre, velem is ezt tette. Szinte már úgy beszélgettünk, mintha már régen ismernénk egymást, pedig nem. Nekem bejött a stílusa, a lazasága. Jól masszíroz ez nem vitás . . . Remélem még találkozunk, s újból átélhetem a közelségét, addig is várom az újabb fotóit . . .
Happy Massage