• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó szokásomhoz híven újra a VTR-t választottam, gyorsan és korrekten meg tudtunk egyezni, sőt. Miután már találkoztunk korábban ez elégségesnek is bizonyult. Két vagy három nappal előre jelentkeztem be, félve, hogy lemaradok esetleg (ahogy hallottam a félelem általános).
  • Megközelítés:

    XI. kerület forgalmas részéhez közel, busz és metró is van a közelben, senkinek nem lehet gondja ezzel. Parkolni viszonylag könnyű és ingyenes, sok autó van, de mindig akad 4-5 szabad hely a környéken, ez biztos, nem először próbáltam itt megállni.
  • Helyszín:

    Sokemeletes épület, nem az egyetlen a környéken, külsőleg illik a sorba, egy fő és egy oldalsó bejárattal. Én ilyenkor vonzom a tömeget, ennek most nyoma sem volt, csak egy kíváncsi helyi lakosba (ld. szomszéd néni) futottam bele, de még lent. Több lift is van szerencsére, szükség is van rá a magasabb emelet okán. Bejutni is egyszerű volt, ajtó elől hívtam, sima ügy.
    Lakás rendben van, kellemes félhomály, kanapé a cuccoknak, ágy is bírta, Fürdőben sem volt gond, volt vagy 6-8 tusfürdő, fülkében simán elfértem, de azért vigyáztam nehogy kárt tegyek valamiben. Szájvíz, pohárka is volt, használtam is.
  • Lány külseje:

    Niki szerintem egy fogalom, aki volt már nála ezt tudja is. Nem ő az egyetlen ebből a típusú lányból, de kétségkívül az egyik legjobb. Bájos arc, lehengerlő mosoly, elképesztő természetes mellek, borotvált punci, domborodik ahol kell. Nem vettem észre hogy változott volna, nagyon egyben van.
  • Action:

    Felérve beléptem a nyitva hagyott ajtón, ami csukódott is mögöttem, ahogy beljebb haladtam. Gyorsan köszöntöttük is egymást egy puszival és irány beljebb. Rögtön beszédbe is elegyedtünk, hogy mi történt amióta nem találkoztunk, amíg én (hogy ne húzzam az időt) már vetkőzni is kezdtem. Fürdőbe érve kaptam némi használati utasítást, amivel nem is volt gond, ügyes vagyok, megoldottam a dolgot, minden rendben ment.

    Visszatérve Niki az ágyon várt, oda is ültem gyorsan, kicsit beszélgettünk még, főleg hogy a szobában pont jó a hőmérséklet, a kinti meleg nem szivárgott nagyon be. Miután a megfelelő pozícióba parancsolt el is indult a játszadozás, Niki szeret incselkedni, ezzel jól felvezettük a dolgot. Pár perc után lejjebb csúsztam és az elképesztő technikájával szopni kezdett. Ez annyira jó volt, hogy bele is feledkeztem teljesen, változatosan csinálta, a kezét nem nagyon használja (bár engem az se zavarna), lányokkal is kényeztetett, amúgy sem lett volna egyhangú, de így még annál is jobb volt. Mondtam is neki, hogy már érzem ennek rossz vége lesz, de nem annyira lassított. Természetesen mikor már alig bírtam, annyira felhúzott, akkor nyúlt a védelemért és szépen félig guggolva rám is csusszant. Egy elég durva vágta következett, teljesen végem volt, csak arra tudtam koncentrálni, hogy minél később durranjak csak el. Nem mondanám, hogy sikerrel jártam, bár nem tudom felidézni mennyi ideig tartott, ellenben biztos vagyok benne, hogy nem sokáig.

    Tisztogatás után gyorsan lerántottam a vizet, kellemes hideg volt, de nagyon kellett. El vagyok ettől szokva, úgy tűnik, mert még a gyomrom is felkeveredett. Ledőltünk újra, pihennem kellett, beszélgettünk, tényleg olyan mintha a haveroddal dumálnál, iszogatós sztorik, régi történetek, sorolhatnám. Nem maradt túl sok idő, de azért megpróbálkoztunk egy újabb körrel és bár Niki kitartó volt, nekem aznapra ennyi volt már. Hozzátenném ez is nagyon élvezetes volt, csak a teljesen harcképes állapot nem volt elérhető. Lányokat kaptam a számba még amúgy, velük játszadoztam kicsit, sajnos mikor így belefeledkezek a dolgokba hajlamos vagyok elhanyagolni a lányokat, majd ezen is dolgozni kell, reméljük Niki még kapható lesz rá. Végül elmentem egy gyors tusolásra.

    Távozáskor persze épp az ajtó előtt akciózott két szerelő, Nikivel tanakodtunk egy ideig, de végül határozottan átvágtam magam közöttük a lift felé tartva.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem a kanapéra, ahogy szoktam, nem foglalkoztam vele a továbbiakban, többek között azért sem, amit az Action rész elején és az összesítésben írtam. Amúgy a pesti átlag, szóra sem érdemes az élményért cserébe.
  • Összkép:

    Még mindig egy elképesztően jófej, lehengerlő stílusú csaj, ez sokat dob az élményen. Mintha a csaj haveroddal futnál össze, aztán mellesleg szexeltek is egy óriásit, nem feltétlen csak azért, hogy teljen az idő. Fenntartom, hogy ezt meg kell tapasztalni.
Happy Massage