• Emese

  • Beküldte:
  • Emese reagálása

    Szia Denes :)

    Köszönöm a csodás szavakat :) Nagyon jó volt olvasni, hogy miközben a tested pihent a lelked ilyen csodát élt át :) És tudod mi a legjobb? Hogy ennek én is részese lehettem :)

    Köszönöm, hogy engem választottál :)

    Köszönöm, hogy közel engedtél magadhoz :)

    Várlak vissza máskor is :)

    Sok finom érintést küldök :

    Emese

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre a barátnője vette fel (Emese éppen tolmácsolt valakinek...), de kedvesen felajánlottak egy visszahívást. Pár perc múlva beszéltünk személyesen. Kedves hang, mindenre kiterjedő részletes tájékoztatás (előtte kikérdezés, és az alapján történt a program javasolása). Elméleti masszázs képzést kaptam a telefonon szinte, kb 10 percben.
  • Megközelítés:

    Nyugati környéke. Kocsival nem tudom (a parkolás biztosan horror, amikor én mentem az összes út be volt dugulva), BKV-val gyakorlatilag minden odavisz, a metro feljárótól pár lépés séta.
  • Helyszín:

    Régi építésű ház lakása szalonnak kialakítva. Az előszobát, a fürdőt és a masszázsszobát láttam (a lift szűk, ha valakit ez esetleg érdekelne). Nagyon ígényes, a részletekre is ügyeltek a kialakításnál (pl. a mosógép körül kavics díszburkolat). A tusfürdő választék egy szóval sok, mivel volt az is amit én használok a többire rá se néztem. Sarokkád széle végig megpakolva, csak talál magának mindenki valamit. A szobában matrac van, redőnnyel sötétítve. Az egyetlen pici negatívum, hogy egy lakásban több szoba is van, szóval néha vannak zavaró zajok (kaputelefon, kulcscsörgés, új kolléga bejön, régi távozik), de ezt nem lehet megoldani, a szalon ezzel jár. Viszont zseniális a logisztika, folyamatos kisérgetés, nézés, még a liftre is számolnak a ki és beengedéskor. Profi!
  • Lány külseje:

    A képeken látszik minden, a magasságára odafigyelni az adatlapon! (elsőre meglepetés volt). Kedves csinos hölgy, nagyon jó megnyugtató kisugárzással. Megérkezéskor azonnal érzed, hogy profi, jó kezekben leszel. (Ehhez a hely is hozzátesz). Annyi látszik, hogy nem szivesen vitatkoznék vele, elég határozott, de jó értelemben. Fehér egybe ruhában fogadott és abba is kísért ki a végén.
  • Erotikus masszázs:

    A telefonban elhangzottaknak megfelelően nem sport vagy gyúró masszázs, hanem inkább érintős-simogatós móka. Azt megbeszéltük az elején, hogy egy élvezkedő disznó vagyok aki eldobja magát és hagyja, hogy tevékenykedjenek raja, szóval az első pillanattól átadtam az irányítást, én annyit kértem, hogy nekem legyen jó. Jó lett :-). 90 percre mentem, az éttermi bonyolultságú menűből végül 2 kényeztetés, közte masszázs lett a program. A masszázs fehérneműben történik (a szemem amúgy is csukva volt). Különleges hangulatú és érzésű volt, meglepő dolgokat ismertem meg én is magamról, ahogy simogatott, bejárta a testemet. Nem volt semmi kapkodás, sem siettetés, egyszerűen azt éreztem, hogy Emese szeretné, hogy nekem jó legyen és élvezzem amit csinált. Ez tökéletesen sikerült. Az összes porcikámat végigsimogatta (a lábujjam végétől az ujjbegyemig tényleg), néha csikizve, néha simogatva tenyérrel, néha alig érintve az ujjvégeivel. Ezt önmagában még órákig el tudtam volna viselni... Szóval ha lett volna bármi izomfájdalmam vagy problémám azon nem segített volna, de nem is az volt a cél (ezt csak azért írom le, hogy képben legyetek, bár szerintem tud olyan mazzsászt is ami után nem tudtam volna lejönni a lépcsőn egyedül). A masszázs végén kaptam egy olajos csúszkát a hátamon.
  • Levezetés:

    Kétszeri kényeztetés volt a programban, mindkét alkalommal kézzel. Emese beült a lábaim közé, a combjaimat feltette a lábára maga mellé, és két kézzel simogatott. Ezt nehéz pontosan leírni mert nem néztem mit csinál, de folyamatosan játszott velem. Első körben eléggé "felkészületlen" voltam, úgyhogy hamar áttértünk a masszázs részre, másodjára jobban résztvevője voltam az eseményeknek. Mindenhol simogatott (vállamtól a térdemig), közben játszott velem. Amikor érezte, hogy baj lesz, azonnal váltott, de nem abbahagyta, hanem trükközött valamit, amitől szinte újra kellett kezdeni a felhúzásomat. A végén már szinte könyörögnöm kellett :-). De aztán megoldotta. Amilyen trükköket bevetett, az érzet felért egy szex-szel is...
  • Elszámolás:

    Amennyit a telefonban mondott, annyi. Kitettem az asztalra feltűnő helyre amikor egyedül maradtam egy pillanatra, rátettem egy mécsest, szóba se hozta egyikünk se. Nem tudom mi a helyi átlag, a 90 percet 2 bankjegyből hoztam össze.
  • Összkép:

    Abszolút megérte, izgalmas élmény volt. Nem hiszem, hogy mély nyomot hagytam (végig élvezkedtem csöndben az egészet magammal elfoglalva), illetve nem tudtam meg semmit Emese "terveiről, a jövőjéről az életéről", de amiért mentem azt tökéletesen megkaptam. Biztos, hogy megyek még.
Happy Massage