• Sylvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam elsőre felvette, kedves hangon elmondta kérdésemre az árakat és a lehetőséget és a címet. Megbeszéltük az idő pontott és szuper rugalmasan tudta kezelni, mert hamarabb oda értem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem két éve már jártam nála igaz akkor 100 méterrel arrébb rendelt, autóval könnyű 200-300 méterre arrébb lehet találni parkoló helyett. Tömegközlekedés villamos tuti van láttam, de a számára nem emlékszek .
    Oda érkezésemkor hívtam, ahogy kérte bediktálta a kapu kódot én már nyílik az ajtó is és indult fel hozzá...
  • Helyszín:

    Emeleti csendes kis lakás, lift van. Korábbi helyén nekem nagyon melegem volt de itt nagyon jó volt a klimatizálás. Hangulatos szoba jók a tükrök a falon, ledes hangulat fény. Fürdő tiszta, kaptam friss törölközött, tusfürdő választék szuper , 2 fajta szájvíz volt a helyszínen. A helyszín tökéletesen alkalmas a célnak … Jó kemény ágy! Lehet rajta rendesen döngetni .Ruháknak akasztó fogas, Szóval mindenre oda figyel a helyszínen.
  • Lány külseje:

    Korábban már jártam nála kb. 2 éve azóta szerintem fogyott, van egy pici rajta elmondása szerint de szerintem így nőies, de azok a cicik imádtam játszani velük kiírásnak és a képeknek minden megfelelő
  • Action:

    Gyors akcióra indultam, mert úton voltam munkából -munkába ( kell a pihenés). Mivel már korábban voltam nála tudtam hogy vállal popsi szexet és popsi nyalást ezért tutira mentem és hívtam. Megérkezéskor puszi az ajtóba, gyorsan irány a fürdő. Közbe már alig vártam, hogy kezdődjön a móka. Ágy szélére ült és törcsi le rólam és elkezdett óvatosan szopni, nagyon finom volt felvezetésnek, nem mély torkozott de elérte a célját amit szerettem volna minél hamarabb viszonozni. Ágyra feküdt hátra és elindultam felfedezni. Nagyon szép puncija van imádtam nyalni falni, nyalás közben a hatalmas cicikkel játszottam egyik kezemmel, de mivel popsi miatt jöttem csakhamar egyik ujjam a popsija felé indult. Benyálaztam és elkezdtem ujjazni a popsit, Nagyon szűk, ezért szép lassan de határozottan folytattam mert kell ez az popsi szex ezért jöttem. Kértem pár pillanat után gumit melyet Ő adott fel egy cuppanós szopással amilyet rég nem láttam, Először misszibe kezdtük óvatos voltam , de pár lökés után mehetett keményebben, Imádni való volt élveztem a nagy ciciket alig bírtam betelni velük .Azért fejemben a popsi szex járt. és mivel rövid programra jöttem ezért észnél kell lenni. Kértem térdeljen fel, bekente magát síkosítóval. Szép óvatosan lyukra álltam és elkezdtem óvatos nyomó mozdulatokkal bejutni. Nagyon szük és ahogy ráfeszít az izmaira azt hittem ottmaradok... hihetetlenül jó látvány volt hátulról, fullos popsin élvezkedni, néztem magunkat az oldalsó tükörbe és sajnos az órát is megláttam. Élvezkedtem amíg lehet... De szeretem volna még egy jó élvezést a cicikre és popsi nyalás, ami meg is történt Ágy szélére ült , elé álltam elkezdte nyalni és csakhamar érzetem , hogy itt a vég és a cicikre vertem... hagyott lenyugodni.. és irány a fürdő először ö zuhanyzott le majd én, de ekkor már pár perccel túl voltam az időmön. elkezdtünk sportról beszélgetni, de hamarosan puszi és irány a munka...
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszélt ennyi extráért szerintem nagyon kedvező...
  • Összkép:

    Régi szolgáltató, de számomra eddig azt nyújtotta amit kértem, a nő olyan, mint a jó bor: az idő csak tökéletesíti. Ajánlom mindekinek.
    Helyesírásom miatt elnézést..
Happy Massage