• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Lala!
    Újfent köszönöm soraid! Mindig meg tudsz lepni , úgy olvasom soraid mint egy álom ittas kis diák!
    Hiába részese vagyok a történéseknek és ez Rólunk szól mégis mint egy frissen megjelenő bestsellert , csak iszom iszom szavaid!
    Engedd hogy most ezt itt egy kicsit ünnepélyesen köszönjem meg !

    “ Útra keltél vándor, hosszú utat jártál,
    nem sejthetted azt, hogy mindig idevágytál.
    Térj be hozzám, vendég, pihentessed tested,
    tedd a sut mélyére nehéz lelki terhed.

    Gondtól fagyos szíved melegítsd fel nálam,
    csodás hajlékom a szeretettel várlak.
    Tőlem menni készülsz, útravalom vigyed,
    testi-lelki erő melengesse szíved!

    Megpihentél nálam, fény csillant szemedben,
    boldogságod színe ragyog az ecsetben.
    Fessél szép szivárványt, repülj forgószélként,
    útravalónak vidd ezt a csodás élményt!

    Várlak vissza sok sok Szeretettel!
    Millió Ölelés ! Millió Csok!
    Szöszi

  • Egyeztetés:

    Többedik alkalommal kerestem, mondhatni menetrendszerűen. Ismét küldtem egy VTR-t neki, javasolt időponttal, néhány sor kíséretében. Nagyon hamar a választ is megkaptam, így már nem volt más teendőm, csak kivárni a napot, az újabb találka bekövetkeztéig.
    Hozzá bejelentkeznem, az első pillanattól kezdve olyan egyszerű volt mint egy vasgolyó, ez mára még inkább azzá vált.
  • Megközelítés:

    Bejelentkezés során megkaptam a pontos címet, mely tökéletes összhangban volt a biológiai winchesteren tárolt adatokkal.
    A Lágymányosi bevásárló központ és a BME sportközpont közelében található területre irányítottam a ménest. Szabad karám több is rendelkezésre állt és 18.00 óra után az abrak is ingyen van. Addig a legalacsonyabb kategóriájú árfekvésben vásárolhatunk a készletből. Tömeggel megközelítve a helyszínt, pár perc egészségügyi sétával kiegészítve is egyszerű odatalálni.
  • Helyszín:

    A szentély, a nyugalmas lakótelep egyik teljes diszkrécióval rendelkező, otthonosan berendezett lakása. Intim félhomállyal, hangulatvilágítással, gyertyákkal háttér zenével teszik a Hölgyek még inkább egy barátságos relaxációs központtá.
    A fürdőt kád, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, drogéria, szájvíz teszi alkalmassá a tisztálkodási ceremónia lefolytatására. A szoba tágas, kényelmes ággyal felszerelt, otthonos kuckó, melyről, néhány az adatlapról ismert fotó segítségével, sejtésünk is lehet.
  • Lány külseje:

    Elfogult vagyok vele kapcsolatosan, de igyekszem objektív leírást adni.
    A portfóliójáról mindent megtudhatunk, leírás és fotók formájában is. Ellenben a személyes találkozás mindig hoz valami egyedi, fokozatosan hozzáadott varázslatot.
    A mindennapos csevegéseink során szóba került a Piroska "jelmez", Ő ezt komolyan is vette. Apró mellénykével kiegészített piros színű fehérneműben fogadott, ez elindította a "vörös posztó" effektust nálam. Ugyan nem farkasként és nem állatként,de igazi bikaként érezhettem magam a találka ideje alatt.
    Ezúttal kibontott hajjal, a rá jellemző nagy, karika fülbevalóval, igéző kék szemeivel, huncut mosolyával, törékenynek tűnő termetével, bensőséges hangulatot teremtő izgatottsággal okozta nálam a "rózsaszín ködöt". Szöszit, a Teremtő bizonyára jókedvében alkotta:
    - a tenyérbe illő, kényeztetésre jól reagáló cicijei,
    - a tűpontosságú aránnyal rendelkező, selymes puncija,
    - izmos combjai,
    - a formás, markolgatni való popsija ámulattal tölt el minden egyes alkalommal.
    A kedvessége, a barátságos habitusa bódító és egyben nyugtató hatású, a randik idejére egyértelműen megszűnik létezni a külvilág.
  • Erotikus masszázs:

