• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR és néhány üzenet itt az oldalon és hamar találtunk megfelelő időpontot egy hármas randira. Korábban is mentem volna ha időm engedi; de végül nem így lett.
  • Megközelítés:

    A kelenföldi vonat és metró közelében rendel Bunny, de a Niki is valahol errefelé keres egy helyet magának; amit ha megtalál akkor ott fogadja a vendégeket. Parkolás jó, a tömegközlekedés a terelés ellenére is nagyon jó.
  • Helyszín:

    Bunny kuckója nem változott az elmúlt idő óta. Egylányos-egyszobás garzon, de ha valaki két lányt kér akkor az ágy elég nagy méretű ahhoz, hogy sok mindent kipróbáljunk és csináljunk rajta. A fürdőre nincs panasz és minden van benne ami kell sőt több is.
  • Lány külseje:

    Itt két lányról van szó ami a következőképp alakul. Amiben megegyeznek:
    Rövid szőkés barna haj ( Nikiére lehet mondani hogy félhosszú)
    Méretes cicik, Nikié nagyobb és természetes; míg Bunnyén a sebészkés javított/nagyobbított egy kicsit.
    Formás alak ami sportos Bunny a van mit fogni kategória míg Niki egy teltebb van mit markolni ketgória

    A különbségek:
    Igazából nincs ilyen

    Mindketten szexi fekete cuccban fogadtak; ami nem sokáig maradt rajtuk.
  • Action:

    Megérkezésem után egy gyors újraismerkedés Nikivel utána rövid csevegés, majd el fürdeni. mikor visszatértem akkor Niki egy fél percre eltűnt a fürdőben és én addig Bunnyval csókolóztam. Mikor előszedtem Bunny melleit a ruciból akkor Niki is csatlakozott és a kanapéról az ágyra helyezkedtünk. Én térdeltem ők előttem voltak négykézláb és a velem egykorúval kezdtek foglalkozni egyik a zacskókat nyalogatta, míg a másik a szájába próbálta eltüntetni minél nagyobb részt ezt váltogatták, majd egy szenvedélyes csókcsatába bonyolódtak. Ekkor Niki melleit is előszedtem a ruciból, majd felegyenesedtek és egyszerre próbáltam foglalkozni a melleikkel. Utána Niki hanyatt vágta magát és Bunny elkezdte nyalni őt én pedig kibújtattam a ruciból, a mellei fölé helyezkedtem és egy igazán élvezetes kebelszex vette kezdetét. Többször a szájába vette a makkot,de kicsit nehezen boldogult vele. Váltottunk és Bunnyról is levetettem a textilt majd ő került hanyatt fekvésbe én elkezdtem nyalni őt Niki pedig a melleit kezdte el nyalogatni. Később Niki ezt megunta és kérte forduljak oldalt,hogy franciázhasson amit nem tudott sokáig csinálni, mert Bunny helycserét követelt és ő franciázott míg Nikit nyaltam. Utána Bunny gumit húzott rám és én Nikivel kezdtem neki a menetnek. Missziben voltunk és én Bunny melleit csókoltam közbe. Niki füléhez hajoltam és elkezdtem puszilgatni de az neki csikis ezért azzal incselkedtem néha és egyszer a talpát is végigsimítottam amire szintén érzékeny volt. Utána váltottunk és Bunny hason fekvésbe kerültén pedig hátulról toltam neki. egyik kezemmel a melleit fogtam/gyúrtam a másikkal pedig Nikit öleltem és az ő mellei közé fúrtam az arcomat. Bunnyt hason fekvésbe kértem és Nikit a szája fölé tereltem. Bunny elkezdte nyalni Nikit én pedig továbbra is a cicikkel foglalkoztam itt Bunny megjegyezte, hogy nem félek a fulladásos haláltól. Utoljára Niki jött hátulról, de itt én már fáradtan lihegtem, ezért pusziszünet és elkezdték franciázni nekem.először feküdtem, majd az ágy mellé álltam és franciával fejeztük be és az utódok a méretes kebleken landoltak. Megtöröltük magunkat én megkaptam a frissítőmet és utána csevegtünk egy jót majd visszahúztam a gönceimet és a kis asztalra helyeztem a csokrot. Végül búcsúcsókok és tipli.
  • Elszámolás:

    A fent említett módon történt, nekem átlagos, bár a kapott élmény jóval az átlag fölött van.
  • Összkép:

    Nagyszerű élmény volt a mostani találka és végre megismertem Niki biszex oldalát is, mert 2 évvel ezelőtt még nem vállalta az éles leszbi programot.
Happy Massage