• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ha jól emlékszem másodjára el is értem. Telefonban már olyan érzésem volt, hogy azonnal indulok. Nagyon informatívan tájékoztatott, jókedvű és beszédes már az egyeztetés alatt. Másnapra kértem egy randit, nagy örömmel fogadta, hogy megtaláltuk az alkalmas időpontot. Kért egy megerősítő sms-t a randi napján.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. A megadott címet egyszerű megtalálni. A kapuból Ramóna telefonon keresztül navigált. Szerintem parkolót is talál, aki kocsival érkezik.
  • Helyszín:

    Teljesen modern, fiatalos lakás. Nappali-konyha egyben, illetve egy elég tágas szoba szolgál a sex helyszínéül. Az egész lakásban ketten voltunk, tehát Ramóna egyedül rendel. Nem kell tartani a logisztikai problémáktól. Az egész lakás arra van, hogy kiszolgálja az "éhezőket". A tisztaság alap. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, száraz kilépő. Tusfürdőből nincs nagy választék, de kit érdekel. Száraz, nedvszívó törölközőt használhattam. Az akció szobában egy kinyitható kanapén élvezhetjük Ramóna társaságát. Nagy méretű, nem nyikorog és nekem jól jött, hogy van karfája a kanapénak, azt is igénybe vettem egy pozitúránál. Az egyik falon beépített szekrényen elhelyezett tükrökön figyelhetjük magunkat, ahogy elmerülünk Ramóna testében. De ez a tükör nem csak nekünk van, hanem mert Ramóna is előszeretettel nézi ott az eseményeket. Ez őt is felcsigázza.
  • Lány külseje:

    Azt a képek is jól mutatják, hogy a testével kapcsolatban nem érhet minket csalódás, pont azt kapjuk, magas, vékony, feszes testű, párduc csaj. Azért engem a fotók kicsit félrevezettek, mert személyiségében szerintem a képek mást sugalnak (egy visszafogott, érzékeny nőt), de Ramóna a szó pozitív értelmében nem ilyen lány. Ahogy korában írtam, tényleg úgy gondolom, hogy egy PÁRDUC-cal van dolgunk.
  • Action:

    Belépve az ajtón megnyugvással töltött el a látvány. Kérésemre remek fehérnemű szettben fogadott. Folyamatos beszélgetéssel oldja a kezdeti feszültséget. Megkínált üdítővel, de csak vizet kértem. Közben levetkőztem és a fürdőbe kísért. Vissza a szobába, ahol az ágyon eldőltem, amíg Ramóna pár perc után visszatért hozzám.
    Az ágyon rám feküdt és széles mosollyal üdvözölt, majd heves csókolózásba kezdtünk. Eközben én finoman simogattam csodás testét, de ez Ramónának nem esett olyan jól, mint nekem. Ezek után felvilágosított, hogy őt zavarja ez a finom simogatás és inkább ragadjam meg a lehetőséget és őt is, és bátran élvezzem ki a kínálkozó lehetőséget:) Egy mozdulattal kicsatoltam a melltartót, majd a hátára fordítottam és végig csókoltam csodás testét. Elérkeztem a puncijához, amit a bugyin keresztül nyaltam. Érezhetően kezdte élvezni. Lehúztam a bugyiját és nagy odaadással nyaltam azt a csodás puncit. Intenzíven dolgoztam a nyelvemmel a csiklóján, gyorsabban-lasabban. Ez tetszett neki, biztatott és megkért, hogy ugyan ujjazás nincs nála, de miközben a nyelvemmel a csiklóját ingerlem, az ujjammal a hüvely bejáratát izgassam. Szót fogadtam, mert jólesett ízletes punciját nyalni és közben Ramóna egyre közelebb került az elkerülhetetlen orgazmushoz. Nem is kellett sok idő, hogy érezzem remegését.
    Ahogy magához tért, rám feküdt és elindult felfedezni, hogy mivel is érkeztem. Végig mosollyal az arcán kezdte kényeztetni a farkam. Tetszett neki, amit látott és erzett. Hát még nekem. Nagyon beleadott mindent a farkam kényeztetésébe. Nyalta a rudat, beszippantotta a makkom és teljesen kiszorított minden levegőt, ami közénk állhatott volna. Így csak a farkam állt a szajaba, vákuum alatt. Lement a golyókat és zacsit is nyalni, miközben benyálazta tenyerét, hogy azzal a golyóim nyalása közben is erősen ingerelje a makkomat. Mélytorkot nem is vállal, de ameddig tudta, rászívta magát. Nem tudok mást mondani, remekül szopta, kényeztette a kedvenc testrészemet.
    A gumit a szájával tekerte rá a farkamra. Először kutyusban hatoltam a nedves, forró punciba. Nagyon keményen álltam, koncentrálnom kellett, hogy minél tovább élvezzem puncija vendégszeretetét. A tükörben bámultuk egymást, ahogy lendületesen vágtam hátulról. Néha oda-oda csaptam a popsijára és a benyálazott hüvelykujjammal simogattam ánuszát. Később ráborultam és úgy dugtam, miközben a fülébe lihegtem az izgalomtól. Ez kedvére volt. Néha úgy rászorított a farkamat, mintha egy szoros gyűrűn keresztül dugnám. Pihenésképp új pozíciót javasoltam. Megkértem üljön a kanapé karfájára és dőljön hátra a kanapéra. Én pedig a kanapé mellett állva megfogtam az égnek álló lábait és elkezdtem ütemesen dugni. Remek póz volt. Láttam ahogy a lágyéka meg-meg emelkedik a farkamtol. Így élveztem még egy darabig aztán megkértem verje ki a farkam a testére. Az ágy mellé álltam, elkezdett erősen szopni, a két kezével rámarkolt és azon keresztül dugtam a száját. Pillanatok múlva jeleztem, hogy elengedem magam. Kézzel szorosan verte ki belőlem a nagy mennyiségű spermát a testére. Folyamatosan remegtem minden kézmozdulatánál, amíg teljesen kifacsart és megkegyelmezett nekem.
    Szép adag spermámmal a testén indultunk közös fürdésre.
  • Elszámolás:

    Érkezésem után, miközben beszélgettünk és a helyszínt bemutatta nekem, szolidan jelezte, hogy csak tegyem ki az asztalra, mert még nem ismerjük egymást. Ez teljesen természetes, kiraktam és többet nem beszéltünk róla. Átlagos és nagyon megéri.
  • Összkép:

    Egy kicsit döcögősen indult közöttünk a testi kapcsolat, de a végére teljesen elvesztem Ramóna testében és lényében. Ezt az ő mérhetetlen magabiztosságának köszönhetem és, hogy tudatában volt annak, bármilyen utat is járunk be, a vége az lesz, hogy mindketten elégedettek leszünk és igéretet teszek a viszontlátásra. Megigértem...
Happy Massage