    Ezúttal is a masszázs, a két kényeztetés közé ékelve került terítékre, leginkább a lenyugvást és újra töltődést elősegítendő alkalmaztuk.
    A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hiszen a tanult technikákat körültekintően és szeretettel adja át, teljesen az egyéni igényekhez igazodva.
    Az újaktól a tenyereken keresztül, az alkarok is szerephez jutnak a masszírozás során, melyhez illatmentes, vitaminos krémet használ. Ellazított és felfrissült állapotba kerültem minden alkalommal, még ha csak 15 percet szántunk ez esetben is erre a 90-ből.
    Az erotikus masszázst cicis és puncis csúszka, valamint Lingam alkotja (már amiben részem volt). Élesen masszázsként elkülöníteni én nem tudom,mert az olvasatomban ez inkább valódi, tömény kényeztetés, ami az első perceket követően kialakult és a randik során csak tovább fokozódott.
  • Levezetés:

    Elérkezett a várva várt nap és a kapuból telefonhívás során kértem engedélyt a bebocsátásra. A " helyi járatot" igénybe véve jutottam el a gyönyörök birodalmába.
    Becsukódott mögöttem az ajtó és bújós, ölelős, csókkal teli üdvözlése tüntette el belőlem a hétköznapok szürkeségét.
    Cipőm ismét az előtérben várakozásra ítélve hagyva hallottam:
    - Menjek előre én?
    Tudatosította bennem, bizony emlékszik arra, hogy apró tangával díszített popsijának látványával nem tudok betelni és ezt az örömöt, most sem vette el tőlem.
    A szobába érve, letudtam a kötelező köröket és elindultam lecsapatni az út porát.
    Visszaérve a fürdőből, gyönyörű vendéglátóm a "Welcome dresszben" várt rám, puszikkal és csókokkal megköszönve aktivitásukat el is távolítottam őket.
    Az ágyra keveredve, nekünk bevált kezdésként, megfelelő olajozást követően paciban, puncis csúszka alkalmával beszéltük tovább a félbehagyott témáinkat. Elkezdett kézzel is besegíteni és időnként fel-fel csúszott csókért.
    Simogattam mindenét,amit csak elértem, ez meg is hozta a kívánt hatás. Lepattanva a nyeregből, az ajkával közelítette meg a már meredező farkamat. Nyelvével körbe-körbe kezdett játszani a makkomon majd eltüntetett és kezdetben finom mozdulatokkal, majd ütemesebb bólogatásokkal jelezte, a gyeplő most nála van. Aprólékosan végig nyalogatta a rudat is, majd a zacsik is megkapták először a puha, majd a beszippantós kényeztetést. Néhány ismétlést követően, már erősödő kézi rásegítéssel, a szájacskájában ért az első durranás. A vitaminkészlet további hasznosulást szolgálva a pocak felé vette az irányt, nyomot sem hagyva maga után.
    A fürdőszobai frissítést, egy a barátnőhöz érkező kolléga kezdeti tisztálkodása akadályozta nagyjából egy percig, ebből is kitűnik, a logisztikára sem lehet panasz.
    Visszatérve következett a fent említett masszázs, ami a kábulatból kicsit visszahozott a valóságba és segített a regenerálódásban.
    Fordulás után ismét szemből nyeregbe pattant és folytatódott a puncis csúszka. A farkam egyre jobban kezdett magára találni, ahogy a selymes kis gyönyörűség siklott rajta le és fel. A ciciket is bevetve incselkedett tovább és húzott a végtelenségig. Nagyon érti, hogyan tudja az agyamat kábult, kóma közeli állapotba küldeni.
    Hirtelen megfordult és háttal pacizott, hogy örömömre, szemtanúja lehessek a feltárulkozó és kinyíló, retina égető látványnak. Az egyik kezemmel a popsiját kísértem az ütemnek megfelelően, míg a másik kezemet harapdáltam gondolkodva, hogyan ragadhatnám magamhoz az irányítást.
    Nyomtam némi olajat a kezemre, közben:
    - Cserélhetünk Kincsem?
    - Mit szeretnél?
    hátra pillantva jött a kérdően megfogalmazott válasz. Azzal a lendülettel a hátára fektettem Kedvesem, a lábai közé férkőzve, felhelyezve a viszkózanyagot, misszit imitálva csókolózni kezdtünk. A lábaival átkulcsolta a derekamat, ösztönözve a további csípőmozgásomat. Olyan mély és szenvedélyes csókban forrtunk össze, hogy szabályosan elhittem a "szerelmespár szindrómát". Puszikkal elindultam a fülcimpájától a nyakán keresztül lefelé. Elidőztem a szépséges ciciken, kényeztetve és ellenőrizve a bimbócskákat. Miután teljesen bekeményedtek kézzel kényeztettem tovább őket, a nyelvem pedig haladt tovább a hasán keresztül a tini csajok által is megirigyelhető csodás puncija felé. Borsószemmé duzzadt csiklója és kellően tocsogós állapota mosolyt csalt az arcomra. Körbeízlelve, tovább feszítettem a húrt, mielőtt belenyaltam az illatosan díszelgő kehelybe. Felemelve és megtámasztva a combjait kóstolgattam végig, közben érezve a bársonyos női talpat a hátamon, hallgatva a halk szuszogásokat, sejtettem, jó úton járok. Szöszi simogatni, majd szorítani kezdte a szabadon maradt kezem, remegéssel és halk nyögdécseléssel jelezte tevékenységem sikerét. Ajkainkat összekapcsolva, simogatással sikerült lenyugtatnom és elkezdtük átismételni a misszi imitáció által okozott örömöket.
    Kérésemre fordultunk kutyusba, a farkamat a combjai közé helyezve folytattuk a játékunkat. Szkennelve a hátát, karcsú derekát közelítettünk a beteljesülés felé. Átkéredzkedtem a popsira és szinte az ölembe ülve puszilgattam a nyakát, játszadoztam egy kicsit a cicikkel. Az időérzékemet elveszítve Kedvesem a hátamra döntött, mellém térdelt és az ajkai között kötöttem ki. Nyelvével játszadozott rajtam, majd több mint félig eltüntetett. Ütemes és erős franciája kezdte eldönteni a sorsom. Lekerült a zacsihoz és a gát sem maradt ki, beszippantotta a golyóm, hogy uuuuhh, a szemem guvadt ki. Visszatérve ismét eltűntem a szájában, intenzív bólogatása és szívóereje pár perc elteltével kikényszerítette az óvodát belőlem, eltüntetve az egész csoportot.
    A levezető beszélgetés már a fürdőben zajlott. Felöltöztünk, kikísért és ölelkezve csókkal búcsúztunk a következő találkáig.
  • Elszámolás:

