• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte való nap próbáltam többzsör hívni, nem sikerült. Majd késő este dobtam egy sms-t, így sikerült lebeszélni egy randit.
  • Megközelítés:

    Duna Pláza nagyon közel. Autóval érkeztem, GPS pont oda vitt. 15 percel hamarabb érekeztem, csörögtem is tudott is fogadni.
  • Helyszín:

    Panel lakás sokadik emeletén egy két szobás lakás. Ketten vannak, de a másik hölgyel nem találkoztam, nem is hallottam. Fürdő kádas, tusi van bőven, szájvíz, kisp poharak, friss törülköző. Franciaágy óriási.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken, talán a magassága csalóka. Élőben magasabb, bár volt rajta egy jókora magassarkú. Szolis bőr, sötét haj, smink is volt. Arca nekem tetszett, alakja a pont jó kategóriába sorolandó. Szexi fekete fehérneműben fogadott, magassarkű, bugyi nélkül, combfixel. Első látásra nekem hűha volt.
  • Action:

    15 perces hamarabbi érkezésmnek köszönhetően beszélgetéssel kezdtünk. Olyan közvetlen, jófej csajszit ismertem meg személyében. Aztán fürcsi. Gyors tusolásból visszaérve, állva kezdtük a közelebbi ismerkedést. Kérdezte, hogy csók mehet-e. Kellemes nyelves csók, finom szilionos szája vanNaná! Simi-simi mindenhol, elől-hátul. Majd térdre ereszkedett és úgy kezdett neki a franciának. Mélytorok volt bőven, hol gyorsabban, hol lassabban, hol sokáig lenttartva. Maj ágyra át, tovább folytatta a franciát. Kértem is hamar, hogy most hagy jöjjek én, mert majdnem elélveztem. Aztán javasolta a 69-et. Finom, illatos punci fogadott. Popó lyuk is nagyon rendben találtam, ezért ebbe is belekóstoltam. Majd gumit kértem, lovaglás, doggy, misszi pozíciók jöttek. Popóért mentem, ezért kezdtem ráizgulni a dologra, kértem hogy tegyük át. Annyira akartam, hogy bepuhulás lett a vége. Mindent megtett a drága, de nem volt elég kemény a popós behatoláshoz. Ezért kértem hogy csinálja tovább szájjal, gumi le. Majd ő hanyat fekve saját magának a szájába verte a farkam. Nyelt is az adagból, jutott az ajkaira is.
    Beszélgettünk, kellemesen telt az idő, éreztem némi második menetes kezdeményezést, de mondtam neki, hogy nem fog menni.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, letettem az ajándékot az asztalra, randi végéig ott is volt. Extrák nincsenek, minde az alapban.
  • Összkép:

    Nem szoktam ilyen helyekre sűrűn járni, de nagy általánosságban csalódottan szoktam távozni. Jelenleg is volt bennem egy kis csalódottság a popószex hiánya miatt, de összességében jól éreztem magam. Első hely, ahová tuti visszamegyek még.
Happy Massage