• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszonom szepen a beszamolot, igazan sok dicseretet kaptam :)
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Nem tudom, hogyan sikerült eddig elsiklanom Enikő hirdetése fölött, de szerencsére a legutóbbi beszámolójának elolvasása után, rögtön sikerült meghozni a döntést, hogy Őt bizony meg kell látogatni.
    Az egyeztetés flottul ment, mindenféle platformon keresztül elérhető, illetve a hét minden napjára , gyakorlatilag reggeltől estig van lehetőség időpontot egyeztetni.
    Üzenetben érdeklődtem első körben, Ő pedig minden kérdésemre azonnal választ adott.
    Másnap próbáltam hívni Őt időpont egyeztetés céljából, de pont elfoglalt volt, így VTR-en jelentkeztem be. A kért időpont neki is megfelelt... máris sínen van a randi :)
  • Megközelítés:

    XIII. kerület ismert , folyóparttal és kikötővel is rendelkező része, szerintem sokan megénekelték már az itt szerzett tapasztalataikat.
    A bemutatkozásában megemlíti, hogy az utcában nehézkes lehet parkolni így érdemes előbb érkezni egy pár perccel. Laktam korábban konkrétan abban az utcában így nem volt gond a hely keresés, pillanatok alatt leparkoltam.
    A parkolás hétköznap fizetős, de a vállalhatóbb 175ft/óra kategória. Délután 6 után és hétvégén ingyenes.
    BKV van a közelben sok minden, de azért egy bő 5 perc sétával mindenképpen számolni kell.
  • Helyszín:

    Modern, új-építésű épület x-edik emeletén egy tökéletes kis ékszerdoboz lakás. Amerikai konyhás nappali plusz fürdő plusz háló, igényesen berendezve. Mondhatni luxus kategóriájú lakás (bár ez elég szubjektív, kinek mi számít luxusnak), ami a célnak több mint tökéletesen megfelel, már itt érzi rögtön az ember, hogy Enikő a minőséget képviseli. A törölköző friss és puha, a fürdőben tusfürdők és szájvizek tömkelege. Mindenki fog találni számára megfelelőt. A hálószobában egy francia ágy szolgál a tett helyszínéül, amely szépen be volt ágyazva, takarók, párnák, díszpárnák. Nem csak egy francia ágy lepedővel leterítve, szerintem ez megint plusz pont az igényesség terén.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik Enikő egy vékony feszes testű Nő. Amit viszont a képek nem adnak vissza, hogy élőben hihetetlenül filigrán és törékenynek tűnő teremtés. Amit a bemutatkozásában ígér az nem csak reklámszöveg, valóban rendkívül elegánsan és sexy-n felöltözve nyitott ajtót. Magassarkú, egy igencsak kihívó koktél ruha, alatta pedig combfix és igényes, de kívánatos fehérnemű. A haja inkább vöröses mint szőkés, de szerintem ezen senki nem fog fennakadni :) . Az arckitakarás pedig csupán a diszkréció miatt van, csalódástól szerintem senkinek nem kell tartania. A kora nem ellenőrzött, így csak tippelni tudnék, a stílusa és az első benyomás alapján azt mondanám, hogy egy komoly érett nővel van dolgunk aki biztosan több mint 28, főleg elnézve a mai 20-as korosztályt, de a külseje alapján semmiképpen nem mondanám, hogy többnek néz ki mint 28...sőt...pusztán a külső alapján kevesebbet saccolnék. Elkezdhetném sorolni egyesével, hogy a combjai, a mellei, a hasa, a feneke ésatöbbi milyen, de a képek mindenképpen jó kiindulópontként szolgálnak, ezt kell elképzelni egy minden téren tökéletes "csomagban" :) Illetve ami semmiképpen sem elhanyagolható az a rendkívüli kedvessége és előzékenysége.
  • Action:

    Elég hamar odaértem, így váram még egy kicsit a kocsiban mielőtt a házhoz sétáltam. Pár perccel a randi előtt hívtam a ház elől, de nem vette fel rögtön, gondoltam nem készült még el. Nem sokkal később kaptam egy sms-t, hogy hívjam újra mert pont letettem mire felvette volna. Megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat és már mentem is felfelé.