    Változatlanul a "bővebb infó" tartalmaz minden paramétert. Nekem nagyon megéri és továbbra is az elején szeretem intézni, valamilyen figyelmesség kíséretében.
    Borítékban átadva, hiszen nincs zsákbamacska, a helyszínen is minden ugyanannyi mint az infóban olvasott, vagy megállapodásban született mérték.
  • Összkép:

    Nem is tagadhatom, hogy rajongóvá váltam és a kalandozások során visszatérek hozzá rendszeresen. Ez az alkalom volt az, amikor úgy éreztem, hogy a randi idejére, az a vékony, falnak nem nevezhető, inkább drapéria jellegű valami is lehullott köztünk.
    Nem is igen tudom "barátnő feelingnek" nevezni, mert olyan mintha hosszú évek óta ismernénk egymást és bizony ez a randi, egy aktus nélküli szeretkezés volt.
    Kedves Szöszim!
    Nagyon köszönöm ezt a találkát is, ismét gazdagabb lehettem egy Neked tulajdonítható élménnyel. Nem tudom hova lehet ezt még emelni, de várom a folytatást...:)
    Uraim!
    Az ajánlásom továbbra is érvényes...
    Aki csak masszírozásra vágyik és aki komplett élménycsomaggal akar gazdagodni, annak is jó szívvel ajánlom!
Happy Massage