• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először üzenetben fixáltuk le a másfél órás randit, majd VTR-en is rögzítettük. Mindegyikre gyorsan reagált. Most találkoztam vele másodszor.
  • Megközelítés:

    A térképen mértani pontossággal jelzi a piros pitty-pötty Wandám huncutkodásra igencsak alkalmas kéj kuckóját, ami mostani alkalmi lakomtól 500 m-re van. Ami a BKK-t illeti, sárga és kék vasparipákon nyargalhatsz hozzá. Szerintem a ház mögötti parkolás könnyen megoldható, de nem teszem rá a nagy esküt.
  • Helyszín:

    Fiatalosan és izlésesen beretnezett kis szexbirodalom, tisztaság a tetőfokon. Egyszerűen jó oda belépni, szívesen elfogadnám sajátomnak is a lakást, főleg ha az adásvételi szerződésben Wanda is benne foglaltatik. A fürdő színvonala sem marad el a lakásétól. 15-20 féle tussfürdő, egy szájvíz poharakkal. És láss csodát, a zuhanyrózsa diszkófényben pompázik, a budi belseje pedig kék színt ölt magára. Kékítőt old az ég vizében... ja nem! És jelentem a törcsiket és a lepedőket is lecserélte. :p
  • Lány külseje:

    Hát mit mondjak... kedvemért magassarkút vett fel, pedig utálja. Azt mondja nem tud benne menni, de szerintem ez nem igaz. A magassarkú jól kiemelte izmos vádliját, formás combjait, és a popsi keménységét is képes volt kihangsúlyozni. Bőre szoli barna, haja csuda-fekete, nekem ez tetszik benne a legjobban. Körme szépen ápolt, fogai egészségesek, szabályosak és hófehérek, sminkje szolid ám karakteres. Na és a fogadószettje.. Nem fogjátok elhinni, tetőtől talpig eredeti bőrben volt, igen, igen a sajátjában, mert hogy a cipőn kívül teljesen mezítelen volt a drága, ezt én javasoltam neki. Minek is koptassuk a drága rucikat, nem igaz?

    Egyébiránt az egész testén látszik, hogy sokat áldoz a szépségipar drága oltárán. Gondolok itt fodrászra, körmösre, szépségszalonra, konditeremre, meg még a tököm tudja mivel nem képesek sanyargatni a nők magukat a mi kedvünkért. Ezer csók érte minden nőnek! :***
  • Action:

    Sikerült halál pontosan a ház elé értem, felhívtam és már indulhattam is felfelé. Mivel a telefonban azt mondta, hogy még nem volt ideje felöltözni, így nem rohantam, ezzel is időt adva neki. Bár én a VTR-en jeleztem, hogy az sem izgat, ha teljesen mezítelenül vár, csak a magassarkút vegye fel. :p

    Szobrozok az ajtó előtt, nem nyílik, nem nyílik. Mivel alapszabály, hogy nem kopogunk be, nehogy rossz ajtó előtt állva kellemetlenség támadjon, ezért én sem kopogtam, csak vártam... Nem telhetett el 1-2 percnél több, de ilyenkor minden másodperc egy örökkévalóság, azért aztán csak bekopogtam. Hiszen az ajtóban 100%-ban biztos voltam, legfeljebb az emeletet téveszthettem volna el, de szerencsére nem így történt. Az ajtó azonnal kinyílt és én betoppanva megláthattam Wandámat az általam kért fekete magassarkúban, pucéran.

    Mivel a rágóról siettemben megint sikerült megfelejtkeznem, ezért csak gyengéd szájrapuszikig merészkedtem és persze a tapik és a simik. ;) Nem sokat húztuk az időt, hamar levetkőztem és elsiettem fürcsizni. Legelőször a szájvízhez nyúltam, hogy végre már csókolhassam. :p Fürdés közben Wanda végig velem volt és dumáltunk.

    Miután visszatértünk a hálóba, Wanda az ágy szélére helyezett frissen vasalt lepedővel kezdett ügyködni. Mögé álltam a félkemény öcsivel és magamhoz húztam, kicsit szeretgettem, aztán csak rászántam magamat, hogy elengedjem és segítsek neki a lepedő felhelyezésében. Az ágyra heveredtem, Wanda pedig kiszaladt egy pohár hideg italért.