    Az ajtónyitás után ért rögtön az első kellemes meglepetés, hogy Enikő valójában még kellemesebb jelenség mint ahogy az a képein látszik. Ahogyan már korábban is leírtam Enikő és a lakás együttes megjelenéséből rögtön tudtam, hogy jól döntöttem. Még le sem vettem a cipőmet már sorolta is, hogy mivel kínálhatna meg. Egy pohár vizet kértem és átmentünk a nappali részbe ahol a kanapéra ültünk le beszélgetni egy pár percet. Fárasztottam Enikőt egy kicsit a mindennapos problémáimmal majd irány a zuhany , szerintem mindkettőnk legnagyobb örömére :)
    Segített eligazodni a fürdőben majd átment a hálóba. Gyorsan lezuhanyoztam és mentem is utána, ahol már a koktél ruha nélkül várt, amit cseppet sem bántam.

    Elkezdtük egymás testének felfedezését, vagyis inkább én Enikő felfedezését, rajtam nem sok felfedezni való van :) Simogatás, csókok a nyakra, vállra, a tenyérbe illő fenekének megismerése... Majd elfordítottam és a mögöttünk lévő ágyra döntöttem finoman. Itt már alaposabban végigjártam a testét nyaktól egészen combközépig, ami a reakciói alapján biztosan kedvcsinálóként hatott rá is. Lekerült a bugyi is, én pedig elhelyezkedtem a lábai között és finoman nyalni kezdtem a csupasz punciját. Azt nem tudom, hogy siker koronázta-e a ténykedésem, de az biztos, hogy nem volt ellenére az amit és ahogy csináltam.
    Ezt követően fordultunk, én feküdtem ő pedig franciázott. Mély-torok és kényszerfrancia sincsen, de bőven kárpótol ezért más téren, illetve mindezek ellenére nagyon kellemes volt amit csinált és pillanatok alatt gumi-kész állapotúra varázsolt. Kértem is a védőfelszerelést rögtön mert szerettem volna már benne lenni. Ahogyan korábban is említettem már, rendkívül előzékeny, mindig megkérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék, folyamatosan próbál a vendég kedvében járni.

    Ha már feküdtem és a látvány sem volt elhanyagolható, kértem, hogy üljön bele szemből lovagló pózban. Nem sokat időztünk így, bár a látvány és az élmény is hibátlan volt, rá akartam térni jövetelem céljára... Enikő popsijára ... Ezt már az egyeztetéskor is jeleztem felé, hogy legfőképpen emiatt látogatnám meg.
    Természetesen Ő maximálsan felkészülve várt, így egy kis extra síkosítás után át is helyezte a farkam a popsijába. Itt szólt, hogy bemelegítésként vagy lovagló pózban, vagy oldalt fekve tud csak ellazulni, de utána bármi jöhet.
    Mivel a korábban említett látvány kifogástalan volt így ezt cseppet sem bántam. Szinte semmi perc alatt ellazult és már lehetett is gyorsítani a tempón, amit nem, hogy nem bánt, hanem szerintem igényel is. Na itt derül ki igazán, hogy bár Enikő törékenynek tűnik, de határozottan szeretni a tempósabb szexet. Mondtam is neki, hogy bár jobb kondiban lennék most :)
    Lovaglás után doggy-ba váltottunk ahol hol lassabb, hol gyorsabb tempóban dugtam a tenyérnyi kis fenekét. A végén már majdnem feküdtünk mindketten, ekkor kezdtem el csókolgatni és finoman harapdálni a nyakát, vállát és a hátát amit látszólag és hallhatólag nagyon élvezett.
    Ez után a hátára fektettem, óriás díszpárna a feneke alá és kértem, hogy próbáljuk ki a vibrátor plusz én kombinációt... elővett egy kisebb vibrátort, megvárta még én újra benne vagyok a popsijában majd szépen lassan elkezdte betolni a puncijába... tökéletes érzés és látvány, ennél többet kívánni sem lehetne :) Eleinte fogta a kezével majd elengedte és én toltam ki-be a hasammal, ahogyan közben a popsiját dugtam.
    Szerintem ebben a pózban időztünk a legtöbbet, szintén a gyorstól a lassúig, a ráhajolva, csókolgatva, harapdálva felállástól, a hátrébb dőlve és a látványban gyönyörködésig minden variáció megvolt.
    Innen váltottunk vissza lovaglóba, először háttal majd szemből, ekkor kezdtek jelentkezni a fáradtság és némi "gumifóbia" tünetei és már nem voltam elég kemény a popsihoz. Újabb váltáson gondolkodtunk amikor eszembe jutott, hogy egy ideje már itt vagyok, vajon mennyi időm van még...hát az nem volt...már akkor pár perccel túlléptem az egy órát. Gyakorlatilag szinte az egész randi alatt Enikő popsijában voltam ennek ellenére a higiéniával a legkisebb gond sem volt...5+ csillag :)

