• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Szia kedves!
    Hát mit is mondjak ma is eszembe voltál a tegnapi csodás 45 perc miatt!:)
    Be is tartottam amit mondtam hiszen meghoztad a kedvem egy kis játékhoz;) MKX
    Köszönöm hálásan hogy időt szántál itt és csodás beszámolót írtál.
    Nagyon jól éreztem magam , igazán jót csevegtünk és nem gondoltam volna én se hogy ennyi minden közös:)
    Örülök hogy ha a hátad is sikerült ebbe a rövidke idöbe helyre rakni , igyekeztem :)
    Máskor egy kis játékra is beinvitállak ha erre jársz de ugyis nyerek :P
    Várlak vissza puszillak mindenhol :)
    Mici is üdvözöl ;)

  • Egyeztetés:

    Másodjára felvette a telefont, készségesen és türelmesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    A cím és az ajtó egyértelmű. Képtelenség eltéveszteni. BKV-val 200 m-en belüli megközelítés, parkolni nem lehetetlen, de egyes időpontokban kihívás lehet.
  • Helyszín:

    Nagy belmagasságú régi polgári lakás nagyon szépen felújítva. Fürdő felszereltsége tökéletesen megfelel, tusfürdők választéka óriási. A masszázsszoba a célnak kiválóan megfelel, kicsi, intim helység, a tükrök két oldalon, szól a zene.
  • Lány külseje:

    Na végre ez a rész jön... A képek magukért beszélnek. Liza elképesztően gyönyörű lány. Fiatal, karcsú, vékony feszes combok, kerek popsi, amit mintha rajzoltak volna, és a vékonyka alkatához képest gyönyörű nagy cicik. Ne Emily Ratajkowski-ra gondolj, de hogy csalódni nem fogsz, az egyszer biztos. A bőre finom illatos és nagyon szépen le van barnulva. Álomszép alkata van, de ez tényleg átjön a képeken is. Élőben még dögösebb. Abszolút az ideál, akinek tetszenek a karcsú vékony lányok. Egy fekete bikiniben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    45 perces szeánszra mentem.
    Zuhi után a masszázsszobában várt. Ahogy hasra feküdtem, le is került a maradék ruha róla. Nálam ez plusz pont, hiszen ezért megy az ember erotikus masszőrhöz és nem a strandra. Megkezdődött a masszázs vádlitól felfelé. Vádli, comb hátul, popsi, derék, hát, vállak, kicsi kar. Rendesen átgyúrt, ahogy a hátamnál és a vállamnál csinálta, szinte teljes testsúlyból, nagyon jól esett. Érezte, hogy recseg-ropog van mit kigyúrni onnan. A tükrökből tökéletesen lehet látni mindent. Háton fekve is volt egy kis csúszka beolajozott cicikkel. Nagyon fincsi látvány vált.
    Liza kommunikatív lány, izgalmas beszélgetőpartner, kérdez, reagál, mesél, ha úgy adódik.
    Mi masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk. Az érdeklődési körünk nagy szintű átfedettsége rendesen meglepett szerintem mindkettőnket MU-MKX :)
    Kiment egy pohár vízért, és megkért, mire visszaér, forduljak meg.
  • Levezetés:

    Megfordultam. Van egy plusz párna, hogy megtámaszd a fejed a tökéletes látvány kedvéért. Az eleje kis comb masszázzsal kezdődött. Ennél a résznél már néhány érintéssel kacérkodott a a hímtagommal, kicsit később jött a cicis csúszka masszázs. Ágyéktól mellkasig ment a csúszka. Mikor egy magasságban volt a fejünk, közben a szemembe nézett.
    Oltári látvány, ahogy ez a kis gazella testű atomcsaj csúszkál rajtad, közben a kézzel meg-megigazítja a hímtagodat, hogy az a megfelelő helyen legyen.
    Közben lehet simogatni őt is, de a puncika csak nézésre van. :) Le sem tudtam venni a kezemet a feszes popsijáról és combjáról, cicijéről.
    A kényeztetés kis kézi ready-check után következik. Nekem nagyon, nagyon bejött, ahogy rácsorgatta nyálát és utána vette be a szájába. A lában közé vette magát, a szemembe nézett és úgy csinálta. Hol négykézláb volt a lábam között, hol hasra fekve. A technikája nagyon finom, a kézzel rásegítés pontosan elég, a szájában feszesen, de lágyan tartja, a néha kicsit mélyebben beveszi. Néha ráköp, rácsorgatja a nyálát, nekem ez baromira bejött. :) Megkértem, hogy csinálja úgy, hogy közben látom a popsiját és a punciját. Befordult és így csinálta tovább. A vége előtt szóltam neki és fölém hajolva a ciciknek szorítva lett végem.
    Letörölgetett, pihi, majd zuhi együtt. Segített az olajat lemosni rólam.
  • Elszámolás:

    Nem tudom mi milyen átlag, 1000 éve nem voltam masszázson, de én ezt egy átlagnak el tudom viselni 45 percért. A végén tettem le az asztalra. Minden teljesen korrekt volt, nekem 100% megérte.
  • Összkép:

    Roppant jól éreztem magam. Liza elképesztően gyönyörű, álomszép, gyönyörű alkattal. Nagyon vonzó lány, nekem roppantul az esetem, és a hozzáállása is nagyon a helyén volt. Az még egy bónusz ráadás volt, amilyen jól elbeszélgettünk a közös érdeklődési körünk miatt. Mindenben teljesen elégedett voltam. Tökéletes volt ez a 45 perc. Nagyon vigyázzatok rá. "Komolyan, te valódi vagy?:)" És a cica is cuki.
Happy Massage