• Norina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előtte pár nappal, elsőre elértem és meg is beszéltük a találka időpontját. Már a telefonban is nagyon kedves és mosolygós volt, nagyon kíváncsi voltam utána, hogy milyen lány lehet, ilyen huncut hanggal. :) Elmesélte a lehetőségeket is röviden és korrekten, szóval utólag nem ért meglepetés. Huhh, dehogynem, de ezt később :) Tény, hogy nagyon vártam a találkozást.
  • Megközelítés:

    Telefonon elmondta a címet, igazából abszolút ismeretlen vagyok Budapesten, de a Navi simán odavitt. Ja igen, kocsival mentem, de elvileg tömegközlekedéssel is egyszerű odatalálni. Parkolóhely több is volt akkor az utcában. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Régi típusú ház, a bejárat az udvarra éppen felújítás alatt van. Mikor odaértem telefonon felhívtam Noncsit és elmondta melyik ajtót kell megkeresnem. Egyszerűen berendezett lakás, tisztaság, egyszerűség és rendezettség uralkodik benne. Kellemes illat van bent, éppen akkor égett el egy füstölő, aminek egyébként is szeretem az illatát. Halk zene szólt, bár erre nem igazán figyeltem. :) A fürdő is tiszta, többféle tusfürdő van, törülköző, szájvíz, ami ilyenkor kellhet gondolom minden megvan benne.
  • Lány külseje:

