• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    megláttam, hogy milyen szép új lány, egyből hívtam, és szerencsémre azonnal felvette. kedves volt a hangja, csak kicsit halkan mondott mindet, de a lényeget megértettem.
  • Megközelítés:

    Corvin plázához közel, így ott volt a legjobb leparkolni. hívtam, mert fura a cím, egyszerre két utcában is van, így telefonos segítséget kellett kérnem.
  • Helyszín:

    új építésű, igényes lakóparkban egy többszobás lakás, legalább 2, de szerintem inkább 3 lánnyal. Heni úgy nyitott ajtót, hogy úgy nézett ki, mintha az ajtó magától nyílna ki és nem lenne senki az előszobában. A szoba egyszerűen de szépen van berendezve, Heni húzott egy plusz lepedőt az ágyra. A fürdő is modern, világos, van benne minden, jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    Heni szinte teljesen olyan, mint a képeken. szép, vékony, helyes mosolygós arccal. a haja gyönyörű, fenékig érő és a bevallása szerint mind a sajátja. magassarkúban fogadott, és azonnal tudtam, hogy ennek rajta kell maradnia. volt még rajta egy vörös-fekete, fűző szerű valami nagyon erotikus kis valami, hát sok lány példát vehetne róla, hogy így kell prezentálnia magát egy örömlánynak!
  • Action:

    gyorsan tisztáztuk, hogy mi mennyi és mit lehet, majd fürdőbe el. onnan eléggé csúcsra töltve érkeztem, ezért tudtam, hogy ez nem lesz nagy lepedőharc. azt kértem Henitől, hogy állítson vigyázba egy kis franciával. finom volt, igazi kislányos. ha kértem, hogy valamit máshogy csináljon, rögtön váltott, érezhető, hogy fontos neki a vendég. a franciája jó, de nem túl változatos, de ezért nem hibáztatom, azt mondta, még csak egy hete csinálja, majd remélem, a barátnői tanítgatják, vagy majd ha legközelebb több időm és kedvem lesz. közben éreztem, hogy milyen feszes a feneke, így azt kértem, álljon az ágy mellé a magassarkújában, csak dőljön előre, hogy hátulról meg tudjam támadni. minden, amit kértem, egyből rendben volt, semmi nyafi, semmi nemszeretem, készséges volt nagyon. közben hallottam, hogy finoman nyög, még erre is figyel, hát imádtam! és az a feszes fenék, csak úgy pattogtam, visszahozta a tinédzser korom emlékeit. amikor már éreztem, hogy közel a vég, megkértem, hogy forduljon meg és vsz, először ő franciázott, majd azt kértem, hoyg nyissa ki a száját és hadd én fejezzem be. ez sem volt probléma, mindent lehetett, csak azt kérte, vigyázzak a szemére. vigyáztam a szemére. ha belejön, tanul pár trükköt, ha megtanul nem csak finoman de látványosan is mindent, akkor jó lesz odafigyelni erre a lányra!
  • Elszámolás:

    a nfvsz benne van az alapban, aminek nagyon örültem. az arcra élvezés volt extra. amit a telefonban mondott, annyi volt, és az elején szépen leraktam.
  • Összkép:

    feszes, szép vékony lány, nagyon fiatal. készséges, de még kissé tapasztalatlan, viszont kedves, mosolygós és amit csak kértem, mindent lehetett. már mennék vissza!
Happy Massage