• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap megcsörgettem kértem némi infót és kedvesen tájékoztatott, megnyerő hangja volt már itt és jó kedve is volt. Aznap felhívtam és az általam közölt időpont megfelelő volt, amit le is egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    BKV jár arra bőségesen de egy kellemes séta sem árt, no nem a főúton mert az nagyon füstös a rengeteg busz miatt inkább a párhuzamosan futó mellékutakon. Én ezt választottam . A ház panel amiből errefelé van pár de könnyes oda lehet találni.
  • Helyszín:

    Egy panellakás a szokásos berendezéssel. a szobában egy nagyobb ágy szék, szekrény ásványvíz és egy venti, ami kavarja a levegőt. Szükség is van rá, kint tűzött a nap.
  • Lány külseje:

    Pamela egy igazzán csinos lány, jó megjelenése van. Szép karcsú alak és a agy cicik hozzátesznek rendesen. A haja is hosszú ez mindenképp erotikus. Szép mosolygós arca van Pamelának.
  • Action:

    Zuhannyal kezdődött a dolog . Pamela a képeken lévő ruhák egyikében várt, amit gyorsan le is vetett. Bár én szeretem a magassarkút és a harisnyát de olyan mele volt, hogy ezt most nem erőltettem.Egymás mellé feküdtünk és simofatttuk cirógattuk egymást. Ezután Pamerla elkezdett franciázni és én kértem a kölcsönös franciát, így nyalogattuk egymást egy pár percig, nagyon finom volt.Utána kértem, hogy feküdjön hanyatt és emelje fel a lábait, ez nagyon izgató és csábító pozitúra volt. Így tettem be neki és mozogtunk egyszerre láthatóan Pamela is élvezte a halk sóhajokból ezt vettem ki. Terveztem , hogy hátulról is kipróbáljuk de annyira belemerültem a ritmusba már nem akartam megszakítani a felfokozott éllapotunkat így imigyen lett végem . Szinte ráfeküdtem teljesen Pamelára míg kifújtam magam. Ezután letörölgettem magam majd kaptam egy előg jó hátmasszázst. Meglepően erős kezecskéi vannak Pamelának nagyon kellemes volt a hátmasszázsa.Miután felfrissültem és kellően megkeményedtem megint kértem egy kis kézimunkát a cicikre irányítva, Pamela ciciejihez ültem fel és ő kézimunkázott rajtam. Majd a mellszexet is kipróbáltuk, nagyon jól toltam a cicik között, ütemesen . Majdnem végem is lett ekkor. Végül Pamela kezei és mellei közé lőttem a másodikat nagyot élvezve és sóhajtozva.
  • Elszámolás:

    Nem is került szóba csak az ajándék csaktávozásom előtt, majdnem el is felejtődött a jó hangulat miatt :).
  • Összkép:

    Mindenképpen nagyon jó az összebonymás így első randira. Visszamegyek még boztosan.
Happy Massage