    Noncsi külsejét nem adják vissza a képek, de hogy is adhatná vissza egy két dimenziós fénykép azt az egységet, amit a teljes lénye sugároz. Amikor odaértem és beengedett az ajtón, az összes agyam elszállt. Előtte elhatároztam, hogy végig a becenévnél maradok, bemutatkozás stb., de rögtön elárultam magam :) Azt hiszem nem lennék jó kém :) Szóval egy gyönyörű lányt állt előttem feketeneműben :) Az összes kis fehér, csillogó fogacskáját láttam, ahogy mosolygott és beinvitált a szobába. Nagyon szép arca van, tökéletes bőre, ennivaló popsija. :) Nagyon arányos, izmos lány, látszik, hogy foglalkozik a testével.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában kaptam egy törülközőt tőle, elkísért a fürdőbe és kaptam egy szájrapuszit is, valamint akkor lett kész a tea, azzal is megkínált. Egyébként még gyümölcsleveket is kínált, de én teljesen elégedett voltam a teával. Mivel már előtte egy órával is lezuhanyoztam, ezért (is) siettem vissza hozzá :) Elkérte a törölközőt és lefeküdtem a tatamira. Kérdezte, hogy fáj-e valahol vagy van-e olyan kritikus rész, amit mindenképp masszíroztatni szeretnék. Mondtam, hogy a jobb kislábujjamat többször szétrúgták mostanában, egyébként minden oké, külön specifikus masszázsvágyam nem volt. Mint kiderült kissé le vannak tapadva az izmaim itt-ott, azaz gyakorlatilag mindenhol. :) Mindkét vádlim például rendesen fájt, ahogy szétszedte őket. Kérdeztem is tőle, hogy könnyezhetek-e :) Erős kezei vannak, mégis kellemes érzés volt, amit és ahogy csinált. Bár a hátammal akadtak problémák, mert annyira le van tapadva, hogy nem lehetett a lapockám alá nyúlni. Bár lehet, hogy lehetett volna, de a véső+kalapács kombinációba nem mentem volna bele. Közben rengeteget beszélgettünk és nevettünk, nagyon sok dologban egyezik a véleményünk. Persze, most mondhatnánk, hogy azért, mert mondtam valamit, ő meg meg akart felelni, de abszolút nem.. Általában ő kezdte és én bólogattam... Egyáltalán egy másodperc kínos csend vagy szünet vagy semmi nem volt közben, úgy éreztem lebegek a közelében. Most már nehezen tudnám neki bemagyarázni, hogy alapvetően introvertált típus vagyok :D De nagyon tetszett, hogy mindenről lehetett vele hülyéskedni. Na a masszázs közben folytatódott, egyszer csak azt vettem észre, hogy én vagyok a csúszda :) Ezt már a telefonban is olyan aranyosan mondta, hogy lesz ilyen rész is, de tényleg nagyon kellemes volt. Nagyon formás mellei vannak, nagyon jól lehetett érezni a domborúságukat a csúszka közben. :) Majd mondta, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Húúúú, ha fel tudnám idézni pontosan mi meg hogy történt, akkor én lehetnék a világ nyolcadik csodája. :) Bár az elején még ott is nevettünk, de rám lett parancsolva, hogy vegyem most már kicsit komolyabban :D Megcsókolt egyszer, ötször, tízszer, százszor.. teljesen elszédített, hihetetlenül jól csókol, a nyelve egy pillanatig nem nem áll meg, gyengéden, aztán erőszakosabban meg-megharapta az ajkaimat.. Közben a kezei sem pihentek, már korábban rátaláltak játszótársra, szó szerint lankadatlan figyelemben részesítették. Aztán egyszer csak a lábaim közé helyezkedett és a szájával is folytatta amit a kezével már korábban elkezdett.. Hihetetlen látvány, mikor egy ennyire gyönyörű lányt lát az ember maga előtt, a tükörben, mindenhol mindenféle pozícióban. Próbáltam viszonozni, de a milliomodrészét sem kapta vissza tőlem, pedig nem is a Passivity játékra neveztem be.. 69-ben nyalogattam egy kicsit a csupasz kis punciját, csiklóját, miközben én végig a szájában voltam.. Azt hiszem, ha lesz legközelebb, akkor ez javításra kerül :) Pedig utána megdicsért, hogy ügyes nyelvem van, de hátha ezt egyszer rendesen is meg tudom neki mutatni :) Fogalmam sincs mennyi idő telt el azzal, hogy kényeztetett, szájjal-kézzel, csókolt összevissza, de nem nézte az órát ő sem. A végén kissé nehézségeim voltak, de nagyon kedves volt végig és mondta, hogy addig innen sehova :D :D Azóta is, ha az a puha szája eszembe jut.. Végül csak sikerült, az egész a szájába ment.. Huhhh, még most is ha visszagondolok, kettéáll a fülem :D Aztán segített letisztogatni, bár sok minden nem volt így rajtam.. Közben az időt igencsak túlléptük, úgyhogy mentem is mosakodni, a hátamat segített lemosni. Kérdezte, hogy melyik tusfürdővel szeretném, aztán mutattam egyre, amiről tudtam, hogy lányos.. :) De legalább megleptem vele, hogy ismerem azt a típust :)
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda, nem kérte előre, és nem kért többet az időtúllépésért sem. Vittem egy kis édességet is, de mikor megláttam az ajtóban, minden kiment a fejemből, így azt is utólag adtam oda :D Összességében nekem teljesen megérte, viszont fogalmam sincs, hogy mi a helyi átlag vagy mi nem, mert sosem voltam előtte még normál masszázson sem, nemhogy erotikus masszázson. Így marad a helyi átlag beállítva, mint az ajándék mértéke alapbeállítás.
  • Összkép:

    Számomra hihetetlenül pozitív élmény volt, hogy találkoztam vele. Mikor eldöntöttem, hogy kipróbálom, milyen lehet egy ilyen masszázs, két lány közül esett rá a választás.. És azért nyert ő, mert volt olyan képe, ahol könyv is van a kezében. :) És bebizonyosodott, hogy nem csak a pókot vagy darazsat szokta leütni vele, mert mindenről nagyon jól elhülyéskedtünk. Lehet, hogy furcsa, de a lelkemnek ugyanannyira jót tett ez az idő, amit vele eltöltöttem, mint a testemnek. (Már nem fáj azóta a vádlim :) ) Teljesen barátnős, bújós, kuncogós, szétcsókolós, teafőzős és gyönyörű. :D Sokszor azt veszem észre magamon azóta is, hogy vigyorgok, mint a tejbetök. Komolyan, mint egy 5 éves. :D

    Noncsi, köszönöm NEKED ezt az élményt, amit nekem adtál, nagyon nagyon jól esett. :) Pussssz, Manu :D (ha lesz legközelebb, nem "úszod meg" ennyivel a veled való törődést :D)
Happy Massage