    Maradtam hanyatt fekve, gumi gyorsan le és nekiállt kivégezni, kézzel és szájjal (én kértem ezt a kombinációt). Sosem voltam a kézimunka nagy kedvelője de Enikőnek rendkívül jó technikája van és sokkal jobban esett így mint ha csak a szájával csinálta volna. Nem is kellett hozzá sok, hogy hatalmasat lőjek a levegőbe, ráadásul a kezével folytatott munkálatokat és élvezés közben sem hagyta abba, így igazán hosszúra sikerült nyújtania az élményt.

    Villám gyorsan lezuhanyoztam, majd öltözés, elszámolás és így is bő 10 perccel időn túl távoztam....
  • Elszámolás:

    Az elején akartam odaadni az ajándékot, mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla, persze ez nem is volt máshogy most sem, de lehet, hogy ez csak Enikő bájainak köszönhető. Szerencsére a végén azért magamnál voltam :) Enikő adatlapjából kiderül, hogy férfi ideálja Deák Ferenc így meglepetések sincsenek, ezt toldottam meg az átlagosnak mondható popsi extrával.
  • Összkép:

    Az utóbbi években nem igazán írtam beszámolókat, mert teljesen szükségtelennek éreztem, főleg ott, ahol előttem már 100-an megírtak mindent. Most viszont mindenképpen úgy éreztem, hogy Enikőről kell írnom egy beszámolót, mert igenis ritka az ilyen Nő, a hirdetők között pedig még ritkább.
    Kicsit talán példának is szánom az irományomat, hogy "lehet így is" és szerencsére "vannak ilyen Nők is"

    Ha röviden kellene jellemeznem Enikőt azt mondanám, hogy Igényesség és Luxus, mindaz egyben amit, ahogy és akitől kapod.

    Az egyetlen pont ahol gondban voltam, az a barátnő feeling és a pornós feeling választása/pontozása. Az egész randinak barátnős jellege volt, főként a kedvessége és előzékenysége miatt, de aki meg kifejezetten a "barátnős" csajokat/nőket keresi nem biztos, hogy arra gondol, hogy vadul dugja a hölgy popsiját miközben egy vibrátor van a puncijában. Így azt mondanám, hogy Enikő az a "barátnő feeling"-es Nő aki szereti a vad és tempósabb szexet is. Tehát jár az öt csillag mindkettőre :)

    Enikőnek köszönöm a randit még egyszer, a kedves makktársaktól meg annyit kérek, hogy vigyázzunk az ilyen Nőkre :)
Happy Massage