• MélytorkosLeónka39

  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Kedves!
    Nagyon köszönöm az értékelésed:), a kedvességed :), a sok-sok együtt tőltött felejthetetlen perceket;) de leginkàbb azt, hogy újra-újra visszatérsz hozzàm:) Örülök, hogy nagyon jól érzed Magad velem, ezzel így vagyok én is minden alkalommal:)
    Tudod, hogy bármikor hatalmas szeretettel várlak:)
    Milliószor csókollak:) Leonka

  • Egyeztetés:

    Telefonon mint mindig gyorsan egyszerűen mivel már jól ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    Szentendrei Bogdáni út keresztedéstől nem messze a hosszú paneltömb.Kék busz nem messze ,több is ,parkoló fizetős de még az olcsóbb kategória.Parkoló mindig van a bejáratól nem messze.A felsőbb emeltre ajánlót lifttel érkezni.
  • Helyszín:

    .Egy lakótelepi panel nagyszobája francia ágyal mellette nagy tükör :) kis éjjeli szekrénnyel székkel. Fürdőben többfajta tusfürdő szájvíz megtalálható zuhanyozni kádban lehet,akár vele is.
  • Lány külseje:

    Minta képeken is látszik egy jól karban tartott kívánatos testű milf. Mindene bejön úgy ahogy van.Arcra testre nem lehet panasz és az kis nedves punci hmm. Érkezéskor szuper pinduri tanga melltartó sexi combfix és magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Kezdésnek szokásos hosszú csókok közben vetkőztetés nehogy már csak én legyek meztelen :)
    Majd legugol és szájába vesz lágyan nyálasan,egyre mélyebbre engedve míg nem teljesen torokra enged. Később az ágyra keveredünk a fejem alá párna kerül és így már nem csak érzésre de látványra is élvezem mélyre ható technikáját.Innen kölcsönösbe fordulunk és már is nyalom jól nedvesedő punciát melyet élvezettel fogad.Végem így lesz elsőre a szájában torkában végezve. Minden cseppet ki szíva belőlem melyet le is nyelt.Ezután lágyan megmasszírozott miközben megbeszéltük kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.Fordulás után kis punci nyalás. Majd ismét a szájában találom a farkam amit még nagyobb élvezettel szopik mély torkosan mint az első menetben,de le kell állítanom hogy be öltöztessen. Gyorsan megtörténik és már húz is magára magába így szemből hatolok belé lágyan óvatosan. Ütemes lassú mozgásomat csak az ajkaink összeforrása teszi még meghatóbbá és csak élvezzük a csendet megtörő élvezetes kéjes hangokat.Fordulás után felém kerekedik és karjaival mellkasomon megtámaszkodva lovagol meg én meg csak élvezem ahogy mozog felettem. Végül így fejezzük be ezt a csodálatos órát.
  • Elszámolás:

    Én előre szoktam rendezni.Nekem nincs ezzel problémám.
  • Összkép:

    : Maximálisan elégedetten jöttem el tőle,és nyugodt szível ajánlom mindenkinek főleg kéjenc francia imádóknak,barátnő fillingre vágyóknak.:)
Happy Massage