    Miután megittam, Wanda rávetette magát a farkamra és elszabadult a kéjes pokol minden ördöge. Ahogy ez a lány szopni tud, az valami mesés. Én nem tudom, hogy mit művel az ajkaival, a fogaival, a nyelvével, a torkával, a piercingjével, de engem az őrület határán tud tartani, és még golyszikat is nyaldosta, simizte. Folyamatosan úgy helyezkedett, hogy a popsiját és a punciját elérjem. Ezt kihasználva ujjaztam, a csiklóját dörzsöltem, és el-elvertem a popsiját.

    Kb 10-15 perc intenzív szopás után gumit kértem és kutyában dugtam meg Wandust. Közben szóltam neki, hogy a szájába szeretnék élvezni. Hála a kiemelkedően jó szopásnak, nem sokáig kellett dugjam, mert a gyerekek hamar a kapuban tolongtak. Lerántottam a vv-t, Wanda odafordult, bevette a makkomat és én az utolsó cseppig a szájába fejtem az örökítő anyagomat, Cicusom pedig az összeset lenyelte. Miután felegyenesedett, én perverz állat szájon csókoltam és még ajkain éreztem a ge..im ízét. :p :p

    Elterültem, ő itallal kínált és mellém heveredett. Picit beszélgettünk, erről-arról, aztán újból a csókoké lett a főszerep. Wandus már újból bukott volna öcsire, de én viszonozni szerettem volna az Ő vendégszeretetét, ezért nyalakodni kezdtem, már csurom nedv volt a lány az aktus miatt, szoptam, nyaltam a csiklóját, ujjaztam egy, majd két ujjal. Nyögdécselt, sóhajtozott, a bimbók keményedtek, túrta a hajamat, nyomta a fejemet a punciba, hidat csinált, finish! Legalábbis nagyon remélem. ;)

    Kis pihi után újból vad szopásba kezdett. Ezt kb fél!!! órán át csinálta, én pedig szinte mindvégig a szó szoros értelmében orgazmusközeli állapotban voltam, csak a félidőben hagyott kicsit alább ez a földöntúli érzés, de ez nem tartott 2-3 percnél tovább, és újból a csúcson voltam. De egyébként ez a 2-3 perc is mennyei volt. És meglepő, de Wandusom a teljes félórát bírta fáradtságnak nyoma sem volt rajta, pedig szorgosan bólogatott a kicsi Kincsem.

    Az időnk sajnos fogytán volt, második magömlésre nem volt esélyem, ehhez nekem több idő kell. Régebben ezt átoknak tartottam, de amióta összehozott a sors Wandával és még egy-két ilyen nagyszerű lánnyal, mint Ő, azóta rájöttem, hogy ez bizony áldás, nem pedig átok. Ugyanis az első etapban max 5-10 percig tart az orgazmus, a másodikban már eléri, sőt akár meg is haladhatja a fél órát. Szóval szuperül elvagyok az egylövetü bőrömben. ;)

    Kicsit elkalandoztam... tehát az idő lejárt már, mikor én, azaz én kérdeztem rá Wandusra, hogy hogyan állunk az idővel, mire a válasza pontosan ugyan az volt, mint az első alkalommal. Miszerint ő ugyan nem tudja, nem is foglalkozik vele, bőven van időnk ne rohanjak. Picit beszélgettünk, aztán illendőnek láttam elindulni fürcsizni, közben beszélgettünk erről, arról. Felöltöztem, az ajtóban még váltottunk pár csókot, és simiztem kemény seggét.

    Kiléptem a valóságba, és arra gondoltam... ha én ezt a klubban egyszer elmesélem...
  • Elszámolás:

    Átlag alatti a rózsabimbók száma, a bővebb infóban benne van minden. A randi elején letettem a háló kicsi alkalmatosságára, egy borítékba zárva érintetlen maradt mindvégig, és illő módon nem került szóba.

    Mivel az első alkalommal 1 órára jelentkeztem be és kb. másfelet voltam, de nem állt módomban kiegészíteni a csokrot, így most pótoltam. De az így megnövelt csokor is elég méltányos volt.
  • Összkép:

    Én meglehetősen megkedveltem ezt a lányt, kedves, aranyos, odaadó, vendégközpontú, Nála TP-nek nyoma sincs, nem akar átverni, és ÚGY DE ÚGY TUD SZOPNI, HOGY ABBA BELEŐRÜLÖK!!! Nem mellesleg sikerélményem is van az ő kényeztetését illetően is. :p
Happy Massage