• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már amikor először megláttam visszafogott, de mégis erős érzékiséget sugárzó képeit, azonnal "rátettem a sárga csillagot". Majd jöttek sorban a róla szóló jobbnál jobb beszik - az én vágyam pedig egyre nőtt. Már csak a relatíve nagy távolság választott el minket - eddig. Ma egészen közel hozzá volt dolgom, így azonnal rácsaptam a lehetőségre vtr formájában. Gyorsan vissza is igazolta, majd igen rugalmasan egy picit még módosíthattam is ezen. Az utolsó lökést Wandához Dia kedves ajánlása adta - bár azért olyan nagyon nem kellett noszogatni engem :)
  • Megközelítés:

    Egy régi királyunk és egy királynénk találkozásánál van az új építésű ház, amiről egy finom csokis-habos süti jutott eszembe. A busz és a villamos is a ház előtt áll meg - ideális.
    Kocsival sem rossz, de a főutakon nem volt hely - viszont a közeli kis utcában találtam árnyékos és ingyenes helyet.
  • Helyszín:

    Gyönyörű szép tiszta és hangulatos lakás a magasban - igazi szerelmi fészek. A nappaliból nyílt a háló ahol kényelmes franciaágy hívogatott. A ruháknak szobainas, hangulatvilágítás, halk zene a rádióból.
    A fürdő csillog-villog, tengernyi tusfürdő választék. A szájvíz erős, a törcsi puha - tökéletes.
  • Lány külseje:

    Ahogy bemutatkozásában önmagát jellemzi "nem egy párductestű, vékony cicababa". Aki a vékony, hosszúcombú lányokra gerjed az ne Wandát keresse.
    Viszont aki szeretné jól érezni magát egy döbbenetesen érzéki kis "tömör gyönyör" társaságában, aki mellesleg roppant kedves és nagyon odafigyel a vendégére, az Wandusnál nagyon jól fogja érezni magát!
    Ha szereted a szép nagy ciciket pacizás közben gyömöszölni, a jól reagáló bimbókat finoman harapdálni, ha vágysz egy brutál jó franciára és egy harapósan szűk puncira - akkor azonnal tárcsázd Wanda számát!
    Édes volt, ahogy az action után pihegve megkérdezte, hogy biztos tetszett-e nekem, mert azt látta hogy korábban más alkatú lányoknál jártam :) Hűű... remélem azért érezte, hogy mennyire bejött nekem!
  • Action:

    Miután kinyílt az ajtó egy alacsony lány ugrott elő mögüle, egy szál "Wanda kosztümben" - azaz teljesen meztelenül. Szinte azonnal hozzámsimult és úgy lekapott csókos telt ajkával, hogy még pislogni is elfelejtettem. Naná hogy az én nyelvem is azonnal a szájában volt, popsijára finoman rámarkolva magamhoz húztam.
    Fürdés után innen folytattuk a nappaliban, csak most már én is pőre voltam. Valahogy bekeveredtünk a hálóba, ahol az ágyra állítva pont ideálisan passzoltunk egymáshoz.
    Nyelvünk a másik szájában kutatott, kemény bimbója a mellkasomat szúrta, a fickósodó kisori kellő közelségbe került puncusához.
    Nem bírtam ellenállni cickói támadásának és rájuk markolva a bimbókat szoptam és finoman harapdáltam. Wanda felhördült és szinte belenyomta arcomba az ikreket, miközben éreztem hogy figyelmem elterelődését kihasználva nyakon csípte a fickándozó kisorit.

    Gyorsan az ágyra döntöttem és mohón a szép puncijára tapadtam, egy pillanatra sem hanyagolva a cickói gyömöszölését. Finom és jóillatú helyre került nyelvem és lelkes mókázásba kezdtem: nyaltam-faltam-szívogattam, miközben Wanda lélegzete egyre hosszabban kihagyott, kezével hajamat simogatva húzott egyre jobban magába. Finoman bevetettem egy ujjamat is mellyel a gátat és ánuszát simogattam - aztán egyszer csak magasra emelkedett a csípő, megfeszült a derék, a lélegzet elakadt...és Wanda gyönyöre az enyém lett.

