• Heni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Heni hirdetését meglátva, az adatlapot végig böngészve ragadtam telefont információkérés gyanánt. A barátnőjével sikerült először beszélnem, pontos és korrekt tájékoztatást kaptam. Ezután a lehetséges időpontot kutatva már vele beszélhettem, rugalmasan kezelte minden pillanatát. Vasárnap estére lett, az írás idejére ez "volt", VTR-re lehetőség, így megerősítettem szándékomat ilyen formában is.
  • Megközelítés:

    A Corvin sétány megközelítéséről nem hiszem, hogy ódákat kellene zengeni bárki számára is. A tömegközlekedés minden eszközét megtaláljuk a közelben, talán csak egy Boeingnek lenne nehézkes a landolás.
    Az autóval érkezőknek a pláza parkoló nyújthat segítséget, de nekem ünnepnap este sikerült a helyszíntől 30 m-re letenni a vasat, akkor ez sem tűnik megoldhatatlan feladatnak.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban, a kor vívmányainak megfelelő, lakóparki környezetben található a helyszín. A fürdő modern és tágas, káddal, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel, drogériával, szájvízzel és kispoharakkal felszerelt része a lakásnak.
    A szobában, hangulatos félhomályban egy franciaágy, egy komód és a ruháknak egy szék volt felfedezhető.
    A légkondi jó szolgálatot tett és szükségét is éreztem az ottlétem alatt.
  • Lány külseje:

    A portfólióhoz viszonyítva nem ért csalódás, azt kaptam a valóságban is.
    Heni egy karcsú, filigrán lány. Barna, hosszú haja, mosolygós arca, kissé megilletődött bája egészítette ki, a már amúgy is sejthető elképzeléseimet. Alkatának megfelelő méretű, kényeztetésre jól reagáló cicijei, selymes puncija, kemény popsija csak fokozta a valóságos érzékelést.
    A negyedik fotóján látható, halvány kék bodyban fogadott, amit egy tűsarkúval tett komplexebbé. Tetszetős kezdésnek találtam, hiszen megfelelő alaphangot kölcsönzött a megismerkedést követő órácskára.
  • Action:

    Megérkezvén a megbeszélt időben telefonon hívtam a megfelelő, bejutást segítő instrukciókért, készséggel segített és már roboghattam is hozzá.
    Heni az ajtó mögött rejtőzve engedett be, majd bemutatkozás, puszi, cipő az előtérben parkoltatva indultunk a randink helyszínéül szolgáló szobába.
    Verbálisan is megerősítettük a jövetelem célját, átadtam a csokrot egy kis csokival kiegészítve. Ölelős puszi lett a jutalmam, no meg egy, a komódból előkerülő törölköző.
    Heni felajánlotta a közös fürdés lehetőségét, amivel nem éltem, hiszen abban biztos voltam, akkor a fürdőből nem szabadulunk ki.
    Visszatérve ölelkezve, tapogatózó csókolózásban segítettem le a fehérneműt
    róla és az ágyra keveredtünk. Leválasztódva a puha ajkáról, megízlelve a nyakát, a vállát jutottam el cicikhez. Körbenyalogatva, szívogatva, csókolgatva érzékeltem a bimbócskák tavaszi kibontakozását, mire a kezem felfedező útra indult, végállomásként a puncit megjelölve. Kellemesen nedvesedő kelyhét simogatva, egy újjal be is merészkedve csaltam ki sóhajokat Kedves Vendéglátómból. Feltérdeltem mellé, folytatva az élvezkedésemet, a kezét az éledező farkamra tettem, kérve egy kis segítséget. Finoman játszott a zacsival és a rúddal egyaránt. Elérve a kellő hatást, lágyan a tarkójához nyúltam és magamhoz húztam, jelezvén szeretném, ha a kezét az ajka váltaná fel. Egy két puszi után játszadozott a makkomon és incselkedő pillantásokkal leste a reakcióm. Egyre jobban kezdtem eltűnni a szájában, ezen fellelkesülve, némi csípő csípőmozgás kíséretében kéredzkedtem egyre beljebb.
    Kis idő elteltével, viszonzásul, nyelvvel letapogatva a testét, a nedves punciját kezdtem nyalogatni. Keresztben, hosszában , le és fel, felfedezve a "bejáratot" és játszadozva a borsószemmel kóstolgattam a nektárt. Látványosan táguló barlangocskájába egy, majd két ujjamat is beeresztettem körbenézni, míg a nyelvem szakadatlanul robotolt, de jó néhány perc elteltével a nyögdécseléseken, cici masszírozáson, kéz szorításon, combjai megfeszülésén túl, nem sikerült juttatnom.
    Fogyóban lévő időnk miatt cseréltünk és Heni a lábaim közé helyezkedve, ismét a szájába vett. Finoman, puhán, teljes hosszában szopogatta a farkam, én felkönyökölve szemléltem miként játszik a hangszeren. Kéz nélkül bólogatott és amikor elérkezettnek találta az időt, alig hallható cuppanással, nyitott szájjal, félig kinyújtott nyelvvel, kézzel lekísérve a rudat elengedett és kérdőn, kajánul a szemembe nézve konstatálta örömteli ájulásomat. Ezt megismételve néhányszor az őrületbe kergetett és kivéve magam a szájából, a zacsihoz irányítva juttattam magam levegőhöz. Beszippantva a golyókat, végignyalva a farkam éreztem, hogy az amúgy is csőre töltött állapotommal túllőttem a célon a franciánál. Itt jutottunk arra a pontra, amikor gumit húztunk. Szemből nyeregbe pattant és lassú ütemben meglovagolt. Fogva a csípőjét kísértem az ütemét, miközben a farkam a forró punciban, a szemem az Ő szemében barangolva közelítettünk a beteljesülés felé. Piciny lovasom rá hajolt a mellkasomra, elegendő indokot szolgáltatva a ritmus váltásra. Nem is kellett hozzá sok idő és kitáraztam a gumiba. Hagyott így lenyugodni, nem is szállt le rólam csak az eufória elmúltát követően.
    A romeltakarítást pici beszélgetés, nedves törlőkendős tisztálkodás ( a néhány, hátralévő perc miatt nem akartam, de lehetett volna, igénybe venni a fürdőt), öltözés követte, majd törölközőbe csavarva kikísért és kellemes órácskával a tarsolyomban búcsúztunk el.
  • Elszámolás:

    Az információ kérés során minden erre vonatkozó adatot megkaptam, ami a helyszínen sem változott. Papírba csomagolva, az elején adtam át a pesti átlagnak megfelelő csokrot, ez az én preferenciám, nem szeretem a végére hagyni.
  • Összkép:

    Heniben egy tanulékony, könnyen irányítható, nem nyafogó lányt ismerhettem meg.
    Leste és figyelte mivel és miben tehet a kedvemre. Korrekt, odaadó partnerem volt erre a randira, csak az első alkalom bélyege, és az összecsiszolatlanságunk okozta bennem azt az érzést, hogy többet szerettem volna kihozni a találkából, persze ez csak a magam szerepét illeti.
    Látható jeleit véltem felfedezni benne és amint a habitusa, a tudása párosulni fog némi rutinnal, pokoli nehéz lesz hozzá bejutni...
    Kedves Heni :)
    Köszönöm szépen ezt a kellemes találkát, jól éreztem magam a társaságodban!
    Aki egy figyelmes, kedves tanulékony Hölgyet keres, benne megtalálja...
Happy Massage