• Lola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nálunk napokkal előre történik. Kialakult egy hosszabb ideig tartó meghittebb együttlét és annak megvalósíthatóságához igazítjuk a találkozó időpontját.
  • Megközelítés:

    Hatodik kerület Budapest jelenlegi arculatát megálmodó város építészről elnevezett utcára merőleges utca. Jól megközelíthető BKK-val és egyénileg is. Parkolásra időt kell adni, mert nem mindig van a közelben szabad hely. Tavasztól késő őszig fizetős a terület.
  • Helyszín:

    Régi bérház. A laksás felújított jól szeparált a többi résztől így kellően diszkrét annak ellenére, hogy a lakókkal való találkozások elkerülése lehetetlen. A lakás teljes mértékben megfelel a célnak. Tiszta a mai általános lakossági design elvek alapján van kialakítva.
  • Lány külseje:

    Lola egy igazi MILF. Nem tízen éves. Arcán látni, hogy a kilencvenes évek előtt született. Teste feszes fiatalos nagyon jól karban tartott. Nem a mai média által közvetített ideál, de ő igazi ízig vérig kívánatos nő
    A fényképek nem adják vissza az életben meglévő kisugárzását, de azt hiszem ő nem is akar másnak és többnek látszani mint amilyen ő valójában. Nincs smink nincs huncut kiemeléseket és vizuális csalásokon alapuló ruházati trükk ellenben van valós természetes megjelenés.
  • Action:

