• Heni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette, majd egyeztettük a találka időpontját. Nagyon kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, könnyű odatalálni. Corvin Plazánál új építésű modern épület.
  • Helyszín:

    A szoba kicsiny, ahol Heni fogadott, de a célnak megfelelő. Kellemes, nem túl sötét, látni is lehet amit kell. Több lány van a lakásban, de a diszkréció maximális. Fürdő kádas, több tusfürdő, stb. Tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Heni nagyon szép lány, mint a képein vagy inkább sokkal szebb. Igéző szempárt kell elképzelni, akarattal kellett máshova néznem, hogy meg ne babonázzon! Kicsi, de rugalmas cicik, pont kézbevaló mind a kettő, én imádom. Bimbók meredeztek (de szerintem a hűvösebb levegőtől még), vékony párducteste simogatásra és ölelésre való. Puncikája finom babapunci, nekem nagyon tetszett. Az egész lány izgatóan szexis!
  • Action:

    Szerettem volna vele együtt fürödni, rögtön jött is velem a fürdőbe. Lemosogattuk egymást, folyamatosan simogattam, élveztem a selymes bőrét. Ciciket is már itt kényeztettem, és lejjebb is simogattam puncikáját, feszes fenekét markolásztam, isteni teste van. Átvonultunk a franciaágyra, hozott egy új lepedőt és leterítette. Kicsit beszélgettünk, közben mivel nem tudtam parancsolni az ujjaimnak, cirógattam simogattam mindenhol, puncikáját is ujjaztam (amit láttam, nagyon élvezett) csókolózni is szerettem volna, amit kissé vonakodva, de elfogadott. Már eléggé begerjedtem, így kértem rögtön gumit, és kutyusban dolgoztam meg. Isteni volt, csípőjénél fogva mozgattam, fenekét markolászva, és nemsokára telefröccsent a gumi. Akkor tisztálkodtunk, majd én következtem: szép lassan végigcsókoltam a lányt arcától a punciig, ahol intenzív nyalakodásba kezdtem. Elhatároztam, hogy kielégítem, látni akartam, ahogy elélvez ő is. Kis idő múlva nyelvemmel éreztem keményedő csiklóját, és ujjammal is besegítettem, másik kezemmel az egyik cicijét simogattam. Néhány perc így is eltelt, de nem adtam fel! Aztán halk sóhaj, kisebb nyögés és eltolta az arcomat a puncijától. Szépen elélvezett, ennek én is örültem, neki meglepetés volt. És meg is köszönte! Még volt pár perc az órámból, kicsit beszélgettünk még, aztán lefürödtem és két újabb csókkal és egy fincsi élménnyel gazdagabban elmentem.
  • Elszámolás:

    Korrekt, előre rendeztem, abszolút megérte.
  • Összkép:

    Amit kértem, mindent teljesített, nem volt egyszer sem ellenvetés. De megkérdeztem, mit és hogyan szereti, és aszerint cselekedtem. Ő alapból nagyon kedves, ténylegesen barátnő típus, végig olyan volt, mint akit elképzeltem, és valóságban is. Sajnos, csak 1 óra volt vele, de remélem, később többet is eltölthetünk. Heni egy nagyon finom, törékeny kislány akiben mindenki örömét lelheti! Mindenképpen ajánlom, aki barátnős együttlétet szeretne!
Happy Massage