• Pema

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt egy órával hívtam, meg is beszéltük az időpontot úgy, hogy még megerősítem indulás előtt sms-ben.Mivel nem voltam pontos a megerősítés időpontját illetően, visszahívott , és már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    A kerület egyik családi házas övezete , egy tó van a közelben. Autóval menten , nagyon egyszerű megtalálni, és parkolni az utcán lehet , ami kissé szűkös , de megoldható.Természetesen ingyenes .
  • Helyszín:

    Családi ház emelete, ahová Pema kísér egészen a kaputól.Navigál kedvesen , mutatja az utat ,és közben lehet méregetni a ruha által takart idomait.Tisztaság , és rend van a lakásban ami nekem nagyon fontos, és egy kis hálószoba nagy ággyal , ahol le lehet dobni a ruhákat.A fürdőszobában kádban lehet letusolni, ahová kicsit lassan jut fel a melegvíz, de ezt jelezte , sőt beállította a víz hőmérsékletét is.2-3 tusfürdőt láttam , szájvíz is volt, és jó minőségű törölköző.
  • Lány külseje:

    Pontosan olyan mint a képeken , nincs meglepetés , igazi szépasszony kedves mosollyal.Egy nyári lenge ruhában fogadott ami nekem nagyon tetszett , mert a ruha alatt ringatózó fenék engem nagyon felizgatott.
  • Action:

    Felbattyogtunk az emeletre,bekísért a szobába, majd megmutatta a fürdőszobát.Minden o.k. volt , és levetkőztem a szobában majd elkísért zuhanyozni, és közben beszélgettünk.Nagyon figyelt, hogy mikor végzem, és bejött megtörölgetni a hátamat is.Amikor visszaértünk a szobába, levette magáról a ruhácskáját , és akkor láttam igazán, hogy milyen gyönyörű teste van. Pemának olyan az alakja, mint amilyet azok az erotikus képeket festő művészek szoktak megfesteni .Szép mellek, kerek fenék, gyönyörű hosszú haj , és nagyon szép finom bőr. Hasra feküdtem , Ő a lábaimra ült és maszírozni kezdett. A masszázs közben végig beszélgettünk , és ez most nem is zavart , mert nem is a masszázst ,és szakszerűséget vártam, hanem azt , hogy kényeztessen.Fordulás után elkezdett puszilgatni , lágyan érzékien, finoman simogatott közben , és végre a golyóimhoz ért ,és nyalogatta puszilgatta , sőt dícsérgette őket ami nagyon izgalmas volt.Gumit húzott a a farkamra , és olyan lágyan kezdte el szopni, hogy 30 mp után meg kelett állítanom, mert nem is bírtam volna tovább.Nagyon élveztem ezt a részt , és közben érdeklődött , hogy hogyan szeretném folytatni, illetve akarom-e kényeztetni őt, vagy kölcsönösen szeretném?Nem terveztem aktust sem kölcsönös kényeztetést , de amikor megláttam azt a gyönyörű puncit , mindjárt meggondoltam magam.Mellé térdeltem az ágyon , a farkamat a szájába toltam , és simogattam a csodálatos punciját.Én ilyen szép puncit még csak képernyőn láttam. Órákig tudnám csodálni felhúzott lábakkal azt a kerek fenekét, és a fazonra igazított puncit.Kicsit ujjaztam finoman, élveztem a finom száját.Majd felálltam az ágyon , ő elém térdelt és tovább szopott érzékien. Majd durván megkeményedett farokkal hátulról az ágy melett állva kezdtem el dugni. Annyira felizgatott az érzéki szopás, és a látvány , hogy nem tudtam 2-3 percnél tovább folytatni . Nagyon jó érzés volt a puncijában lenni , közben kéjesen nyögdécselt a drága.Aztán az ágyra feküdtem , és Pema beleült a farkamba, simogattam a szép melleit, lassan mozogtam mert közel volt a durranás. Majd ismét mellé térdeltem az ágyra , a hátára feküdt, a gumit lehúzta, és kértem , hogy verje ki a farkam , amit nagyon szívesen örömmel teljesített. Sőt még húzott is közben kedves szavakkal, hogy milyen kemény a farkam , és hogy mekkorát fogok vajon lőni...Hát nem volt csalódott , hatalmasat élveztem, és akkorát priccoltam , hogy még az ágy mellé is jutott belőle bőven. Nevetett , és nagyon tetszett neki , de nem engedte el, kimaszírozta az utolsó cseppig a nedűt, csodálatos volt.Azért értékelem , mert más nők kapkodnak , ugrálnak, zavarba jönnek a nagy spriccelés láttán.Még el is tudják rontani a végkifejletet esetenként...Eldőltem az ágyon egy percre, majd mentem zuhanyozni.Felöltöztem , kaptam finom csokikát, ásványvizet, és Pema lekísért a kapuig, aztán pá.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mondott előre, hogy sok vagy kevés az relatív , és sajnos akkor kérte amikor a ruháimat levettem a szobában. Csak azért sajnos mert oda akartam adni előre még zuhi előtt, de elkéstem. Először voltam nála, és nem figyeltem eléggé.
  • Összkép:

    Pema szép nő, nekem nagyon tetszett, kedves volt, folyamatosan kérdezte, hogy mit szeretnék, hogyan szeretném, és gyönyörű a puncija.Na pont ezért fogok még biztosan visszamenni hozzá.Ezt még meg szeretném csodálni többször.
Happy Massage