    Nem szoktam egy és ugyan azon szolgáltatóról több beszámolót írni. Kivéve, ha egyeztetési probléma miatt nem jött létre a találkozó, és utána mégis úgy döntöttem, hogy meglátogatom a hölgyet.
    Most kivételt teszek. Kivételt teszek, mert Lola azon kivételes szolgáltatók közé tartozik, akiknél nem érzem, nem tudom érezni, hogy milyen konstelláció miatt valósul az meg. Volt már ilyen szolgáltató az életemben fura játéka az életnek, hogy ő is Lola néven hirdet és a valós keresztnevük egy és ugyan az.
    Úgy gondolom, hogy ezek a találkozókra lehet mondani, hogy igazi barátnős filinggel bírnak. Nem a jól begyakorlott szöveg dobozok és viselkedési rutinok miatt, hanem a zsigerből jövő kedvességből és odaadó viselkedésből. Igaz ehhez kell egy plusz szimpátia mindkét fél részéről kell már ismerete a másiknak.
    Tudom az itteni olvasók jelentős részét a találkozó aktus része érdekli, ez után kap intuicós löketet annak vonatkozásában, hogy meglátogassa a hölgyet vagy ne. Segítséget kap a döntéshez.
    Elején leírom ezt is és folytatom mondandómat tekintettel arra, hogy meg szerettem volna már osztani e gondolataimat is makktársaimmal.
    A találkozó, mint jeleztem már úgy került egyeztetésre, hogy olyan időpontot találtunk, ami mindkettőnknek optimális így csak egymásra tudtunk koncentrálni.
    Mint mindig most, is mint két régi ismerős egymás átölelésével és baráti csókkal illettük egymást. Már nem kell a protokollról beszélni, mert minden, ami a kötelező előkészületekhez kell, rendelkezésre áll be van készítve, és amikor elérkezettnek érzem, az időt megyek, automatikusan a fürdőbe ahol minden olyan tisztálkodási felszerelés ki van készítve, amit használok.
    Nem kell már a kötelező vagy kialakult szabvány ismerkedési köröket rónunk, rögtön valós egymás elfogadásán alapuló valós tartalmú beszélgetésbe kezdünk. Közben kávéval és üdítővel, vagy vízzel kínál. Azt hiszem, mi már nagyon hosszan tudnánk őszintén beszélgetni olyan témákról is, amiket az emberről, még a közvetlen munkatársai sem tudnak.
    Normál ruházatban fogad így eleve vizuálisan sincs ráutaló magatartás, hogy szolgáltatónál lennék. Kellő mentális ellazulás után a fürdő felé veszem az utam, miközben a ruháimat már a jól megszokott helyre pakolom.
    Az első találkozó óta kialakult, hogy már az ágyon meztelenül vár. Nem esünk egymásnak, csak összebújunk, érezzük, egymás légzését élvezzük bőrünk összeérintését.
    Simogatjuk egymás arcát tekintetünk összeforr és apró csókokkal halmozzuk el egymás arcát, majd fokozatosan lágyan simogatjuk a egymás testét miközben szorosan össze vagyunk ölelkezve.
    Úgy csókol mint egy szerelmes társ így előbb utóbb végtelenített nagyon hosszan tartó csókban folytatjuk. Hol felfaljuk egymást, hol csak játszunk nyelveink ajkaink összeérintésével.
    Miközben csókolózunk szinte nincsen olyan szegmense testünknek amelyet simogatással érintéssel fel nem fedeznénk. A simogatás végén genitáliákink kézzel való felfedezéséhez kezdünk. Környezet , közvetlen környezete és direkt módon. Eddigre már átnedvesedve vár öle, kezem szabadon és kényelmesen siklik kelyhének vonulatain. Közben a velem egykorú és alá rendelt tárolóban elhelyezkedő ikreim minden földi jóban részesülnek amit egy szerető női kéz tud nyújtani.
    Végigcsókolom testét hosszabb időre megállok ikreinél tiszteletemet leróni, de mindig ellenállhatatlan vágy fog el, hogy lábai között elhelyezkedő kéjbarlangját csókjaimmal halmozzam el.
    Imádok orálisan kényeztetni, de Lolát különösen. Odaérkezésemet már olyan felfokozott állapotban szokta fogadni, hogy a kezdő érintéstől kezdve elkezdődik egy leírhatatlan állapot amelyeket utánozhatatlan diszkrét de mindvégig fennálló hangahatások kísérnek. Kis időn belül kialakul nála az a leírhatatlan állapot ami olyan mintha hosszú nagyon hosszú ideig permanens és változatos orgazmust élne át. Hol teste kezd el remegni, hol hüvelye kezdi meg ritmikus összehúzódását, hol teste feszül meg mint egy felajzott számszeríj. Közben én folytatom nyelv és ujj játékaimat, erősebben lágyabban, gyorsabban lassabban, külön-külön nyelvvel és ujjal, hol közösen a kettő különböző kombinációival egy- egy területre vagy az egész érzéki részre koncentrálva. Élvezem a változatosságot és az arra érkező változatos jelekben megnyilvánuló folyamatos kis orgazmusokat, mindaddig amíg mintegy váratlan lávakitörés olyan elementáris orgazmusban nem tör ki Lola amit még a klasszikus párkapcsolatokban is ritkán él meg az ember.
    Ilyenkor szinte elrobban tőlem, belekarmol az ágyneműbe, szinte önkívületi állapotban kaparja az ágy végét, teste remeg a kéjtől miközben egyszer megfeszül a teste majd összehúzódik szinte magzatpózba. Sokáig meglepően sokáig tart nála ez az állapot. Már tudom, hogy ilyenkor a legkisebb érintés heves reakciókat vált ki testében így hagyom, hogy lenyugodjon és én közben a látványban gyönyörködöm amely már önmagában is egy vizuális orgazmust okoz elmémben. Hosszú percek alatt lenyugszik Lola és összeforrva összeölelkezünk. Hallom még ziháló lélegzését érzem verejtékcseppjeit amelyek a kéj hatására ültek ki orcájára. Szorít magához érzem még testének egyre ritkuló és gyengülő rángását és finom gyengéd csókokkal látom el. Majd ő is el kezd csókolni simogatni és teljes felületében összeérintkező testünk közé becsúsztatja kezét, hogy férfiasságomat megfogja. Finoman lágyan, erősebben teljes egészét és tartozékait kényeztesse, hol egy sima húzogatással, hol érzéki dörzsöléssel, hol szimplán a fogás erejének változtatásával pulzáljon rajta. Közben újból belekezdünk egy hosszú csókolózásba. Nyelveink már úgy összenőnek, hogy szinte el sem akarják hagyni a másik nedves meleg érintését.
    Valahogy mindig ráérez, hogy már annyira fel vagyok ajzva, hogy így a kéz érintésére is pillanatok alatt el fogok élvezni, de ilyen kor a férfiasságom izgatását abba hagyja. Folytatjuk testünk érintkezéseinek élvezetét és amikor lenyugszom akkor kezdi meg kényeztetésemet szájjal. Különböző módon kényeztet, hol csak ajkaival, hol nyelvével, hol beveti a kezét is és változtatja ő is a sebességet és erősséget. Ismét közel kerülök az elélvezéshez. Megáll gondoskodik biztonságunkról.
    Szemből térdelek fölé, hogy amíg egy kicsit ismét visszanyugszom addig is tudjam beburkolt makkommal dörzsölni csiklóját, kisajkát és a bejárat környékét. Mikor érzem, hogy most már ismét olyan állapotban vagyok, hogy ura vagyok egykorúm irányításának belé csusszanok.
    Nagyon lassan mozgunk, majd gyorsítunk, rövidebb hosszabb lökéseket váltunk, hol félig hol teljesen beléhatolok. Pózokat váltunk, hogy a váltással lassítsuk a végkifejletet, majd felvesszük vagy az ő vagy az én kedvenc pózomat és a végén gyors nagyon határozott frikció mellet elélvezünk.
    Mindig hatalmas orgazmusom van Lolával. Miközben felalélok kéjemből még mindig érzem az ő örömét hüvelyének összehúzódását testének vibráló remegést.
    Így maradunk összebújva mindaddig míg a velem egykorú le nem lohad nyugalmi állapotába.
    Mindketten többedik együttlétünk ellenére rácsodálkozunk egymásra, hogy miért is tudunk kölcsönösen ennyit kihozni egymásból. Nincs magyarázat, talán van kémia. De egy biztos, hogy valamiért nagyon együtt tudunk lenni együttléteink alatt.
    Nem kapkodunk összebújunk , de már csak beszélgetünk, majd újra kávézunk üdítőt iszunk élvezzük egymás társaságát a búcsú pillanatáig.
  • Elszámolás:

