• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randit megelőző nap este telefonon hívtam, egyeztettünk időpontot, helyszínt, részleteket. Kedvesen csacsogva tájékoztatott, aranyos volt a hangja, jó benyomást keltett. Már nem vagyok biztos benne, hogy vele beszéltem.
  • Megközelítés:

    Jól ismert helyszín a Corvin Plaza mellett, a körúton 4-6 villamos jó helyre visz, autóval közlekedőknek van lehetőség az utcácskákban vagy a plaza garázsban parkolni. Fizetős, de az utcán is van hely többnyire. A kapu előtt rátelefonálva kért még 2-3 percet és visszahívott, beengedett.
  • Helyszín:

    Viszonylag új, korszerű többlakásos társasház, kapucsengős beengedéssel. A lakásban 2 szoba, fürdőszoba és egy kis lefüggönyzött hely a lányoknak. Többen vannak itt, ez egyértelmű. A helyszín tiszta, egyszerű. Nagy franciaágy friss lepedővel, szék a ruháknak, kis szekrény a dolgoknak. A fürdő is tiszta, kád + zuhanyfüggöny. A zuhanyrózsa kissé ereszt ott is, ahol nem kéne, talán valamelyik MT leejthette és megrepedt. Amúgy semmi gond, tusfürdők tömege, szájvíz, pohárkák, kuka, friss törölköző. A körülmények adottak egy jó randihoz.
  • Lány külseje:

    Na, itt lehet, hogy páran nem fognak szeretni. Először is fontos leszögeznem, hogy Henivel semmi baj: igényes, illatos, intelligens, felkészült és kívánatos, nagyszerű partner. Szólnom kell azonban az adatlap és a valóság közötti különbségekről, amiket nem tudtam nem észrevenni, és valahogy az eddigi beszámolókból sem derült ki. Ezt nem bántásként írom, és ez a saját véleményem, amit fontosnak tartok, mivel a teljes képhez hozzátartozik. Életkor: szerintem nem korrekt a megadott adat, de tudom, hogy sokkal szebben mutat a 20, mint a 25 vagy 28.. Hajszín: a képeken láthatóhoz képest durván sötétebb, én feketének mondanám, és sajnos inkább összefogta, nem volt az a lágyan derékig érő hatás, amit vártam a fotók alapján. Semmi bajom a retussal, és Heni tényleg csodálatos teremtés, de a fotók által sugallt ropogós tini a valóságban nem annyira ropogós, nem annyira tini és még abban sem vagyok biztos, hogy nem szült még. Na ennyit az én észrevételeimről, bocs ha tévedek vagy nagyon nyers vagyok. Ha elvonatkoztatunk az adatlaptól és a fotóktól, és ezek nélkül értékelem a lányt, akkor azt mondom, hogy szép arcú, bár a fogacskák kicsit rakoncátlanok, fekete hosszú haját egy kötővel fogta át, aminek a csomója nagyon jól mutat a fején. Sminkkel is készült, finom friss illatos volt a bőre és ahol kell, borotvált. A cicik nem túl nagyok, nem túl kemények, de kedvesek. Az alakja nem kisportolt, de arányos, a poci nem igazán feszes, de összképet tekintve vékony arányos és kívánatos, tehát ezzel kapcsolatban semmi panasz nem lehet. A bőre is finom illatos, kellemes tapintású.
  • Action:

    Fürdésem után megtartottam az eligazítást: lányoknál nem kérek csókot és naturt, ez neki is szimpi volt, abban maradtunk, hogy jöhet egy kis simi, gumis francia és talán valami kis aktus is összejöhet. Állva kezdtünk ismerkedni, én csodálattal simiztem a testét és örömömet leltem a látványban. Ezt a tevékenységet hamarosan fekvő helyzetben folytattuk, még mindig csak őt simogattam, jól esett. A helyzet hamarosan úgy alakult, hogy már volt mire feltenni a gumit, így kértem egy odaadó gumis franciát. A felszerelést ő pattintotta fel, elhelyezkedett és hozzálátott a kényeztetéshez. Váltakozva kéz nélkül mélyen, majd csak kézzel csinálta, hagyta, hogy mindent lássak, én közben a fejét, vállát, ciciket simogattam, tehetséges. Kértem, hogy folytassuk hagyományos pózban, ő felállt és egy kis síkosítót keresett, utána elhelyezkedett én pedig elfoglaltam a szolgálati helyemet. Segített bejutni, nem ütköztem semmi ellenállásba. Nekem nagyon intim ez a közeli összefonódás, szeretek a lányokhoz simulni és így mozogni, neki láthatóan nem volt ez ellen semmi kifogása, sőt azt is elég jól viselte, hogy egy idő után eléggé izzadni kezdtem. Mentségemre szolgáljon, hogy meleg volt a szobában. Jó volt így összebújni, hallani az apró nyögéseit, de egy idő után teljesen lefáradtam, szünetre volt szükségem. Szétváltunk, kértem feküldön hasra és így simogattam, ettől megint hamarosan erőre kaptam és egy kutyus pozis befejezésre váltottunk. Ő nem volt nagyon aktív ez idp alatt, de nem is hiányzott. Hamar elért a vég, részemről ennyi volt. Meglehetősen nagy precizitással segített a szétválásnál, és kaptam törlőkendőt is. Picit még beszélgettünk, majd még egy záró zuhanyt kértem és elhagytam a helyszínt.
  • Elszámolás:

    egy órácskát töltöttem nála, a telefonban mondott ajándékot 1,1111-gyel felszorozva előre papírba készítettem és érkezésemkor a szekrényre tettem. Korrekt elszámolás, reális az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    A fentebb említett adatlap eltérés problémáktól eltekintve Heni korrekt és jó szolgáltató, nem bántam meg, hogy meglátogattam. Egészen különlegesen szépen beszél (bár nagyon keveset) , olyan választékosan fogalmazott mondatokat hallottam tőle, amit eddig ebben az épületben elképzelni sem tudtam volna. Összefoglalásként tehát annyit írnék, hogy bátran meglátogathatjátok, de nekem nem a várt friss tini érzést hozta, amit az adatlapból kiindulva vártam volna.
Happy Massage