• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves cxc!

    Köszönöm a beszámolót, mindig jól esik, ha valaki leírja az élményét!
    Kedvesen megfogalmaztad és nagyon jól estek a bokok! Látszik nőből vagyok én is..:))))))
    1-1, de megbeszéltük, hogy legközelebb 2-2 lesz a minimum! Anélkül el sem engedlek ám, ha ez bűn, akkor bűnös vagyok, nem érdekel!

    Millió csok,

    Dóri

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés elsőnek VTR-en történt és utána telefonon történt a pontosítás.
  • Megközelítés:

    A találka hely könnyen megközelíthető közelben a van a 47-es villamos és a M4-es metró. Kocsival aló parkolásról nem tudok nyilatkozni mert tömegközlekedéssel mentem.
  • Helyszín:

    Helyszín egy régi építésű társasház, de a Dórinak a rezidenciája megtelően lett modernizálva. A fürdőszobában zuhanyzó található ahol legalább 5 féle tusfürdő található és elő van készítve a szájöblítéshez az a kis poharak.
  • Lány külseje:

    Külön jeleztem felé, hogy miben fogadjon mondtam neki, hogy kápráztasson el, így egy gyönyörű egybe ruhában és comb fixben fogadót ami végig rajta volt.Egy szóval tudnám jellemezni egy Istennő. A testmagassága alacsony de úgy ahogy van csodálatos. A kedvenc testrésze az egész csodálatosa azok a keblek, a feneke is szép kerekek így nem tudok dönteni.
  • Action:

    Érkezés után a szokványos dolgok be mutatkozás a neki szánt ajándékot át adtam aminek nagyon örült. El zavart zuhanyozni és addig előkészítette nekem a pohár vizemet. Teljes mértékben rá bíztam magam. Fürdés után a vissza érkezéskor Dóri már meztelenül várt engem. Elkezdtünk ismerkedni és után Dóri átváltót egy natúr franciára jeleztem neki, hogy én is szeretném kényeztetni, így váltottunk egy kölcsönösre. Csodálatos volt kényeztetni Dórit. Pihenés után szerencsétlen voltam így mondta Dórinak hogy szeretném kényeztetni őt amit szívesem fogadót. A ténykedésemnek meglett az ára drága Dóri elélvezett melyet sóhajokkal és a combjaival valós össze szorításával jelezte nekem de még tovább kényeztettem de jelezte nekem, hogy elélvezés után nagyon érzékeny így abba hagytam a nyalakodást. Sajnos aktus nem jött létre mert annyira izgultam, de abban maradtunk, hogy legközelebb össze hozzuk. Maradék időben Dóri megemlítette, hogy jól esne neki egy masszáz amit teljesítettem neki csodálatos masszírozni a csodálatos testét amit több tetoválási borít. A végén felajánlotta közös zuhanyzást amire nem lehet nemet mondani.
    De nem Dórival volt a baj hanem velem. A végeredmény 1-1.
  • Elszámolás:

    Végén történt mert elfelejtettem az elején ki tenni, de nem kellett szólnia mert én hoztam fel, hohy elfelejtettem ki tenni.
  • Összkép:

    Szerintem első alkalomhoz képest sokkal többet hoztunk ki. Abban maradtunk, hogy legközelebb megpróbálunk többet kihozni.A végeredmény 1-1.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-05-05 18:39:12
Happy Massage