    Első alkalomnál telefonon megbeszéltek szerintiek alapján viszem a virágcsokrot. Már nem beszélünk róla. Mindig ugyan oda rakom. Soha nem nyúl hozzá míg ott vagyok, nem erodáljuk közös élményünket ennek látványos rendezésével.
  • Összkép:

    Mennyire voltam elégedett. Maximálisan nekem Lola az egyes számú szolgáltató. Nagyon sok szolgáltatónál jártam, 90%-ban nagyon jók a tapasztalataim. De ez más. Igaz kialakult köztünk egy sajátos hosszabb idő rendszer így ügyelünk arra, hogy akkor találkozunk amikor mindkettőnk ennek eleget tud tenni. Tudom ez nem mindenkinek jár ez két fél kölcsönös akarata szimpátiáján múlik. De ez nagyon más mert mindketten nagyon odafigyelünk a másikra. Végül is ha tetszik ha nem ez a tevékenység sem különbözik semmilyen más munka tevékenységtől közgazdasági értelemben. De mint minden olyan tevékenységnél ahol az egyén egyéni képességet bocsájtja rendelkezésre kereslet kínálati elvek szerint annak minőségét a szakszerűség mellett a nyújtott szolgáltatás irányába megnyilvánuló alázat is befolyásolja. Lola ezt a szolgáltatást maximális alázattal nyújtja felém a fizikai összeillőségünk mellett.
Happy Massage