• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Már látni akartam és a mai nap nekem alkalmas volt bármikor. Mivel telója megadta magát az oldalon egyeztettünk villám gyorsan és már ment is a Vtr mit szinte azonnal vissza is igazolt.
 • Megközelítés:

  Közel esik viszonylag a XIV. ker. hol megtalálható. Gps ismeri oda vezet. Az én autóm már az oda úton föllelhető gödröket is ismeri. Parkolás a ház előtt, hol mindég van hely. A közeli főúton troli jár. Rákosfalva hévmegálló is közel. Korán érkezőknek az Őrs tértől egy jó ráhangoló séta. Lehet tömeg közlekedni.
 • Helyszín:

  Fölújított panel ház szépen parkosított környezetben. A fák bontogatják leveleiket, virágaikat. Így a nap sem forrósítja föl a vasszamarat. Rendezett környezet, belépve tisztaság mi a lakásban csak fokozódik Szépen fölújított, ízlésesen berendezett fehér falakkal. Szoba tágas nagy ággyal, komód mécsesekkel és kis szófa hova a ruháim kerültek. Megcsapta orromat a frissen mosott, fölterített ágynemű illata. Fürdő zuhany kabinnal és mindennel bőségesen fölszerelve. Tökéletes, barátságos helyszín.
 • Lány külseje:

  Mit írjak már így sokadjára. Nekem Tia az etalon. Készakarva sem tudnék hibát találni rajta. Belépek és egy minden porcikájában mosolygós lány karolja át nyakam és szöveg helyett csóókal üdvözöl. Smaragd zöld szemei mint csillagok ragyognak. Szép ívű szájából mint gyöngyök villannak ki fogai. Arcának két oldalán a huncut gödröcskék kislányossá teszik. Feneke markomban, mellei mellemnek és mély vörös még kissé vizes, frissen mosott illatos hajába fúrom fejem és mélyet szippantok.Egy top és rövid farmer, mi rajta van. Ahh, de szexin nézett ki. Cipőt elhagyom és a top alá nyúlok. Semmi fölösleg,Tökéletes test. Valahogy így megyünk beljebb. Kívánásom fölső fokon. Az a természetesség ahogy mozog, viselkedik szinte megbolondít.
 • Action:

  Szobában átadok részére egy új telót, hogy tudjon kommunikálni míg talál kedvére valót. Neki nem, de nekem jól jött, mert kicsit higgadtam. Ruha gyorsan le és fürdő. Kikísér és kérésemre megmossa hátamat. Megköszönöm és kérem ne dobálja le magáról ruháját én szeretném kicsomagolni.
  Mint bak mi szagot fogott megyek a szobába és egy különleges igazi nyelves csókot kapok. Szinte beleveszek olyan édes és finom. Kezeim azért elindulnak és hámozom az én különleges gyümölcsömet. Először lassan a top. Kezei a magasban , imádom így látni. Aztán átölel és csókolódzunk, mint két éhes állat. Kioldom melltartóját és előbukkannak hibátlan csodás mellei miknek e textilre egyáltalán nincs szükségük. Vagy mégis, mert melegek szinte sütik mellkasom, hogy nekem dől Tiám. Rövidnadrágját már oldja én befejezem és ekkor ott áll egy csodás pici csipkés bugyiban. Láttam már egy s mást, sőt Őt is, de az elém táruló csoda szinte megbénít. Nem folytatom, nehogy valaki vagy valakik sértve érezzék magukat. Remegő kézzel szabadítom meg e gyönyörű, de jelenleg mégis felesleges darabtól.
  És hoppsza már az ágyon is vagyunk. Sarkán ülve mosolyog rám és mint kisdedet fektet hátamra. Apró csókokat hintve simítja végig testem és ágaskodó lomposomat dédelgeti kezeivel. Majd ráhajol megnyalja hosszában, körbe, makkra egy puszi és zacskó ellenőrzés. Arcán látom az elégedettséget, nem lukas! Aztán szép lassan eltűnök szájában. Beveszi teljesen, még fejét is rányomom, de nincs tovább és ekkor beindul nyelve. Ezt így csak Tiám tudja valami fenomenális. Ég és föld között lebegek. Keresztben van így mindenét elérem. Az okozott élménytől kezem bizonytalanul, de megtalál mindent. Csodás melleit gyúrom. Kezét fölemeli, hogy ne csak az egyiket. Simogatom és kicsit döbbenten mondom neki: te fogytál ! Fölemeli fejét, szemében öröm villan, hogy észrevettem és mondja: igen, és újult erővel csap le áldozatára. Lompim, ha nem lenne odanőve biztos külön táncot járna. Hosszan hagytam, Ő pedig kitartóan élvezettel szopta, nyűtte lomposom. Fölhúztam és nyálas száját számra tapasztotta. Érződött,hogy valami beindult.
  Hátára fektettem és a cickókra tapadtam nem voltam durva, de nem is volt kényeskedés. Bimbók karc kemények, udvaruk, mint fodros szoknya körülöttük. Rajta fekszem és érzem,hogy csípeje mozdul. Ismerem és szépen csókolva mindenét telepszem lábai közé. Finom nyalintás teljes hosszban köszönés képen, egy csókocska kíséretében. Aztán módszeresen, nem kapkodva addig kényeztettem, nyaltam punciját, mígnem hang nélkül remegve megfeszül. Kezemet szorította és ontotta nedvét mit élvezettel szürcsöltem. Eddigi együttléteink egyik legnagyobb orgazmusával ajándékozott meg. Hozzáérhetetlenül érzékeny lett.
  Nem sokáig pihegett. Újra keresztbe fordult és most már az akarós nő szájában raboskodott a farkam. Szopott rendületlenül, pörgött a nyelve és bólogatott szorgalmatosan és eltüntette tövig. A nevemet sem, a nicket meg pláne nem tudtam volna megmondani. Ő "dolgozott" és engem vert ki a veríték. Nehéz szavakkal kifejezni azt az odaadó, gyönyört okozó, gyönyört adni akaró franciát mit kaptam. Felejthetetlen élmény mit még sokszor akarok.
  Kezem legkisebb mozdulatát is érzékelte. Érzéki nyelves csók és szó nélkül nyúlt a gumiért. Mosolygott és motyogott valamit, tán lompimat becézte, biztatta és fölöltöztette. Ma nem kellet síkosító, tocsogott puncija saját nedvében. Szemeit behunyva ereszkedett és nyelt el. Mit ebben a pózban be lehet mutatni bemutatta, de ma valahogy mégis más volt. Rám borult átkarolt és csak csókoltuk egymást így járt feneke mit markomban tartottam. Ha megállt én aktivizáltam magam és ezt folytattuk egymás örömére. Szeretkeztünk kéjesen egymásba veszve. Átfordultunk misszibe épen még az ágyon voltunk. Fejét tartva szeretkeztünk. Lábait fölhúzva adta át magát. A póz adta lehetőségeket rendesen kihasználva egyre jobban kívánva a másikat heves kufircba csaptunk át. Lábai átkaroltak, húzott magába. Én már egy másik dimenzióban voltam mikor hörögve elélveztem. Csak azt éreztem valahogy még jobban megnyílt, mitől már nincs tovább. Ebben a pillanatban ereztem Tiám most csak az enyém. Hagyott lenyugodni és simogatott csókolgatott, mint vigasztalásra szoruló gyereket. Majd szépen érzéssel rendbe tett.
  Hozzám bújt, mint egy kielégült, szerelmes asszony és beszélgettünk minden féléről. Van közös érdeklődés, és persze a magánélet sem marad tabu téma. Értelmes,határozott,de nem erőszakos lány. Egyszerűen csak imádni való.
 • Elszámolás:

  Huh,de nem szeretem ezt a pontot. vissza ránt.
  Átlag egy kifejezhetetlen élményért.
 • Összkép:

  Valamiért mindketten tudjuk, mióta ismerjük egymást. Mikor bújtunk először össze. Mégis számomra újból és újból az újdonság erejével hat. Mindég egy élmény a vele töltött idő, de ennyire bensőségesnek még tán nem éreztem. Kifacsar és feltölt egyszerre. Átadja magát teljesen, érzem bízik bennem. Nincs kisebbségi komplexusom, de mellette férfinek érzem magam. Egy tünemény, egy elvarázsoló varázsló vagy kedvesem és remélem még sokáig az is maradsz.
Happy Massage