• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia!

    Nagyon köszönöm ezt a kedves beszámolót.
    Mindig jó érzés amikor jól érezed magad itt nálam.

    Remélem még fogod hozni hozzám a finom farkincádat!

    Csók.

  • Egyeztetés:

    Még múlt pénteken volt a randi, röviddel azután, hogy volt egy félresikerült próbálkozásom egy másik hírdetővel (lásd az előző beszámolóm). És mivel egy ilyen kaland elég volt egyszerre, nomeg a régi bölcsesség is azt mondja, hogy "járt utat a járatlanért el ne hagyj", így nem próbálkoztam újdonságokkal, hanem felhívtam Ramónát, akiről a számtalan beszi és a saját korábbi tapasztalatok (lásd az előző előtti beszámolóm! :-D) alapján is tudtam, hogy megbízható szolgáltató, akiben minden megvan, amire aktuálisan szükségem van.

    Azonnal felvette, rá is ért, megbeszéltük, hogy nagyjából mire van szükségem és indultam is. Ajtóból újabb hívás, kért még egy-két percet, így addig sétáltam egy kört, majd visszatértem és akkor már mehettem is fel.
  • Megközelítés:

    Jászaitól, azaz a 4-es, 6-os villamostól egy-két percre gyalog, de a Nyugatitól is csak nagyjából tíz percnyi gyalogtáv. Autóval szerintem közepesen nehéz, de nem lehetetlen parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    A környék jellegzetes, a múlt század eleje, közepe körül épült bérházainak egyike. Én lépcsőztem, ha felérsz az emeletre szemben az ajtó, ami már nyílott is résnyire. A lakás tényleges lakás, azaz nem csak szolgáltatós kuckó, de ez nem zavaró, sőt ettől van egy titkosszeretős búvóhely hangulata. Friss törölköző, nagy tusi választék.
  • Lány külseje:

    A képeken sem próbálja titkolni, hogy husi, mindenhol kerek, ahol kerek lehet, de én egészen pontosan ezért mentem. Masszív, markolni való hátsó, gigantikus mellek és ezekhez passzoló kerek, simogatni való poci. Arcra a szomszédasszonyos típus, ami még jobban erősíti azt az érzést, mintha csak átugrottál volna egy titkos szeretőhöz egy jó menetre.
  • Action:

    Az a fekete ruha volt rajta amit két képen is látni és ami nagyon jól kiemeli az alakját, így nem csoda, hogy már belépés után sem bírtam magammal és elkezdtem markolászni a domborulatokat, ami láthatóan cseppet sem zavarta. Mondtam, hogy le ne vegye a ruhát, mert innen folytatjuk és elsiettem fürdeni.

    Mikor visszaértem hátulról simultam hozzá és gyűrögettem a csodás testét, ahol értem, aminek elég gyorsan meg is lett a hatása. Neki is feltűnt, hogy meredezek, így hátranyúlt és kezelésbe vette a farkam, majd miután még egy ideig így folytattuk fordítottam rajta egyet és elkezdtem szopatni. Az ágyban folytattuk, ő különböző pózokban szopott tovább én pedig el nem engedtem volna a ciciket és a pocit, maximum akkor, amikor a fenekét markolásztam. Volt egy kis ciciszex is természetesen, de egy idő után nem bírtam tovább és gumit kértem és először kicsit megpaskoltam a puncit a farkammal, majd szépen becsusszantam. Kérte hogy a méret miatt eleinte óvatosabban dugjam és így is volt, de idővel belemelegedtünk és egy egészen nagyszerű menetet toltunk. Először előlről toltam a puncit, majd oldalt fordítottam és úgy folytattam, persze továbbra is úgy, hogy mindenhol elérjem és tudjam simogatni, markolászni a csodálatos domborulatokat. Sokáig nem is bírtam a sok ingert egyszerre és egy hatalmasat élveztem a punci szorításában.

    Tisztogatás, pihenés és beszélgetés, amiben most is jó partner volt, majd megpróbálkoztunk egy újabb körrel. Az elsőre is bevállt módszerrel felszopott, miközben én elvesztem a mell - poci - popsi szentháromság imádatában, majd újra ciciszex ami közben mindig rácuppant az óriási mellek közül kibukkanó makkra és végül gumi. Egy ideig ment is a dolog, de aztán beütött az, hogy túl jó volt az első kör és ki is merített. Végül még egy kis szopós-kezezős próbálkozás után mondtam, hogy adjuk fel mostanra, így még elbeszélgettünk egy ideig mielőtt becéloztam a fürdőt.
  • Elszámolás:

    Maximálisan megéri, a régi pesti átlaghoz képest is kedvezményes. A telefon után szóba sem került, a búcsúzós zuhany előtt tettem le a szoba sarkában felállított masszázspadra.
  • Összkép:

    Korrekt és megbízható. Érezhető nála a nagy tapasztalat, a profi hozzáállás és az is, hogy nála mindig a vendég az első. És ha valaki "megdugom a bögyös, husi szomszédasszonyt" típusú kalandot keres, abban nála nehéz jobbat találni. Van sok egyéb szolgáltatása egészen más típusú együttlétekhez is, de az nem az én világom, amiért én mentem azt viszont maximálisan megkaptam.
Happy Massage