    Mindenáron hálálkodni akart a kis édes, s egy úriember ilyen kérésre nem mond nemet. Jól is tettem, mert egy brutál jó francia vette kezdetét. Csak azt érzékeltem, hogy Wanda fejecskéje fel-le jár, majd jobbra-balra fordulva körbesimogatja a makkot nyelvével, majd eltűntem benne tövig - ott lüktettem a torkában. A főnököt egy pillanatra sem engedve ki ajkai közül, popsiját úgy fordította hogy elérhessem puncjját. Ujjamat benyálazva finoman próbáltam belehatolni, de komoly ellenállásba ütköztem - annyira szoros volt puncija, hogy szinte erővel lehetett csak bejutnom.
    Persze biztos nem volt ez rossz neki, mert amikor benne voltam, sóhajtott egy mélyet, rászorított és szinte kalodába fogta ujjamat. Először mozdítani sem tudtam benne annyira szorosan tartotta és komolyan "aggódni" kezdtem hogy viszontlátom-e még a kis felfedezőt?
    Aztán felrémlett hogy vajon mi lesz a cerkámmal ha arra is így rászorított, élve visszakapom-e?
    Közben Wanda folytatta ám isteni franciáját, a kényeztetésből kijutott a zacsinak is. Valahogy kicuppant az ujjam punciából és helyét a nyelvem vette át, miközben 69-be fordultunk.

    Nagyon felizgatott szájával, de (még) nem akartam az ajkai közt végezni, így gumiért hörögtem. Miután beöltöztetett, kérésemre szemből meglovagolt. Teljesen felajzott szűk puncijának szorításával, a méretes ciciket gyömöszöltem, popsiját csapkodtam.
    Aztán mellkasomra borult és a mellbimbómat harapdálta áramütésszerű érzést kiváltva testemben. És Ő egyre csak szorított odabenn kegyelmet nem ismerve. Még "jó", hogy egyszer csak kicsúsztam és így egy kis "időt nyertem" :)
    Most az Ő kedvence a kutyus következett. Ismét beszippantotta a barátomat és puncijának szorításával jelezte ha nem volt elégedett a tempóval. Igyekeztem mindent beleadni, altestem vadul csattogott hátsóján, szépen paskolgattam az előttem hullámzó méretes fenekét....és Wanda eldöntötte hogy most már kivégez. Egyre jobban szorított odabenn, nem is bírtam sokáig és főnököt ki- a vv-t lekapva az ágy mellé álltam. Ő elém térdelt és pár húzás után édes ajkai közé robbantam. Mivel a fiúkat nem láttam viszont, így egy búcsúcsókkal köszöntem el tőlük Wanda spermaízű ajkára tapadva.

    Remegve dőltem az ágyra, W. még hozzámbújt egy kis csevejre. Lemostam magamról a szex illatát és W. apró csókjaitól kísérve eltipegtem.
  • Elszámolás:

    Mikor elolvastam a bővebb infót úgy kiáltottam fel mint a reklámban: "mennnnyi?". Szinte hihetetlen, hogy manapság még van ilyen: az ősrégi pesti átlagból is elvehetsz két szálat ha extrát nem kérsz.
  • Összkép:

    Nagyon készültem már Wandához és nem is kellett csalódnom. Igaz a mondás:....embert barátjától. Köszi, Dia drága!
    Amit ez a kis energiabomba művelt velem azt nem fogom feledni. Bebizonyította (remélem, magának is) hogy nem feltétlenül a manöken test a garancia egy brutál jó szexre, sokkal fontosabb a kisugárzás és az odaadás. Minden percét imádtam talinknak, köszönet ezért!
Happy Massage