• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves Kisoroszlan!

    Nagyon örülök, hogy végre összejött a találkozó!
    Ahogy a külsőd, úgy az írásod is tekintélyt parancsol.
    Sajnálom, az elmúlt alkalmakat, jelentem újra jól vagyok!!:)))

    Varlak máskor is szeretettel!
    Dora

  • Egyeztetés:

    Határozottan kijelenthetem hogy én nóre ennyit még nem "vadásztam" mint Dórira! Évek óra a kívánságlistámon volt a vele való találkozás: több alkalommal is már majdnem, de mintha csak rossz ómen lennék, valami mindig közbeszólt és nem jött létre a randi. Biztos valami komoly oka volt, hogy néhány nap után időről időre eltűnt (egyszer a tervezett randi reggelén), de bármennyire is rosszul esett, próbáltam megérteni őt és egy pillanatra sem adtam fel a reményt. Szerencsére kedvencnek jelöltem és így minden újabb felbukkanásáról azonnal értesültem. Így volt ez most is és nyomban keresni kezdtem őt. Telón nem sikerült elérnem, így a csevijében szólítottam meg, majd vtr_en bejelentkeztem amit hamar el is fogadott. Azért ma reggel félve léptem be attól tartva, hogy megint "kicsúszik a kezeim közül" - de végül siker koronázta kitartásomat és végre talizhattam vele.
  • Megközelítés:

    Most (talán egy kicsit a szokottnál hosszabb ideig) a Móriczhoz közel "lakik".
    Csak a tömegközlekedést javaslom mert ma is őrült káosz volt az utakon - garantált, hogy elkésel ha kocsival mész.
  • Helyszín:

    Egy régi bérház emeletén van a szalon - korábban már jártam itt masszázson. Ne ijesszen el a belső udvar finoman gettószerű retró volta és az udvaron unatkozó furcsa alakok látványa - leszegett fejjel haladj célod felé.
    A lakás szép, funkcionálisan berendezve - bár az ajtó helyetti függöny a szégyenlőseket lehet hogy zavarba ejti. A fürdő tiszta, tusfürdő és szájvíz oké, a törcsi puha.
    A szobában tatami (még a masszázsos időkből) - azért egy ágyat jobban preferáltam volna. Viszont a mellette lévő nagy tükör kíváló vizuális élményt ad.
  • Lány külseje:

    Dóri sok és szinte mindent megmutató képekkel hirdet - nem is beszélve kisfilmjeiről. Ezek néha már nem az én "konzervatív" ízlésemnek valók - de ez ugye szubjektív vélemény.
    Vállaltan egy kissé idealizált képekkel hirdet, de a valóság azért elég közel van. Nem egy anorexiás manöken alkat, a vékony nem megfelelő kifejezés. Én inkább egy nagyon érzéki kis "tömör gyönyörként" jellemezném. A nagy és kemény cicik, az érzéki telt ajkak kedvelőinek kötelező "olvasmány", de remekül éreztem magam mikor jól nedvesedő punciját nyalva a guszta kis pocit gyömöszölgettem. A cicik fenomenálisak, főleg amikor nyálat csorgatva rájuk közéjük veszi és kényezteti velük a főnököt.
    Én azért a képeit elnézve sok szomorúságot is éreztem rajtuk - remem, hogy ez csak az én fantáziám szüleménye, és minden rendben van/lesz vele....
  • Action:

    A lakásba belépve egy rózsaszín köntösben fogadott, majd a szobába invitált. Gyors fürdés után visszatérve már meztelenül hasonfekve várt, a formás popsija gömbölyödve hívogatott.
    Gyorsan mögéje is kerültem, hozzásimultam és nyakát, vállát, hátát csókolva kényeztettem. Ekkor felemelte fejét és csókra kínálta érzéki telt ajkait. Nagyon finom és puha volt a csókja, igencsak jól esett. Majd visszatértem popsijához és egy kicsit széthúzva őket, belenyallintottam puncusába, ánuszába. Gondolom, jól esett neki, mert szépen felemelte csípőjét és a számba tolta.
    Egy kicsit így élvezkedtem, majd a hátára fordítva előlről is birtokba vettem buja testét.

