• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hivtam, a barátnője vette fel, megegyeztünk egy kb. másfél órával későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    Navigáció pontosan a házszámhoz visz. Hétköznap délelőtt volt parkolóhely bőven.
  • Helyszín:

    Az emeletre érve kissé bizonytalan voltam merre tovább, de egy szemfüles szomszéd útbaigazított. :)

    Panellakás, pici, tiszta fürdőszoba, többféle tusfürdő, zuhanyfüggöny. Tetthely franciaágy, mellette a falon stratégiai magasságban elhelyezett tükör. Ruháknak szék. Az inghez hozott nekem külön vállfát, apró figyelmesség.
  • Lány külseje:

    Alice nagyon vékony, talán vékonyabb is mint a képeken. Cici pici, de a vékonyság ellenére szép kerek fenék.
  • Action:

    Fürdésből visszatérve egy trükkös fehérneműben fogadott, egy nagyjából madzag vastagságú ruhadarab, ami az elenyésző anyagmennyiség ellenére bugyiként és melltartóként is funkcionál.

    Állva kezdtünk csókolozni, nagyon-nagyon finom, puha, érzéki csókokat váltottunk, teljesen barátnős volt. Eltávolítottam az apró ruhácskát, símogattam a testét mindenütt, és ő is engem. A nagyajkakat széthúzva simogattam a csiklóját is. A punci környéke szupersima, semmi borosta.

    Az ágyra ülve felhelyezte az óvszert, és nekiállt a franciának, én kértem így. A farkam már acélos volt az eddigiektől. Hamar letolta a torkába, tövig, orrát a hasamba fúrva. Finom puha volt a torka, nem éreztem a fogát sehol. Egy darabig hagytam, hogy torkozzon a saját ütemében, egyszer-egyszer megmarkolva a fejecskéjét átvettem pár mozdulatra az irányítást, és dugtam a torkát, de csak finoman, valahogy nem akartam vadulni, olyan ártatlan volt. Amikor kicsit öklendezett, akkor a kezemmel elengedtem a fejét, és húztam volna ki a farkam, hogy szusszanhasson egyet, de ő a seggem után kapott, és úgy húzta újra a torkába a farkam. Kértem, hogy folytassuk a tükör előtt, nem kellett kétszer kérni, térdre vetette magát a padlón, és úgy torkozott/dugtam a torkát tovább.

    Kívántam a csupasz punciját is, hanyatfektettem, ő felhúzta magasra, test mellé a lábait, teljesen feltárva nekem punciját, én pedig lassan tövig dugtam neki miután a makkommal kicsit simogattam a csiklóját.

    Nagyon felizgatott a pici teste, érzéki csókjai, folyamatos nyögdécselése, közel voltam a véghez.Hogy tovább tartson, teljesen lelassitottunk, alig-alig mozogtam benne, néha ki-kivettem a farkam, ráfektettem a hasára, a golyókat a puncinak nyomva, aztán vissza punciba, lassú mozgásokkal. Sokáig azért ilyen lassitott mozgásban sem bírtam, misszionáriusban ért a vég a puncijában az óvszerben.

    Zuhany, ásványvíz és angolos távozás
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszélt, nem kérte előre, de előre leraktam a szekrényre.
  • Összkép:

    Nagyon finom a torka, izgatóan fiatal és vékony a teste, nagyon felhúzott. Remélem mehetek még :)
Happy Massage