• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en jelentkeztem be, de mivel nem olvasta, felhívtam. A kért időpont nem volt ideális neki, de rugalmasan megoldotta. A vtr visszaigazolását viszont csak nem sikerült. Megerősítő sms-emre azonban visszaírt, hogy vár.
  • Megközelítés:

    A Béke tér közelében található. A 20E busszal közelítettem, onnan egy sarok. A parkolás nem probléma. Az utca nevét nem írom le, mert kis híján gyerekes.
  • Helyszín:

    Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngesz. Dupla kódos beengedés. Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
    Szép, tágas lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. A mi játszószobánk közvetlenül a fürdő mellett volt, meglehetősen tágas. Franciaágy, szobainas, kanapé, éjjeliszekrény, félhomály. A fürdő pöpec, minden van. Tusolás a kádban, függöny mögött (túl rövid, kifolyik róla a víz), kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, könnyen szabályozható meleg víz, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Vivien nekem nagyon tetszik. Arca szép, bájos, aranyos. Van mit fogni rajta, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány, egyértelmű volt, hogy vele beszéltem. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kereste a kedvem. Higiéniája tökéletes.
  • Action:

    Lenge felsőben fogadott, mely alatt melltartó nem volt, csak bugyi. Combközépig érő harisnya tette még dögösebbé. Gyors bodzaszörpfogyasztást és zuhanyt követően lesimogattam róla mindent. Pazar élmény, ahogy a méretes, szépséges keblek előbukkannak a textil alól, és önálló életre kelnek.
    Vízszintesben folytatódott a felületkezelés. Leginkább én políroztam partnerem amúgy is babapopsi simaságú bőrét minden testrészén úgy térd fölött. Csókolóztunk. Vivien ebben is odateszi magát. Ennek ellenére nehezen tudtam összehangolódni vele, mert én a lágy, lassú csókokat kedvelem, ő pedig gyors és vehemens. De ez csak stíluskülönbség, a csók valóban csók, nyitott szájjal, pörgő és látogatóba járó nyelvekkel.
    Kellemes volt simogatni, puszilgatni a testét, nagyszabású cickói között kalandozni, markolászni őket, nemkülönben popsiját is, valamint izgalmasan hosszú combjait. Pozitív visszajelzéseket kaptam, leginkább akkor, amikor punciját nyalogattam. Úgy vettem észre, hogy szereti. Hamar be is nedvesedett, aminek nagyon örültem, mert már nagyon fel voltam húzva, és alig vártam, hogy magáévá tegyen. Igen, ő tett magáévá, azaz nyergembe pattant, és meglovagolt. Minden adott volt, hogy kivégezzen: szűk és játékos punci, széles csípő, markolásznivaló cicik.
    Nem tartottunk hosszú szünetet. Tisztálkodás, és egy újabb szomjoltó bodzaszörp után hamar ismét kényeztetni kezdtem. Ezúttal türelmesebb voltam, és alaposabb is, amennyiben nemcsak nyelvemet, pontosabban teljes pofalemezemet járattam meg combjai között, hanem előbb egy, majd két ujjamat is. Nem kellett sokat ügyködnöm, hogy csúcsra juttassam Vivient, gyorsan meghálálta lelkes tevékenységemet. Aztán átvette az irányítást, és a szőnyegen térdelve kapott be, mégpedig igencsak mélyen, kitartóan és fáradhatatlanul. Általában gondjaim szoktak lenni a második elélvezéssel, de most inkább arra kellett vigyáznom, nehogy kedvesem nem erre a célra kinézett testnyílásában érjen a kéj. Azt is nagyon élveztem volna, de most másként terveztem. Biztonsági felszerelést öltve hanyatt fektettem, és szemérmetlenül kitárulkozott testében gyönyörködve hatoltam belé. Előbb finoman, majd egyre vehemensebben döngettem. Mindkettőt jól viselte, és kellemes hanghatásokkal igazolta vissza, valamint vaginájának kellemesen szorító lüktetésével. Nem volt szükség más pózt is kipróbálni, hatalmasat élveztem. Vivien nemcsak hagyott lenyugodni magában, de közben simogatott, puszilgatott is, természetesen viszonossági alapon. Már kissé vissza is éltem a vendégszeretetével, de nem sürgetett, sőt, biztatott, hogy lesz még idő letusolni is.
    Végezetül megtette nekem, hogy meztelenül búcsúztatott, nagyon értékeltem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szemérmes tömörséggel megemlített csokrot hálám jeléül helyeztem el az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Viviennel. Második látogatásom volt, de nagyon remélem, hogy még sok hasonló fogja követni.
Happy Massage