• Napsugár11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, mikor az oldalon jelezte, hogy elérhető, így elsőre sikerült is elérni. Kedvesen tájékoztatott mindenről, majd megbeszéltük az időpontot is. Utána bejelentkeztem VTR-en is. Mivel több nappal előre beszéltük meg a randit azért aznap reggel is küldtem egy megerősítő SMS-t. Egyszerűen ment minden.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyű odatalálni. A ház előtt egyszerűen lehet parkolni, ami ingyenes. Tömegközlekedéssel is jól elérhető.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emelete, de van lift, így ezzel sincs semmi gond. A lakás rendezett és tiszta. A szoba megfelelő méretű, kellemes zene, hangulatfény, matrac, szék a ruháknak. A fürdő teljesen rendben van, kádban zuhanyfüggönnyel lehet zuhanyozni. Bő választék tusfürdőkből, száraz kilépő, szájvíz. Nagy törölköző.
  • Lány külseje:

    Napsugár egy gyönyörű, fiatal lány. Arckitakarástól senkinek nem kell aggódnia. Szép, arc, szép szemek, bársonyos bőr. Nagyon szép és formás cicik, csodás popsi. Egy deka felesleg nincs rajta. Haja fel volt tűzve és szolid smink volt rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Egy kedves, szép, fiatal lány fogadott, fekete kis köntösben. Üdvözlés, puszik, majd bevezetett a szobába, kaptam egy nagy törölközött, majd a szobában levetkőztem és mutatta is a fürdőt. Visszatérve egy öleléssel fogadott, majd látva kis zavaromat, javasolta is, hogy egy ellazulós masszázzsal kezdjük, így hasra is feküdtem a tatamin. Kellemes, finom masszázst kaptam, lágy simogatósat. Kicsit beszélgettünk, de inkább csöndben átadtam magam az érzéseknek és sikerült is szépen ellazulnom. A lábamtól a kézfejemig végigment mindenen, majd kérdezte, hogyan szeretném a folytatást. Mondtam, ha lehet szívesen kényeztetném most én Őt. A masszázst fehérneműben végezte, mondta azt már nekem kell levenni.
  • Levezetés:

    Kis nyakra puszik közben megszabadítottam a melltartótól, majd kértem feküdjön előbb hasra. Mivel nagyon finom bársonyos a bőre, inkább krém nélkül kezdtem el finoman simogatni. Ekkor csodálhattam meg először fantasztikus popsiját. Nagyon csinos volt fehérneműben is, de azért hamarosan az utolsó ruhadarabtól is megszabadítottam. Nehéz volt betelni a jó illatú selymes bőrrel és szép formákkal. Fordulást kértem Tőle, így végre kényeztetni tudtam a szép ciciket is. Kézzel és nyelvvel felváltva játszottam velük, nem sietve mert nagyon élveztem és remélem Napsugárnak is jól esett a ténykedésem. Azért idővel csak sikerült elszakadnom tőlük, hogy még izgalmasabb testtájak felé vegyem az irányt. Lapos hasika után hamar meg is érkeztem, teljesen sima puncijához. Finoman nyelvvel, majd egyik ujjamat is bevetve kényeztettem, miközben másik kezemmel tovább foglalkoztam az egyik cicijével. Nagyon finom volt, így kellemesen töltöttem az időmet odalent és úgy tűnt Ő is élvezte. Utána egy kis összebújás következett, majd én kerültem sorra.

    Folytatódott a simogató masszázs, miközben egyre több érintést kapott a legérzékenyebb testrészem is. Egyre több lett a puszi, minden hová, majd lassú kézi kényeztetést kaptam, miközben a mellbimbóimat izgatta nagyon ügyesen. Többször megfogott, nem sietett, fokozta az izgalmam. Végül aztán megkegyelmezett, mert már nehezen bírtam volna tovább. Hagyott szépen lenyugodni, majd kis tisztogatás után szorosan összebújtunk. Nagyon kellemes volt így a befejezés. Beszélgettünk minden féléről, majd mentem zuhanyozni. Búcsúzáskor még bonbonokkal kínált, majd öleléses búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden benne van. Talán a régi átlag, de mindenképpen nagyon megérős. Az elején adtam oda egy kis plusz ajándékkal együtt. Továbbiakban nem került szóba.
  • Összkép:

    Napsugár egy csodás testű fiatal leányzó. Igazi kis szépség. Nagyon kedves, figyel a vendégre. Aki a bújós, finomabb randikat kedveli annak nagyon tudom ajánlani.
Happy Massage