    A ciciket nem győztem habzsolni, majd csak rácuppantam kívánatos puncijára. Hamarosan finom nedvekkel honorálta gondoskodásomat, s én a combok szorításában felnézve gyönyörködtem a cicik remegésében miközben pociját gyömöszöltem.
    Nem voltam tanúja nagy falrengető orgazmusnak , de egyszer csak édesen közölte hogy egyszer már "jó" volt neki - és miért ne hittem volna ezt el?

    Pihentetésül kezébe és telt ajkai közé vette a kisorit és lelkesen babusgatni kezdte. Először csak finoman incselkedett a makkal , de aztán egyre mélyebbre vett - egészen fuldoklásig. Önfeledten lüktettem torkában miközben kezemmel a szépen ringó ciciket agyusztáltam. Édesen megkérdezte hogy mehet- e lejjebb is. Igenlő válaszom után rácuppant a zacsira, majd még lejjebb kéreckedett és egyszer csak éreztem hogy mozgékony kis nyelve már az ánuszomban jár. Kissé meglepődtem mert azért ezt 100-ból talán 2 lány ha szereti - bár én imádom ezt csinálni az erre kellően nyitott lányoknak.
    Kalandozása közben egy pillanatra sem feledkezett meg a lüktető kisori kézi kényeztetéséről, majd nyálhidat csorgatott a hatalmas cicik közé és a főnököt közéjük szorítva mozogni kezdett. Nem semmi látvány volt a cicik szorításában időnként felbukkanó barátom!

    Kérésemre a számra ült és így ringatta rajtam érzéki testét, miközben mohón nyalakodva feltekintettem és alulról csodáltam a lágyan ringó kebleit. Tempója fokozásából arra gondoltam hogy talán neki sem rossz ez a kis játék, majd cickóit finoman megmarkolva feledkeztem bele a gyönyörbe.
    Aztán vv-t adott rám és kedvenc kutyusába fordultunk, de erőt vett rajtam a gumifrász és Dóri minden igyekezete ellenére sem sikerült elérnünk a behatoláshoz szükséges "üzemi hőfokot".
    Pedig Dóri tényleg mindent bevetett, úgy pucsított előttem formás popsijával, hogy attól még a halottnak is felállt volna talán - de az én "kedves" kis barátom nagyon megmakacsolta magát és most már csak azért sem :(
    Jó, akkor szex nem lesz - de azért csak nem maradok még egy kis élvezet nélkül!
    Lerántottam a gumit és a kaucsuk-börtönéből kiszabadult és ettől feléledő kisorival a kezemben Dóri lábai közé telepedtem. Bezzeg most már csak úgy lüktetett kezemben a kis hamis, és végül Dóri remegő pocijára robbantam. Csodás volt így is, de azért azt igencsak sajnáltam hogy nem sikerült meghódítanom a hívogató szűk kis punciát. No, majd legközelebb :)
    Takarítás után még összebújtunk egy kicsit csevegni, majd fürdés és távozás.
    Remélem, lesz még lehetőségem bebizonyítani Dórinak hogy nem vele volt a "baj"!
  • Elszámolás:

    Az újabb budai átlagnak megfelelő egy szál virágot előre letettem a szekrényre. Nem kérte, de így jobban szeretem.
  • Összkép:

    Nem volt könnyű és rövid a hozzá vezető út - szerintem vagy szerencsére vagy sok kitartásra van szükség. Lehet, hogy életének egy nehéz szakaszában találkoztunk, mert nagyon szomorúnak éreztem őt.
    Sejtem, hogy a pornósztáros külseje sok perverz embert is az útjába sodor, akik csak (ki)használni szeretnék, de vajmi keveset érdekli őket az érzéki külső mögött lakozó lélek. És ez a lélek teljesen ellentétes azzal amit a külseje sugall.
    Éppen ezért kérek mindenkit, hogy figyeljen oda ennek a nagyon szerethető kislánynak a lelkére is az általa önzetlenül adott testi örömök mellett!
    Köszönöm!
Happy Massage